Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (168)
Raspunsuri - Pagina 26
Biancas spune:
Cand am fost la pestera ursilor am stat la o cabana super. Acolo mi-a placut foarte foarte mult. Cine a fost in zona aia poate stie ca este un om care colectioneaza tot felul de chestii...nu mai stiu cum il cheama (are si lemul cu cruce inauntru). Am platit pt o camera cu 2 paturi in care puteau dormi cate 2 pers 300.000. Are o curte superba. I-am zis sotului ca acolo as mai vrea sa merg dar sunt vreo 5 ore de mers pana acolo
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
cosmi1975 spune:
MONICA ba avem la tara socrul meu dar din pacate nu se poate ocupa de stefan chiar daca e harnic ca si o femeie si se gospodareste singur
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
monica70 spune:
Pai de ce crezi ca am mers noi mult pe la particulari? Dupa revolutie am fost doar in '90 si 91 la hotel cu bilete de la agentie,in rest prin pensionari,de la stat facut rost de bilete sau la particulari.Ba mm mai fost intr-un an cu bilet super ieftin
de la o agentie din Arad,la un hotel in Eforie Sud,pe faleza. Vorba vine hotel.Poate a fost odata
Acum era cam ruinat saracul,n-avea stele deloc si avea o camarutza micutza si fara balcon.Da' peste asta am trecut.N-am trecut in schimb peste faza cu apa calda
Pai dupa ce s-a enervat Ghitza, s-a lua si s-a dus cu inca un tip la punctul termic unde a dat de un tip jegos si mort de beat
De aia era apa cu programul de cica o ora la amiaza
,din care 20 de minute se era rece,apoi 15 minute calda si restul iar rece
Plus ca in anul ala erau super oferte la Eforie Sud si era full pe plaja,dar mai ales de tzigani si alte oratanii care vindeau banane,namol si pietre de baie
.Da' sa mor io daca nu erau mai multi vanzatorii ca aia inghesuiti pe,plaja.Asa ca am clacat dupa 2 zile si ne-am dus la marginea statiunii,spre Eforie Nord unde eram doar noi
De atunci am zis ca nu mai calc in viata mea in Eforie Sud,desi era chiar dragutz in rest.
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
monica70 spune:
BIANCA ghinion
Pe noi odata ne-a prins ploaia in 1986 la Darste in camping (langa Brasov) ,a plouat o noapte intreaga dar n-a intrat nici un strop de apa in cort si era romanesc.Dimineatza a iesit iar soarele 
Fug la LOST ca am uitat de el 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
monica70 spune:
Ca sa nu uit,chiar ca sa nu ratati Pestera Ursilor din Apuseni (Bihor) e super,dar mai ales zona pe unde se intra in ea e super
N-am mai fost demult pe acolo
Cand eram mica mergeam mai des 
MONI
de
Biancas spune:
Moni..si noi mergem la cabana la Stanceni si nu are wc in casa..e afara in curte, si pana nu demult nu avea nici macar apa in casa. Spalam vasele in paraul din curte. Deobicei mergem cate 6-7 familii si ne simtit super bine + ca cazarea era 150.000 de familie.
Cred ca alea erau cele mai reusite vacante pe care le-am facut, dar ideea e ca nu imi place sa merg singura. In gasca e super fain. Deobicei acolo mergeam de pasti si mai mergeam vara si toamna. Dar de 2 ani nu am mai fost. Nici anul asta nu vom merge ca nu are barbatu`meu concediu.
. Anul trecut au fost copii mici iar anul asta nu se poate...
.
Bianca

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
Giova spune:
Tot de concedii discutati?
Eu am fost si cu cortul, si la hotel de 5 stele.Poate asa sunt eu mai fitoasa, dar intr-un concediu vreau sa beneficiez de tot luxul pe care mi-l permit. Si asa mergem o sapt. pe undeva, asa ca...
Dar anul asta...va fi an greu pt. noi, asa ca ..sincer nu stiu.
Moni tre sa ne intalnim, sa vedem si cand.
Silvi iti dau dreptate cu litoralul nostru. Pacat ca e foarte scump si serviciile de tot rahatul.
Noi am dat o tura pe afara, micul nostru spiridus e un adevarat cersetor. Pe toata lumea care vedea ca mananca ceva se ducea la ei si le cerea
.
Am fost la nasi, bb mic dormea, asa ca marco a dstrus tot pe acolo.
Doarme de 20 min., merg si eu la un dus si in pat, maine dim. ne trezim devreme pt. exudat.
si noapte buna tuturor.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
Biancas spune:
Giova..noapte buna si bafta la exudat.
Moni, vizionare placuta.
Noapte buna gagici.
Bianca

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
Craciun 2006
monica70 spune:
Gata si LOST,Diana e la orizontala si iar e gata WE.
Stiti care e faza? Dupa atatia ani imi amintesc mai bine si cu placere de locatiile cu peripetii,decat alea mai perfecte unde nu s-a intamplat nimic notabil in timpul unei vacante.![]()

Cu parintii si frate-meu am fost si pe ruta Ungaria-Cehoslovacia-Germania (RDG) in 1986 ,timp de o saptamana,cu cortul dupa noi
GIOVA mi-am amintit ca nasicul mic e mai greu ca Diana (parca de 8 kg ziceai,nu?),cred ca n-ar mai trebui sa ii zici bebe mic ![]()
Pai daca au zis de Marco ca e slabutz,ce-or zice de Diana???Vai de mine 

Apropo de serviciile de pe litoralul romanesc.Nu-s de tot rahatul.Nu-s deloc.Ca alea nu se pot numi servicii.Din pacate ,unii n-avem de ales,daca vrem mare si pe asta se bazeaza ei
.
Pai sa zicem ca as vrea sa merg intr-o tzara straina,am banii necesari.Pot? Nu pot pentru ca nu stiu pana in ultimul moment cand am concediul,ca sa imi fac rezervari.Si nu pot lipsi in rest,ca asa mi-e serviciul,depind de mine,eu am si niste termene fiscale etc.
Deci prefer sa iau bilet in ultimul moment sau sa plec pe cont propriu si tot pe litoralul romanesc aterizez
.Acum mai e o faza,ca nu m-as duce cu Diana asa de mica,nu stiu pe unde prin strainatate undeva unde n-am fost de cand sunt,sa stiu sigur care-s conditiile. Nu ma refer la lux,ci la faptul ca doamne fereste se poate imbolnavi sau mai stiu eu ce si acolo-s pierduta in spatiu,nu cunosc limba,nu stiu doctorii sau mai stiu eu ce se poate intampla
.Nu vreau sa mai amintesc de atentatele din Turcia,de incendiul din Grecia de anul trecut ... 
MONI
de
oachi_79 spune:
Buna seara. Mi-a adormit mogildeata. Noi am vrea sa mergem in Bulgaria, la Nisipurile de aur. Am auzit ca e super. Si am cautat pe net si e cam 200 de euro de persoana cu totul inclus, adica cazare, masa, bauturi, inghetata, piscina, sezlonguri, tenis si altele. In schimb trebuie sa ne facem pasapoarte. Toti 3 
Cica pentru adulti nu e nevoie. Care ati fost plecate cu pustii peste hotare, ati avut nevoie de pasaport pentru voi, sau numai pentru copil?
Oana si
Razvan-Stefan (13.02.2006)