Stelute de ianuarie-februarie 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 24
miciurin spune:
Mihacarm multumesc de raspuns, mie mi-a zis sa dau cu violet de gentiana sau cu albastru de metil, si acelsi lucru mi-a zis si mie ca trec de la sine.
Daconst zau ca m-as baga si eu la o bere.... nefiltrata au? ![]()
nadiutapm spune:
buna seara la mamici si bebici
noi dupa ce am inregistrat prima lunisoara cu un copil cuminte fara colici, acum nu stiu ce sa zic dar de cateva zile plange cand o pun la san si se strange de burtica insa plinge fte putin de basinicile care nu-i dau pace stiti cumva de astea cum putem scapa?
si am impresia ca nu mai mananca asa mult cum manca inainte, de fapt o puteam urmari, din cauza ranilor mulgeam si ii dadeam la biberon cam 100-110ml dar acum de cateva zile parca nu mai trage asa mult la san si eu raman cu ei aproape plini si curgatori, s-au se satura mai repede pt ca sanii curg usor?, voi a-ti patit asa?
si bubite avem si noi, in jurul guritei pe barba de la lapte insa o sterg fte des si dispar, ii mai apar pe cap in parti insa si astea trec si apoi apar iar.
eu ii fac baita in fiecare seara pe cap o spal insa nu dau cu spuma de fiecare data.
Lore, am sunat pt programare de cateva ori insa nu mi-a raspuns, mai incerc si maine, am inteles ca va fi plecat 16-24 martie din tara si probabil ca din aceasta cauza ne programeaza asa tarziu.
dar daca nu ma duc la dr. la control de 6 saptamani pot sa ma apuc de utza-utza??
pupam mamicile, comorile si burticile.
nadia
de 
Lidia
Lidiuta
o nastere cu miros de cafea
marinar spune:
nadiutza eu mi-am dat singura liber la utza de la 3 sapt si cand i-am zis lui T m-a felicitat. asa ca...daca tu esti k nu vad care e problema.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
crissy77 spune:
Si ei au dreptul la viata. Semneaza si tu:
http://babyklapperomania.cabanova.ro/
Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.
adinush spune:
Pai Marina diferenta la tine e ca nu a zdruncinat nik la pasa..Eu zic ca mai bine un control local pt fetele cu nastere vaginala.Cu toate ca daca ai ceva acolo sunt ferm convinsa ca n-o sa poti duce la bun sfarsit orice ai fi inceput dar stiti voi..paza buna trece primejdia rea.
Parerea mea
Adinush cu
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
marinar spune:
adinush ai dreptate. dar la asta m-am gandid si eu, ca poate sa incerce si daca merge bine daca nu...o sa ramana la preludiu sau cine stie 
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Biribu spune:
alinuk, dana, albinutzza - multumesc mult pt raspunsuri, sper sa reusesc si eu.
dana un bouncer asemanator am eu si nu vreau sa te sperii dar a mea nu sta in el mai mult de 10 minute, e drept ca e mai mica, dar se plictiseste repede
nadiuta si la mine sinii ramin mai plini acum si ea suge mai "superficial" ca sa zic asa, dar e mai mult lapte si iese mai usor decit inainte, eu cred ca asta e explicatia
pupici
Biribu
Messa spune:
nadiuta, eu, ca si marina, m-am apucat la 3 saptamani si sunt ok, dar... noi... cezariana... oricum, incercarea moarte n-are, daca doare, halt si asta e - dar poate e bine, nu?
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
nadiutapm spune:
fetele, merci pt sfaturi, bey din partea mea eu pot trai si fara(Messa sa nu ma omori), dar. saracu' barbata'meu saliveaza rau
pupam mamicile, comorile si burticile.
nadia
de 
Lidia
Lidiuta
o nastere cu miros de cafea
mihacarm2002 spune:
Crishtinutza, despre baie, fetele au mai discutat. Unele fac de cateva ori pe sapt, altele zilnic. Cartile si revistele recomanda de 2 ori pe sapt insa toaleta zilnica. Mie mai complicata mi se pare toaleta (fata stranuta cand o sterg cu ceai de musetel la schimbatul scutecului)
Asa ca baie facem in fiecare seara, iar dupa, ii fac masaj cu baby oil.
Azi o vecina m-a intrebat daca ii fac gimnastica dimineata. Mi-a recomandat ca si dimineata sa ii fac masaj si apoi gimnastica. Dimineta insa sunt tare somnoroasa. O sa vad, as vrea ca macar gimnastica sa ii fac.
Adina, bine ai venit si felicitari pt printesa ALEXIA!
raluca, dupa ce ca avem putine parcuri, au si scari de escaladat. Azi am avut o alta tentativa sa ajung in parcul de langa mine. Am iesit fara carut. Nu mi-a fost dusul cat intorsul: curent si pt 2 copaci nu se merita. Mai adapost era pe trotuarul bulevardului. Asa ca m-am intors in fata blocului si am stat pe banca: nu tu poluare de la masini, mai multa verdeata decat in parc si nu imi vajia vantul pe la urechi.
Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina