Stelute de ianuarie-februarie 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

gripe water- cand se da lingurita magica? in nestiinta i-am dat 2,5 ml inainte si 2,5 ml dupa supt...iar acum doarme dus (dupa 3 ore evident) in loc sa se scoale sa manance.

bey, ce va invidiez ca va intalniti la plimbare...si mai aveti si soare...ca eu am ajuns ciuciulete cu 2 copii acasa azi...si mai dureaza si toata saptamana...

mai erau de spus dar Matei trebuia sa doarma de mult!
vb maine!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Monu, ma intrebai ce -am dat.pai vineri i-am dat niste chestii homeopate la indiactia dr, si sambata a inceput balciul cu scremutul si plimbarile etc..si duminica a facut.Nu a mai facut...azi...doar de 2 ori..dar fata de niciodata..sa vedem la noapte ,maine.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

MARINAR, daca nu uiti, te rog intreaba cum se cheama vaccinul, si noi am facut ceva cu "X" in coada, cu o singura intzepatura. De care, fie vorba intre noi, bebe si-a adus aminte dupa vreo sase ore...Si asa a fost si vaccinul nostru, gratis.

LILISOR, hai cu bebeii la noi, la soare, caci capitalistele se au unele pe altele! Tot am vrut sa-ti spun, sa vezi ce misto o sa sune la vara salutul tau "de la mare", iar cand vor arata la tv vreun reportaj de pe litoral, o sa ma uit in spatele reporterului, doar-doar te vad cu puisorii!

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Asa, am luat fetele de mana si m-am dus la dr ei al Euroclinic.Le-a ascultat la plamani, le-a vazut in gat...peste tot.
iarina e doar putin rosie in gat ,nimik nu se aude la plamani, si are mucisori.Deocamdata nu ii mai dau nimik,daca nu face febra..doar picaturi in nas.
Ingrid e mai tare rosie in gat si nu are mucisori.Ea ia nurofen.

Tati doar tuseste, se trataeaza.

Eu sunt cel mai rau, febra mare peste 39, durere in gat etc..asa ca maine ma duc sa fac o radiografie si sa ma vada un dr.

Pana atunci stau cu masca pe fata.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monykk spune:

albinutza multumesc ptr. raspuns cu bephanten dam si noi si parca incep sa se
retraga

Mony mami de Denis (5.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monykk spune:

gio si noi am alergat mult ca sa rezolvam cu botezul nu gaseam nimic
dar pana la urma am avut noroc si a iesit bine momentan sa vedem si
la botez cum o sa iasa , sper sa gasesti, bafta multa , stiu cum e

Mony mami de Denis (5.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Fetele, sanatate multa la bbii bolnaviori!

vreau si eu secretul cum sa "programez" copilul, nu se mai poate, ziua doarme si cite 4-5 ore, dar noaptea sunt capiata, la 2 ore se trezeste. nu stiu ce nu fac bine, spuneti-mi si mie voi cum ati facut, cind citesc ca unii dorm si toata noaptea ma apuca o disperare

Biribu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

A fost dr. la noi si a cantarit-o: a luat 1100g, adica are 4100g. Cand ma gandesc ca atat credeam ca va avea la nastere cand am ales ceza. Sotul tot ma intreaba cand va pune pe ea sunculite cum vede la bebelusii din reclame.
Azi i-am dat si eu ceai de chimen si in mai putin de 30' a avut scaun (doar ce ii schimbasem pampersul si tot a murdarit body/ul si salopeta)

Ieri dupa ce citisem ce a spus Alina si Anis despre scaun pe intestin (nu ca as sti ce inseamna asta), m-am dus repede sa fac ceai de musetel. Insa pana sa i-l dau, a facut singura. Acum sunt curioasa maine. Sper sa nu mai apelez la termometru.

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Neata.
Am si eu 2 propuneri:
1. Sunteti de acord sa facem o listuta sau sa completam in listuta actuala, datele actualizate despre bebei (greutate, lungime, varsta)? Ma gandesc ca ar fi interesant de urmarit evolutia copilasilor.
2. Am vazut ca au tot fost intalniri cu bebeii in parc. DIn pacate se stabilesc cam in ultimul moment si mai sunt fete care ar fi vrut sa vina (inclusiv eu) numai ca aflam tarziu. Ce ziceti sa facem un program al intalnirilor? Ceva de genul luni in Moghioros, marti in Plumbuita..si eventual sa lasam parcurile mari (CIsmigiu si Herastrau pe sambata si duminica). Asa daca e sa vrem sa ne intalnim stim ca in ziua cutare ne gasim in locul cutare. E doar o propunere.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Neata fetelor. Eu sunt iar capiata. Nu stiu ce are Matei ca il apuca toate alea, scremete, gemete pe la 2 jumate si tocmai bine sa doarma ma'sa pe fotoliu langa el. Sau in sufragerie pe canapea. Pana la urma a mancat la 5 asa ca nu era de foame ... . Cine stie.
Azi cand ies cu bebe ma opresc direct intr-un cabinet stomatologic. Nu mai tine figura. Ieri nu m-a lasat toata ziua si de aseara sunt drogata cu algocalmin.
Cam atat pt dimineata asta. Ieri i-a murit o matusa sotului meu asa ca nu suntem prea veseli zilele astea.
Anis ma bucur ca nu e mai rau cu fetele.

Pupici tuturor

Mergi la inceput