Stelute de ianuarie-februarie 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

fetelor,asta e cea mai tare poza de pe forum ! Anelin si Daria !

hahaaa si astacu TEO al Alinukai !!

dianamizzi vaaaaaaaaai,cum,mai,cu degetul in frisca si in gura la copil?????????
cum naiba sa fii tu nebuna ca exagerezi?aia e cretina?? da-o draculuid e treaba,tu te chinui cu copilul de nu mai stii si vine o idioaa d-asta si isi bate joc! mama ce m-am enervat,cred ca o dadeam cu crascii in sus.
frisca aia imputita plina de zahar si de tampenii,la copil de 2 luni!!! si degetul ei in gura copilului.morrrrrrr !
sa nu te doara nici in fund de ceea ce gandeste o idoata din asta nici cei din jur,auzi? ii spui foarte serios ca daca o mai prinzi facand asa ceva dai cu ea de pamant!

mai,de asta imi e si mie frica,cand ei suntmici,pana pe la 3 ani,o sa se gasesasca tot felul de trampiti din astia sa ii bage in gura pe furis cate ceva.mai ales cand stiu ca nu le dai voie,le dau pe ascuns,si e si mai rau!apoi te chinui tu cu ei noaptea si nu stii ce au!
v-am zis de un binevoitor din asta care a dat unui copil de 2-3 ani branza din aia mucegaita,dracu s-o ia,stiti voi de care ca eu nu o sufar,mare,dar un copil.a vomitat imedit copilul si apoi se scuza ca nu a stiut,ca a crezut ca ii place! cum,ma,sa dai unui copil ceva far sa intrebi pe ma-sa?? daca ,mai rau,era alergic??
bai,astia iti omoara copilul,nu alta!
o sa gasim binevoitori care sa le dea si tuica de pofta de macnare si altele..nu doar carnati si sarmale!

auzi,dianamizzi,dar verisoara aia e romanca?

quote:
asta imi aduce aminte de asta vara cand am vazut ceva ce ... doamne fereste , nici nu stiu cum sa explic. la MCDONALDS ERA O MAMA CARE A TOPIT INGHETATA SI A BAGAT-O IN BIBERON si i-a dat bebelusului sa bea... avea asa pe la vreo 6 luni cred,.... bai s-a cretinizat lumea in ultimul hal...
ce dracului tampita poate face asa ceva??
bai,nu poot sa cred!

ia auzi si la aia cu COCA COLA IN BIBEROOOOOOOON!!!!!!!!1

quote:
"si mamica, cand face bb 2 sapt asa sa incepeti sa-i puneti pe buze din mancarea voastra..."

EU MA DUC DRACU IN PADURE!!!!!

Selene
,bine ai venit,estide a noastra !a vrut el sa se nasca pe 28!
nu iti fa griji,fiecare copil are ritmul lui.nu e nici un pericol ca sta 3-4 ore treaz.
sraluca hahaha saracul ce zi a avut! a facut si el ca in povestea aia in care se transforma barbatul pt o zi in femeie,ca prea credea ca ea o freaca degeaba acasa..si cand a vazut el cum eee...ca dupa atata treaba trebuie sa mai stea si la o partida de sex cu barbatul...(adica femeia lui transformat in barbat)
dar cand sa se schimbe la loc in barbat,i-a zis dumnezeu ca de la noaptea de amor a ramas gravid(a) si ca trebuie sa mai astepte 9 luni .
LA MULTI ANI,TEO !
LA MULTI ANI AMON !

ELITREABA CU COCA COLA E GENERALA!!TOTI !!!! dau la copii cola.ma rog,toti din jurul meu ,aproape.
kateryna
hahaah buna treaba a facut preotul cu vinul ala !!!
nici sofiei nu ii palce pe burta,doar daca e la mine in brate.dar pusa in pat,incepe sa scanceasca,sa se miste,sa planga..
maryela
quote:
Eu de colo: Am venit sa nasc cucoana, nu sunt la bai..
hahaaaaaaa am citit povestea nasterii tale!Super!
pako mai apar bubite si de la kk apos..da cu crema ,trece.
cu ochisorull..eu zic sa mergeti la medic.

marybell
quote:
ROSU IN GAT "Nu orice rosu in gat inseamna si o amigdalita infectioasa“, semnaleaza prof. Sarafoleanu. Roseata gatului (congestia amigdalelor si a faringelui) este de cele mai multe ori determinata de o agresiune minora, aparuta la schimbarile de temperatura, consumul de alimente reci
la asta ma gandeam eu.
amigdalita stiam ca e infectie..dar simplul rosu in gat stiam ca nu se trateaza cu antibiotic..

monu
quote:
Sunt terminata de frica pt bb. Cred ca am citit prea multe! Se poate de la rosu in gat sa ajungem la bronsiolita? E totusi pe tratament cu nurofen si sumetrolim, dar am vazut tare multi bb cu bronsiolita
se poate,dar nu o sa fie cazu tau ca e sub tratament.

ii dau sa pape si vin apoi sa termin de citit si de raspuns..

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria72 spune:

Buna fetelor!
N-am apucat sa scriu pana acum pentru ca sunt super obosita. Va mai citesc din cand in cand si-mi pare rau ca nu pot vb mai mult cu voi.
Iulia mea a facut hernie la buric de atata plans si a ragusit de am zis ca a facut laringita. Dupa 2 zile i-a trecut. Azi e linistita si doarme frumos. Aseara ne-a lasat si pe noi sa facem marea incercare de utza-utza.
Messa zi-mi si mie, te rog, cum se cheama smaculul pentru utza-utza ca aseara am facut incercarea, ca trecuse 6 saptamani, si doare, e uscat ca iasca, naspa...
Pako spui ca e scump serul fiziologic. Nu mai lua la fiole, ia din ala perfuzabil ca e 3 lei si o sa te tina destul de mult. Bagi o seringa si tragi cu ea. O mai schimbi din cand in cand.
Cleopciu si a mea vomita mai mereu. Nu e apa ce vomita, este zerul de la lapte pentru ca este pe jumatate digerat si branzica iese daca vomita mai mult. Am observat ca daca o pun pe umar dupa supt nu mai vomita,dar nu pot mereu ca mai adoarme la san. A mea de obicei faca kk dupa ce mananca si cand o schimb vomita. Dar mai vomita si intre mese, chiar f. mult. Am vb cu dr. si a zis sa urmarim daca se mareste cantitatea. E posibil se aiba reflux (se cheama cumva, dar nu stiu cum). Sper sa nu aiba asa ceva.
Gioscuze ca aseara am plecat cam repede de la calc. Sotul statea in spatele meu sa puna un vals la fata ca plngea de iesea fum. Asa o adoarme seara, cu "Valurile Dunarii".
Anis imi pare rau ca te chinui asa. Multa sanatate!

O sa tin minte ziua asta de relaxare pentru mine, fata doarme dusa, eu sunt odihnita, am facut si curat, am mancare... Cand vine cea mare de la scoala ies afara ca e super vremea.
Sanatate la toti bebelusii bolnaviori.
cu Iulia-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Hai ca m-ati mai linistit fetelor, deci ar fi ok sa creasca si doar 2 cm (cu toate ca eu cred ca este mai mult)!?! Ma ingrijorasem fiindca Andrei a crescut in prima luna 4,5 cm si era singurul termen de comparatie pe care il aveam.

Roandre, noi la Medicover mergem la dna. dr. Denis Stanescu. Este un medic excelent si am incredere oarba in ea. Este medic la urgenta la Budimex. Din pacate auzisem ca nu mai ia copii noi fiindca este extrem de solicitata si cum are putine zile cand vine la Medicover nu apuca sa vada toti copii pe care deja ii are in grija, insa eu cred ca merita sa risti si sa te duci insa atunci cand faci programarea (la ea programarile se fac cu aproape o luna inainte, eu de obicei sun pe 20-21 ale lunii ca sa prind exact momentul cand primesc la clinica programul ei pe luna urmatoare si astfel pot sa-mi aleg orice data pt. vizita) sa le spui ca bb este deja pacientul ei. Daca esti abonata stii ca abonatii au prioritate pentru ei asa ca sigur reusesti sa ajungi la ea.

Gio, ma bucur ca ati rezolvat cu restaurantul, sper sa aveti o zi minunata in ziua botezului.
Cand mai iesiti in Moghioros scrie si aici ca sa venim si noi.

Oana, nazdravanul Andrei (18.02.2005) si Cristina (8.02.2007)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Am mai pus niste pozici..

ELI si bb Andrei(27.01.2007)
http://good-times.webshots.com/album/557941071SwfqgY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

amaya, mai devreme de vineri sigur nu iesim. dar scriu aici, ar fi tare bine sa ne intalnim.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Gio, vineri ar fi perfect si pentru noi. Da-mi de veste cand va hotarati.

Fetele din Dr. Taberei, Militari, voi ce spuneti?

Oana, nazdravanul Andrei (18.02.2005) si Cristina (8.02.2007)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Laura haioasa de tot Evushca ta.
Bei voi v-ati vorbit cu numele de Eva... Salina, Gio, Laura, Mihacarm mai e cineva?? Oricum Teo e fericit ca in caz de incurcatura ...nu se supara fetele. Cred ca o sa fie primul cuvant ce o sa-l invat: mama - Eva!!
Las ca nici cu Teodori nu mi-e rusine... In ultima vreme am auzit la multi pici numele asta
O fi ceva in aer cand aleg parintii numele copiilor..
Spre ex cand m-am nascut eu era la moda Alina - ca suntem aici puzderie..nici nu mai enumar

Marinar care e shpilu cu toate se termina in "x"...despre vaccinuri zic, e vreo chestie???

Biribu eu am observat la bb Teo ca noaptea incepe sa se agite uneori din motive de kkitza (zic eu) si atunci il iau langa mine in pat si ii pun suzi. Eu dorm si cand da semne de agitatie tzoc suzi in gura (ca ii scapa) si asa lungesc distanta si cu peste o ora. In genere se intampla asta spre dimineata la 6-7. Si ii dau sa pape si pe la 8. E un ritual aroape ca-mi place si mie, spre dimineata nu mai dorm asa profund si imi place cu el langa mine - ne rasfatzam aman2 si cu tati cand are bietu' timp.

Kate super ideile, doar ca asa cum spunea si cred ca muncim degeaba la lista aia cu cm, kg samd si mai ocupam si spatiu mult pe prima pagina - si asa e cat o placinta. Si apoi la ce ne foloseste in cond in care ei cresc si se ingrasa de la sapt la sapt - tb sa angajam m pe cineva sa completeze mereu lista aia. Mai mare batatia de cap si plus ca nici comparatiile nu sunt indicate, fiecare copil cu ritmul si tehnica lui.
Din ideea asta eu as prelua ceva mai simplu, in contul nostru comun, alaturi de datele de nastere (din mailul ala trimis de mine cu lunile si datele de nastere) sa adauga numele si datele bblushilor!!!
Si la inceputul fiecarei luni sa postam pe prima pagina care sunt sarbatoritii lunii: atat mamici cat si bebici (la tatici nu m-am gandit - egoista de mine!)

Iar cu parculetzul asa este, mi se pare ca se cristalizeaza deja niste gascutze - zona Dr Taberei si zona Stadion. Pt cele care nu merg cu masina in parc e mai delicat sa se care in alte parcuri decat cele care le sunt la indemana.
Eu personal ma pot plia pe programul altora... Ieri spre ex pt ca am avut drum in centru la Chicco sa schimb caruselul, am ramas in parcul Cismigiu- desi intentionam sa merg in Moghiorosh.
Cred ca cel mai bine e ca atunci cand plecam in parculetz sa lasam un post pe forum - "Fete ma gasiti de la ora ...in parculetz la Moghiorosh" - iar telefoanele le avem, ne putem contacta loco

Amaya la Rustic in aprilie au prg de renovare. Bravo Gio - vezi ca lucrurile se aseaza normal cu rabdarica...!?

Aelita multumim de urare!!=Eesti o scumpa cu LA multi ani pt Teo..acum 3 zile a facut si el 2 lunishoare. Dar din partea ta si a Sofiutzei oricand e bienvenita urarea

BB Teo a inceput sa manance la 4 ore si uneori chiar 5, sper sa nu fie vreo problema - mi-a zis Anis ca n-ar fi tocmai normal. In rest e la fel, oki zic eu: nu plange si e vioi. Il voi urmari - poate e pe o curba de stagnare in loc de puseu de crestere, habr n-am..

pup fete cucuiete!!

La ora 14 suntem in parculetz la Moghiorosh!!!
cine se inscrie sa dea un semnal: 0723 339 031

Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Amaya - noi iesim si vineri, e oki!

Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Fetelor, dar prin Berceni nu sta nimeni???Sa ne intalnim si noi.
Stiti vreun parc pe aproape? In afara de Tineretului ca e foarte departe de noi, si fara transport nu ne descurcam.

Si chiar, sa ne mai spuna Messa odata( imi cer scuze ca n-am retinut din prima) cum se cheama chestia aia de la Love Plus parca era...Azi am fost la doctor si gata....avem verde petru ...chestii de -alea rusinoase...
Eli, bebe Andrei e tare frumusel

Pupam fetele si bebeii.

Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

fete, Alinuk, Amaya, eu acum plec cu bb afara, sunt in Moghioros, va asteptam care mai vreti si puteti..

Maryela, multumim de compliment!!

Alinuk, da-mi un bip cand esti la masinute acolo.
Amaya- nr meu e 0744209602, daca ajungi si vrei sa ma suni..te astept

ELI si bb Andrei(27.01.2007)
http://good-times.webshots.com/album/557941071SwfqgY

Mergi la inceput