Stelute de ianuarie-februarie 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 18
marinar spune:
kate in principiu e ok propunerea ta, dar inconvenientul ar fi ca bebeii nu au acelasi program si nu stim niciodata exact ora la care iesim. de ex noi ieri ne-am adunat pe rand, dar avem avantajul ca eu cu roandre si aventura stam aproape una de cealalta.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
laura ionescu spune:
Kateryna - eu sunt de acord cu propunerile tale, amai ales ca si eu as fi vrut sa ma intalnesc cu fetele in parc. Eu as prefera in timpul saptamanii, fiindca sambata si duminica avem program de familie
- e si sotul meu acasa si iesim cu copilul la plimbare, ne relaxam, chestii din astea. Dar sa vedem cum zice toata lumea
Laura si Eva (11.ian.2007)
poze cu Eva
sraluca spune:
Neata
Ura, in sfarsit am si eu jumatate de ora libera si mintea clara sa va pot scrie. Ultimele zile au fost cam obositoare.
Sau weekendul in general. Am ajuns la concluzia ca tare ma oboseste cand sta tati acasa. Ma scoate din program.
Plus ca sambata nu ma facut nimik ca am asteptat sa vina "oamenii de la cablu", de fapt de la satelit care binenteles ca orice roman de nadejde au intarziat. Dupa care da-i invarte-te prin casa, ....trage fire, ei, usi deschise,.... goneste si ascunde cainele,.... aaaa, s-a trezit copilul:schimbat , mancat, cantat, tot tacamul......si intr-un final cand ne-am linistit era 17 si ceva. Unde sa mai plec la cumparaturi cum aveam de gand de dimineata ca eram rupta. Pe la 21-22 am cazut in pat si spre dimineata stateam si ma intrebam cand a venit tati in pat ca eu nu l-am auzit.
Duminica am luat-o iar de coada : cumparaturi, am umblat si dupa un cadou ca la 3 trebuia sa mergem la o onomastica. Am ajuns pe la 13 acasa,...dus, imbracat eu imbracat copilul si vajj in masina cu copii de data asta: cainele la mama, cupilul la soacramea, fuga la restaurant, nu stiu cand s-a facut 19, fuga recuperat catelul, recuperat copilul, baie copil, mancat, culcat si noi morti in fotolii la tv. Cam asa a fost weekendul. DAca a-ti priceput ceva![]()
In orice caz ieri am fost avariata rau de tot.A, si seara am luat si un profenid ca ma durea spatele de muream.Si binenteles ca l-am resimtit si pe ala ieri.
Hai ca s-a terminat timpul liber de joaca. S-a trezit stapanul. Va pup si incerc sa va mai scriu.
sraluca
Mihai Alexandru 25.12.2006
laura ionescu spune:
Marinar - unde va intalniti, ca parca tin minte ca stam cam in aceeasi zona? 
poze cu Eva
marinar spune:
laura ieri am fost cu fetele in national.
kate stiu ca tu ai depus dosarul pt CIC. ai ales sa ti se vireze banii pe card? ai idee ce banci agreeaza?
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
laura ionescu spune:
marinar - eu ies in national in fiecare zi. ce rau imi pare ca nu am fost pe faza sa va gasesc! ma duc si azi. poate ne vedem, ca eu iau biberon la pachet si stau in parc pana pe la 15,30 daca e vremea frumoasa.
poze cu Eva
Amaya spune:
Buna dimineata mamici.
In sfarsit mai ajung si eu sa scriu, am avut mult de recuperat cu cititul insa am reusit. Imi pare rau sa aud de atatia bbei cu problemute dar, Slava Domnului, trec toate.
Mai intai sa va mai spun despre noi. Eu am terminat tratamentul cu antibiotic insa in saptamana cu pricina am pierdut lactatia, am incercat sa o stimulez in toate formele posibile dar fara succes. Asta e.
Cris a acceptat foarte bine laptele praf si a trecut singurica la 5 mese a cate 130 ml pe zi. De 4 nopti a trecut la somnul complet de noapte, doarme de la ora 21 (cand facem baita) la 7 dimineata, si aceasta trecere a aparut prima data cand am avut curajul sa o las sa doarma pe burtica si noaptea.
Am vazut ca ati discutat de dormitul pe burtica, la noi totul a fost treptat. Prima data cand am pus-o a plans de parca am pus-o pe carbuni incinsi insa am perseverat in fiecare zi si am pus-o din ce in ce mai mult iar acum nu mai vrea sa doarma pe spate deloc (poate doar sa o pun gata adormita insa se trezeste in maxim 20 min.). In timpul zilei are momente cand se trezeste sa manance si dupa 5 ore - 5 ore si jumatate...e o mare somnoroasa (fie vorba intre noi seamana cu tati...la fel ca fratiorul)
La o luna am fost si noi la cantarit si masurat, la medicul de familie, si piticuta mea are 4,2 kg si 53 de cm. In greutate a luat bine (1,150 kg) insa lungimea mi se pare suspecta (cred ca nu a intins-o asistenta cum trebuie) fiindca imi pare f. putin 2 cm in prima luna mai ales ca toate hainele ii vin mult mai bine acum si se vede pe ea ca s-a lungit. In sfarsit o sa am confirmarea maine cand mergem la pediatra ei de la Medicover (singura in care am incredere).
Cu vaccinurile, am mai spus, noi le vom face pe cele gratuite (si cateva optionale), aceleasi pe care le-am facut si la Andrei si la el nu am avut nici un fel de reactii si totul a fost ok. Sunt cateva precautii care trebuiesc respectate (vaccinul se face cand copilul este perfect sanatos, la cel putin o ora dupa masa, comprese pe locul vaccinului, si nici o injectie la mai putin de o luna dupa...eu nu i-am dat antitermice "preventiv") insa nimic exagerat sau greu de urmat.
Cam astea sunt noutatile noastre.
Gio, la Rustic ai incercat pentru botez? L-am vazut cand cautam restaurante pentru nunta si mi-a placut tare mult. Mancarea e buna si nici preturile nu sunt nesimtite. Acum depinde cate persoane veti avea fiindca nu este foarte mare insa incap in jur de 50 de persoane.
Noi vom face botezul, pe 26 mai, la biserica de langa parcul Moghioros, cea de lemn din capatul strazii Tg. Neamt. Acolo l-am botezat si pe Andrei.
Adela, am vazut ca ai specificat faptul ca bebelina ta doarme cu mainile "numai afara de sub paturica"...mainile ei nici nu au ce sa caute sub paturica, patura ar trebui pusa cel mult pana la subrat si niciodata peste maini, fiindca isi poate trage patura peste fata, din cauza asta ideali pentru bb sunt sacii de dormit.
Anis, Slava Domnului ca nu este nimic grav cu fetele. Multa sanatate intregii familii! Ma bucur sa aud ca piticuta ta a inceput sa faca singurica kk.
Va
.
Oana,
nazdravanul Andrei (18.02.2005) si
Cristina (8.02.2007)
Comorile mele
eli1977 spune:
Neata la fete
Lilisor, , eu i-am dat lui Andrei Gripe cand nu se potolea cu nimic, de fiecare data dupa masa, acum nu stiu daca asa trebuia, ca ai vazut ca nu scrie pe prospect, dar asa ii dadeam, cate o lingurita, cand il apucau din alea rele, dupa masa.Stii ca are sedativ, de asta doarme..din cauza extractului de marar, mararul fiind cunoscut ca sedativ si calmant.Nu i-am mai dat de ceva timp, pt ca nu mai face asa rau, dar stau cu sticluta la indemana.
Kate, f bune ideile tale, eu sunt de acord, acum ramane de vazut cu programul bebicilor, dar macar sa stim unde sunt fetele in ziua x, ca, daca putem, sa ne intalnim.E taare bine cand te mai plimbi, mai vorbesti cu cineva, mai o glumita, mai un sfat, o idee, e f placut.
Gio, ce-ai facut cu resto?
Putem si noi spune ca a fost o noapte linistita, fara frichi mult, cu programul obisnuit, acum dormim si mai tarziu iesim afara..
Azi reincep cursurile, abia astept..
va pupam,
ELI si bb Andrei(27.01.2007)
http://good-times.webshots.com/album/557941071SwfqgY
roandre spune:
kateryna, iti raspund si eu:
1. Sincera sa fiu pt mine nu sunt importante acele date pt ca nu vreau sa ma stresez ca X a luat mai mult in greutate sau ca Y a crescut mai bine si sa-mi fac o mie de ganduri. Fiecare copil creste si se dezvolta in ritmul lui si nu are rost sa ne stresam degeaba facand comparatii.
2. E ok sa se spuna dar asa cum spunea si marinar, bebeii au program diferit...Dc se mai opreste vantul eu vin astazi in Stadion de exemplu in jur de ora 12.
Amaya, e posibil sa n-o fi masurat bine dr. Dar ca idee, fetita mea in prima luna a luat 2 cm si in luna a doua 6 cm. Acum baietelul a luat 3 cm in prima luna...sa vedem si in luna a doua.
Vroiam sa te intreb la ce medic pediatru mergi la Medicover. Eu am abonament pt amandoi copiii dar nu am fost niciodata cu ei acolo...dar dc e un dr bun, mi-ar fi de folos sa stiu.
gio spune:
Mersi mult Amaya pt idei - pana la urma am rezolvat-o sper eu, nu la rustic sau la restaurantul recomandat de Eli insa tot pe aproape si speram sa batem azi palma si va spun.
amaya sa stii ca si eva a crescut in prima luna tot 2 cm.
despre intalnirile in parc, noi venim in moghioros pt ca in alte parti e prea complicat, daca n-avem transport.
gripe water ii dau o lingurita la nevoie, de obicei dupa masa.
pupici