Stelute de ianuarie-februarie 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 20
gabriela_s spune:
maryelaeu mai ies in oraselul copiilor,stau pe oltenitei.tu in ce parte stai?
azi nu stiu la cat ies ca am un program mai incurcat,trebuie sa ma duc prin oras sa rezolv diverse...........uf.
revin mai incolo sa va mai citesc .........
Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//
Liuda spune:
fetelor va salut va pup
nu stiu cum voi dar eu iar sant intoarsa
asta mica nu vrea sa doarma. am dat bona veche afara aseara - dupa ce a plecat am tras si eu un bocet de mama focului, ca nu sant deprinsa sa fiu in astfel de situatii, e foarte neplacut, plus ca asta mica ii cunoaste vocea, e invatata cu ea si acum cred ca din cauza asta e mai manzoasa, si eu intoarsa ca na, ma rog, nu pot sa explic cate ma macina si ma supara, si fata noua e incepatoare, pana prinde care e treaba pe la mine, ce si unde si cum avem de furca, si nu pot sta linistita, si sant ca un cacat care alerga stanga dreapta ....
na ca sa nu fie bine iar avem alrgie pe burta, e buburatata toata burta, nu mai stiu ce sa cred, diseara ii fac baie si daca nu ii trece ma duc iar la doctor, uneori imi vine sa iau lumea in cap...
hai ca scriu mai tarziu , mai beau o cafea (mama ce imi vine sa ma apuc de fumat ca sa ma mai calmez ca tare sarita sant)
Va pupic pe buric.
Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007
cleopiciu spune:
MARIA mersi pt raspus ,Daria nu vomita forte mult dar.....,tot imi faceam griji ,mai ales citeodata ii mai iese si pe nasuc ,dar am observat ca cel mai mult vomita daca se agita mult ... sau citeodata cind incepe sa sughite ...
Aseara la ora 11 a papat doar 80 cu chin cu vai ...,a dormit pina dimineata la 6 cind a inceput un pic sa se foiasca m-am trezit i-am facut lapticu si ma gideam vai ce foame io fi si de unde, a mancat 40 ml si dupaia a inceput sa se strimbe la biberon si iar cu chin cu vai a mai mancat inca 20 ,ma apucase niste nervi... ,abia pe la 9 a reusit si a mancat 120 ml.....
AELITA MA BUCUR CA ITI PLACE POZA!!! Sper KATERYNA ,ca nu te-ai suparat!!!
pupici!!!
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762386910260
kateryna spune:
Cleopiciu, cum sa ma supar mama? Ti-am trimis si un PM atunci ca sa-ti spun ca le sta bine impreuna (asa zice si bb Anelin).
la mami si la bb Daria.
Fetelor, voi iesiti azi cu bebe afara? Ca pe aici pe la mine e o vijelie de abia pot sa deschid usa de la apartament ( ca sa nu mai zic de cea de la bloc). Urasc vantul asta. Uff si asa vroiam sa ies...
Ca tot ziceati de zone...da pe la Gara de Nord nu sta nimeni?
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
Catalina spune:
Kate, eu acum am venit de afara. E vant intr-adevar dar e cald si frumos daca il protejezi de vant. Eu zic sa iesi cu nadejde.
Pupici
marinar spune:
alinuk nu e nici un shpil cu "x"-ul. am intrebat pt ca mi-a zis asistenta cum se cheama vaccinul dar nu am retinut si aveam impresia ca e cel pe care-l face bb teo.
si noi am iesit azi afara dar nu in parc, ci la cumparaturi. acum as vrea sa fac ceva de mancare dar nu cred ca ma lasa matza mica.
fete ieri fata mea s-a bronzat pe obrajori. era asa haioasa aseara......
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
cleopiciu spune:
KATERYNA ,NU AM PRIMIT PM-UL TAU ,DEAIA M-AM GINDIT CA POATE TE-AI SUPARAT!!
CLEO SI BEBE DARIA(24.12.06)
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762386910260
livia72 spune:
Salut, fetelor
Pana la urma Irina nu are varicela ci un stafilococ care a dat niste bubite putin inflamate. Mi-a zis doctorita sa-i dau cu albstru de metil si baleocin crema. Cum sper sa-i treaca si lui Alex saptamana asta (am facut pana acum ture pana la el) si daca e vreme frumoasa venim si noi sapatamana viitoare in Moghioros sau in Gradina Botanica.
Noi am ramas tot cu mancat la 2 ore si alea cu greu, cu urlaturi pe la 1 ora jumate. Noaptea e ceva mai binre dar nu depasim 4 ore. Am inceput sa ne pricepem cu ragaitul. Sper sa vomite mai putin de acum incolo.
Livia, mami de Alex (10.11.2002) si Irina (19.01.2007)
marinar spune:
ooooooo, livia pai atunci eu sunt o fericita. emma a dormit aseara de la 22.30 la 7.
alinuk de ce sa nu fie ok sa pape la 4 ore. are 5 mese pe zi? banuiesc ca da. pai decat sa pape putin si ff des cred ca e mai bine asa. daca el e linistit eu nu vad care e pr. hai sa nu mai vorbim din carti, ca asa cum stim toate ... fiecare bb cu ritmul lui.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Crishtinutza spune:
Buna fetelor !!
In sfarsit am si eu putin timp (oare cat? ca nu stiu cand se trezeste bebelina) si am citit cate ceva din urma.
Raportam: am implinit aproape 3 saptamani. E greu...Se trezeste des, urla muuuult si eu sunt putin cam deprimata. Ma gandesc ca asta ma asteapta de acum incolo... ooooffff, ce ma fac?!
Pe mine nu are cine sa ma ajute in afara de sot, dupa programul de birou (sotii isi cam vad de viata lor... spre diferenta de noi...)...
Am si eu intrebari: cat trebuie sa manance bebe in prima luna? 100 ml la fiecare masa pe parcursul intregii luni, sau variaza pe saptamani????? Am vazut ca pe cutia de formula scrie 90ml la 1-2 saptamani si 120ml la 3-4 saptamani??? E valabil si pt laptele de san?
Bebelina mananca de la san...doar uneori ii mai dau completare, cand ma chinuie din 1-2 ore in 1-2 ore si atunci de unde lapte?!
Si pentru ca v-am vazut vorbind asa frumos de batista bebelusului, vreau sa cumpar si eu... imi dati si mie un pont va rog frumos, in ce farmacii pot gasi batista bebelusului si cam cat costa? Ca sa merg la sigur...
Si noi avem probleme cu facutul caca-ului
, desi initial mergea tare bine treaba... ca sa nu mai zic ca uneori ii dau cu biberonul (ca sa vad daca am cantitate suficienta de lapte, am folosit pompa uneori) si am senzatia ca s-a cam lenevit la supt... ceva solutii???
Tuchi, pe unde esti? Ce mai faci?
Aelita, multumesc pentru urarea de bun venit. Esti o draguta, ca intotdeauna.![]()
Si inca ceva: cand bebe se trezeste plangand, inseamna ca are colici? Am senzatia ca o jeneaza ceva si nu stiu ce... eu inca nu i-am dat nimic pt colici...
Va pup pe toate,
Cristina