Stelute de ianuarie-februarie 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 23
miciurin spune:
Seara buna la toate fetele!
Raportam si noi bubite pe fata, am vb cu doctora la telefon si mi-a zis ca este acneea nu stiu cum, care apare la bebici la o luna de zile!
Bebe Lizuca mai are colici, dar m-am obisnuit deja si nu mi se mai pare asa de mare tragedia, drept urmare s-a cam rasfatat si vrea mai tot timpul in brate.
Noaptea se trezeste intre 2.30-3.30 si urmatoarea trezire la 6.30 si nu mai dormim decat maxim o ora.
Eu stau langa Cismigiu, facem gasca?
mihacarm2002 spune:
Maria72, eu mereu o pun pe Eva pe umar dupa ce manance, iar in cele mai multe cazuri ea doarme. Insist minim 10 min, insa uneori si 20’. Daca o tin mai putin, se trezeste, se agita, regurgiteaza sau vomita.
Cristinutza, nu mai fi deprimata. Bebelusii plang! Eva 2 sapt a plans (urla) in fiecare noapte (si ziua). Mi-a fost greu sa nu intru in panica mai ales ca ma gandeam la ce vor zice vecinii. Am incercat toate remediile anticolici si nu a dat niciunul rezultat, fata tot asa urla.
Acum plange mai rar, dar tot plange/ urla. Cred ca din cauza ca i-am rarit mesele la min 2 h.
Si eu alaptez iar la un moment dat credeam ca nu mai am destul si fata nu se satura. Dr mi-a spus ca daca a luat bine in greutate sa nu ii dau completare. Cu biberonul i-am dat ceai si am observat ca se cam lenevise si mai ales la un san nu vroia deloc sa traga.
Daca se trezeste plangand e posibil sa ii fie foame, frig/cald, colici, sa o jeneze ceva etc.
Bebelusii stau in prima luna in pozitia de broscuta.Eu nici la baie/ masaj nu prea reusesc sa i le intind ca mi-e cam teama.
Loremunteanu, serul trebuie sa inmoaie mucisorii sa iasa.
Katy, sunt de acord cu prima propunere (a II-a nu ma priveste). Nu ca voi face o comparatie ca fiecare bb se dezvolta in ritmul lui, dar e interesant de urmarit.
Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina
mihacarm2002 spune:
miciurin, exact la o luna a facut si Eva aceea acnee. Acum tamponez zona cu ceai de musetel si dr mi-a spus sa ii dau ketotifen 1ml de 2 ori pe zi doar o zi. In dr Spock spune ca va disparea si cu si fara tratament.
I-am dat desi pe prospect scrie ca nu e recomandat la bb sub 6 luni.
Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina
kateryna spune:
Avem si noi poza noua...www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070313" target="_blank">bb Anelin si fesul magic
.
Cleo, am vazut pozele. Sunteti superbe.
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
anis spune:
Nici nu imi mai vine sa intru pe aici..sa nu av deprim.Am fost eu la dr azi, radiografie plamani..sunt mai inacrcati dar nu infectati.In casa stau cu masca pe fata..ce mai e un chin..si nici nu mai pot dormi..
Aaa..pitica azi nu a facut kaka, desi in fiecare pampoers am gasit cate un pic de kaka.In schimb imi doarme si mananca,cred ca de la viroza asta nenorocita...si mananca si prost..
va pup pe toate pentru gandurile voastre
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
marinar spune:
Albinutzza nu se explica asa pt ca nu ii dau numai formula ci si san la fiecare masa, dar asa si-a facut singura programul. mai variaza in sensul ca mai adoarme si pe la 11, 11.30 si se mai trezeste la 6-6.30, dar e k si asa.
roandre bine ca i-au trecut bubitele. eu am cumparat azi trixera, sper sa dea rezultat.
i-am pus si eu azi emmei musetel in lapte si in afara de niste bolboroseli in burtik de la care a urlat de am crezut ca nu mai respira nu a facut nimic.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
sraluca spune:
OOO inca o mamica de Constanta
Bine ai venit!
Uite-asa sa nu imi mai faceti pofta cu intalnirile voastre de prin parcuri, capitalistelor!!!!!!!!!!
Singura diferenta e ca voi aveti multe parcuri, la alegere pe cand la noi cresc mall-uri in parc pe post de boscheti probabil.
sraluca
Mihai Alexandru 25.12.2006
Crishtinutza spune:
Messa, Roandre, Mihacarm, va pup si va multumesc pentru raspunsuri si incurajari.
La mine bebelina adoarme la san in mai putin de 10 minute. Ii schimb apoi pampersul si se trezeste, si o mai pun la san alte maxim 10 minute. Deci cam 20 minute cel mult... totusi, in primele 10 zile luase 400grame...dar atunci simt eu ca sugea cu forta mai mare.
Dar in schimb, cand e treaza... sta si cu orele cateodata! Offf!
Messa, Eu cand te vad vorbind de utza-uza Love Plus si alte alea, ma intreb .. vorbind fara perdea, isi revine domne locul cu pricina sau o sa o traga curentul, din cauza largimii peisajului?! ![]()
Roandre, cum te descurci cu 2 copii? Ca eu sincer nu sunt in stare sa fac fata la unul, daramite 2!! Te descurci fara ajutor? Mai ai timp si de alte activitati (poate sport, poate iesit cu prietenii, poate iesit cu sotul) si daca da, cum reusesti? La noi bebe a venit dupa ceva ani de casatorie (vreo 8) si mi-e tare greu sa imi schimb modul de a fi, rutina, obiceiurile, programul....
inteleg acum de ce multe cupluri se despart dupa ce vine bebe...
Mihacarm, multam si pupici pt incurajari. Sa stii ca da, mi-e greu... ca nu am pe nimeni sa ma ajute... si vorba ta, parca ma simt si neputincioasa, cand urla mult si nu o pot consola. Ce bine ca m-ai linistit cu pozitia manutelor, picioruselor... ca eram impacientata....
A propos, voi ii faceti baie zilnic bebelui? Pe cap sigur nu ii fac zilnic, dar nu stiu cum sa procedez cu corpul... ca asa, o mai spal la fundulet, ii curat ochisorii, etc... dar baie in cadita cat de des sa-i facem? Acum ca e aproape inchis buricutul...
,
Cristina
Messa,
Daconst spune:
Messo,eu stau in Bayern,mai pe linga München,dar te invit la un Oktoberfest sa bem o bere la litru.![]()
Duminica e ziua lui bb,asa ca i-am comandat www.fisher-price.com/de/babygear/product.asp?id=33170&sku=H7180&c=bgsw_cs" target="_blank"> bouncer-ul asta
Sper sa stea in el ca daca nu il trimit inapoi in 2 saptamani.![]()
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
Messa spune:
Crishtinutza, eu am facut cezariana asa ca la mine locu' cela e intact...
Fetelor, rectific, exista si LovePlus dar alea de care zic eu sunt DUREX PLAY - Durex Play se gasesc in supermarket, restu' la marmacie.
Cred ca o sa ajung prin Germanika mai repede de octombrie, la ceva fest de rockeri

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!