Stelute de ianuarie-februarie 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Crishtinutza
- bb papa cat vrea ea mai ales daca e orba de lapte de mami. La formula ce e drept si eu am pastrat cant de pe cutie. nu mai mult de 90ml.
- batista bb se gaseste la farmaciile dona si costa in jur de 450.000
- daca se trezeste plangand clar ceva e. daca sunt colici ar trebui sa isi frece calcaile sau sa stranga picioarele la burtica. colicii apar mai ales la o ora dupa ce a mancat.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Am trecut si noi sa semnam condica..sunt foarte fericita ca a facut fii-mea kk.In ultimele 7 zile facuse doar de 2 ori..o data cu ceai de musetel si o data cu supozitor asa ca azi cand a facut singurica a fost eveniment.Le spuneam si ieri la fete poezioara lu' unchiu-meu cand avea bb mic :Hai fa caca/Ca-l papa tata"
In legatura cu iesirile programate adevarul e ca ne cam hotaram pe ultima suta de metri si bisericutze,bisericutze ca eu de ex n-o sa ies in veci in Moghioros.
Nu mai stiu daa aveam sa-i raspund cuiva sunt cam aiurita zilele astea..nu ca n-as fi de obicei dar acum sunt si mai si

Adinush cu Ayleen-Alexandra *09.01.2007*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crishtinutza spune:

Monu, saru'mana de raspunsuri. Eu am tot incercat sa masor cantitatea de lapte pentru ca acum vreo 2 zile se tot trezea din jumatate in jumatate de ora... si plangea. Si eram disperata, am zis ca nu am lapte destul... si i-am dat o portie de formula ca sa mi se refaca si mie cantitatea de lapte...

Fetelor dragi, voi cand ati reusit sa ii faceti bebelui cat de cat un program si sa simtiti ca aveti timp si pentru voi insiva, macar asa putin? Ca eu sunt cam deprimata...

Pupici,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopiciu spune:

FETELE ,CINE MA AJUTA SI PE MINE? CIT MUSETEL SA PUN IN LAPTE ,PT. CONSTIPATIE? SAU CUM SA FAC? INLOCUIESC APA PT LAPTIC CU 50ML MUSETEL + RESTUL APA .....? voi cum ati facut?

http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762386910260

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

quote:
Originally posted by kateryna

Neata.
Am si eu 2 propuneri:
1. Sunteti de acord sa facem o listuta sau sa completam in listuta actuala, datele actualizate despre bebei (greutate, lungime, varsta)? Ma gandesc ca ar fi interesant de urmarit evolutia copilasilor.
2. Am vazut ca au tot fost intalniri cu bebeii in parc. DIn pacate se stabilesc cam in ultimul moment si mai sunt fete care ar fi vrut sa vina (inclusiv eu) numai ca aflam tarziu. Ce ziceti sa facem un program al intalnirilor? Ceva de genul luni in Moghioros, marti in Plumbuita..si eventual sa lasam parcurile mari (CIsmigiu si Herastrau pe sambata si duminica). Asa daca e sa vrem sa ne intalnim stim ca in ziua cutare ne gasim in locul cutare. E doar o propunere.

Eu sunt de acord cu aman2. E cel mai bine asa cu intalnirile.

Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Pup mamici si bebici!
Raportez ca am cumparat batista bbelusului (430mii) si in seara asta o s-o testam. Mai am o nedumerire... Serul pe care il punem in nasuc nu trebuie sa iasa inapoi pe nari, nu? Se duce la "vale"...

Katy, tati ma intreba acum cateva zile, ca de ce nu facem si noi un tabel cu greutatile si cm bebicilor? Vazuse pe forum la alte mamici si i se pruse interesant... Voi doi, gand in gand... Mie imi place propunerea...
Cu intalnirea in parc, cu mare drag as veni. Problema e ca noi stam cam departe de toate parcurile; cel mai aproape e Carol si ala la 30 minute de mers cu tramvaiul si apoi inca 300m de mers pe jos pana in parc... In parcurile mari, cand o fi bebe mai mare, mai la vara... In plus eu nu pot iesi decat cu tati; carutul e foarte greu si nu pot sa-l cobor si cu port bebe-ul iar e greu ca e bebe greu si spatele inca isi mai spune cuvantul... Deci la o intalnire in parcurile gen Cismigiu, mai la vara si cu tati daca ne primiti...

Mi-am facut si programarea la medic, pt control, din pacate tocmai pe 16aprilie (o sa am 9 saptamani)... Mai asteptam...
Nadia tu cand mergi? Ai reusit sa te programezi mai devreme?

Vreau si eu sa stau mai lejer (adica fara sutien) si ma dispera... imi curg sanii ca la balamuc... mi se uda tot tricoul aproape instantaneu... Voi o patiti?

Cam atat...

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Buna mamicilor,

Ma numesc Adina din COnstanta.Sunt si eu o mamica de februarie, desi eu apartin grupului martie-aprilie.Copila mea, Alexia, s-a nascut mai devreme, pe 23 februarie, desi noi o asteptam tocmai spre sfarsitul lui martie.

O sa mai intru si eu din cd in cd sa discut cu voi, ca la noi nu au nascut toate fetele si e mai greu sa discuti pbl despre bebei.

Va multumesc!Si mult bafta cu stelutele voastre!!!!

adina, proaspata mamica si printesa ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Hop si noi de afara.Am stat 3 ore si ma gindeam ca il apuca foamea,dar nici vorba...doarme in landou asa imbracat.

Despre propuneri sunt de acord cu Alinuk si Romaria.Nu vad sensul la tabelul cu greutatea la bb-i...decit motiv de stres.Daca vrei ceva standard,se gaseste in carti.In rest fiecare bb cu ritmul lui de crestere.Important e sa fie sanatosi.

Cleo,vezi ca atunci cind se agita bebelina e semnalul ca trebuie sa ragaie,altfel va vomita.Eu atunci il ridic sa ragaie si gata,scapam.Doar ca nu sunt mereu pe faza.sau alteori vomita cind ragaie mai tare.

Liudo,hai fata ca nu e asa greu si tu esti puternica.Nu te lasi tu cu una cu doua.La inceput e mai aiurea,dar vezi ca te simte si fata ca esti agitata.Stai calma si o sa vezi ca va fi bine.Fii bucuroasa ca ai scapat de o bona ca aia.

Crishtinutza,vezi ca acum e important sa pui pe bb des la san sa-ti stimuleze productia.Altfel ramai de caruta,cum am ramas si eu ca n-am avut nervi sa insist.
Daca il pui des la san se va regla cantitatea de care are bb nevoie,doar ca e al naibii de obositor.Daca cedezi si dai formula,laptele va ramane putin pentru cit creste bb.
In rest e cam greu cu programul la alaptat,mai ales asa la inceput.Se va regla singur daca dai ori san ori formula.Combinat,e cel mai greu de programat.
Bafta multa!

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Eli,e un scumpic Andrei...cum sta el pe ursulet.

Biribu,programul se face cu nerv si tarie de caracter.Adica nu cedezi nicicum.
Glumesc,dar in ora aia trebuie sa faci tot posibilul sa nu-i dai la bb sa pape.Il plimbi,dai suzeta,ceai...ce crezi ca functioneaza.O sa vezi ca nu e asa greu.Daca reusesti de 2-3 ori deja isi face bb program si tu vei fi o fericita.
Eu am crezut ca va fi mai greu,dar cu tati impreuna,am reusit sa-l dam pe brazda.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Marinar, cum ai reusit performanta asta? Sa doarma atat? Ii dai doar formula, ca asa se explica

Katy asa e cu greutatile, se vor stresa mamicile, vor face comparatie, plus ca e greu de completat mereu.

Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput