Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (168)
Raspunsuri - Pagina 27
irinadum spune:
Noapte buna si de la noi!
Noi tot pe drumuri toata ziua. Aseara am fost la meci
.
Mario mi se pare un pic fornait deci vedem maine.
Oachi teoretic doar la copil ar trebui pasaport...la voi e suficient doar buletinul...practic tot asa ar trebui sa fie.
Pupici
miri_mik spune:
dragele mele mamici, n-ammai dat pe la voi d eun secol. as vrea sa va spun un motiv anume, dar nu am nici unul. pur si simplu nu a fost sa fie. mi-am gasit mereu altceva de facut dupa ce va citeam in fuga sa vad cine mai ce si mai cum:) sunt o lenesa, recunosc, si nici macar vointa sa ma tratez nu am. nici daca mai sunt in lista voastra nu mai stiu, dar sper ca nu ne-ati dat uitarii asa de usor.
un pupic mare si larg celor car ene-au felicitat de ziua noastra. am incheiat lista aniversarilor d eun an - de ceva vreme- si de-acum ne facem planuri pentru 2 anisori. asta asa, pentru ca nu ne-am putut bucura cum ne-ar fi placut de prima aniversare:)
va doresc o primavara frumoasa, cel putin cam cum a fost ziua de ieri aici. o splendoare! a iesit lumea din casa, mi-am vazut vecinii! va dati seama, i-am vazut dupa un an de cand suntem aici. am gradinarit fiecar eprin curtea casei - eu fostul anti-gradina si udat flori- si ne-am plimbat prin brugge. dupa cum spuneam, o zi superba, de primavara, prima din belgia.
va pupez si va doresco saptamana reusita, fara probleme, fara necazuri, cu copii cuminti si fara mofturi la somn si la culcare:)
muuuuah!
miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
alin@ spune:
Hello
Am vazut ca ati facut un remember cu bb mici. Eu primle 2 luni dupa ce am nascut am stat mai mult in pat cu Ayan, care sugea non stop din cauza colicilor si eu nu puteam sa stau in fund ca ma durea epiziotomia. Plangea si daca mergeam pana la baie, a fost f greu. Am noroc de un bb care a dormit toata noaptea de la inceput, toata lumea se mira. Doar cand a inceput cu dintii am mai avut probleme cu somnul noaptea. Ce sa zic, e greu dar MERITA!
Eu am crescut tot in Bucuresti, dar la curte, la niste matusi de-ale mamei care nu aveau copii.Am avut o copilarie foarte frumoasa, stateam numai afara la joaca toata ziua.
Fug la plimbat copil prin casa.
Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru
"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"
alin@ spune:
Oachi, eu l-am trecut pe Ayan pe pasaportul meu. Poti sa ii faci si pasaport individual din cate stiu. Depinde cum vrei. Noi cand am fost plecati cu Ayan era nevoie de pasaport, nu stiu cum este pentru Bulgaria, dar sigur trebuie un act ceva, certificatul lui de nastere, sa dovedesti ca el al tau. Intreaba la agentia de unde iei bilete si sigur te lamuresc ei.
Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru
"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"
dana_ene spune:
Buna dimineata, dragele mele!
Alina, mersi pentru mesaje
. Acum le-am gasit.
In weekendul asta am intrat de vreo 2 ori pe forum, am incercat sa citesc cate ceva dar n-am reusit mare lucru. De postat, nici nu s-a pus problema. Am 2 mici teroriste. M-au solicitat la maxim.
Vreau sa va spun ca sunt in restante MARI-MARI-MARI cu somnul. Roxana de cateva zile se trezeste cu noaptea-n cap (in jurul orei 6:00 si are chef de joaca). Trebuie s-o iau din dormitor ca altfel o trezeste si pe Oana... si uite-asa chiaunesc eu dimineata prin bucatarie cu micutza demolatoare
, care scoate tot ce gaseste prin dulapuri, scormoneste in cosul de gunoi, deschide usa de la masina de spalat... 

.
Deh... bucurii, dar las' ca trec si o sa le uit.
Cum va spuneam n-am apucat sa citesc mare lucru, doar ca am vazut ca Moni si-a rezervat bilet la Saturn la hotel de o stea.
Draga mea Moni, eu nu-s deloc fitzoasa (parol!), dar pot sa-ti spun ca problema la hotelurile de o stea nu e aceea ca e mobila veche si camerele nerenovate. E vorba de mizerie!!!
Anul trecut am fost la un hotel de 2 stele (din pacate doar pe-asta l-am gasit fara sa ma oblige la masa si eu asa imi doream) si nu am fost multumita de conditiile din hotel. Adica lenjeria mi-au schimbat-o dupa ce le-am cerut eu, in camera nu intrau decat sa schimbe cosul de gunoi (si daca-mi amintesc bine a trebui sa ceara Cosmin sa intre zilnic si pentru asta), iar baia era mizerabila. Si eu am plecat cu tot felul de solutii de curatat de-acasa (asa fac intotdeauna) dar n-a fost suficient. Cand ii faceam dush Oanei eram stresata sa nu se atinga copila de pereti si de marginile cazii.
Deci am spus un NU hotarat hotelurilor de natura asta.
La un hotel asta de o stea care spune ca are dush propriu are de fapt un furtun de dush atasat la chiuveta (asta-mi aminteste de rezerva din maternitate
).
Si daca ar fi sa mergeti doar voi v-as spune ca e super OK, dar ma gandesc la Dia in primul rand.
Si la mine conteaza foarte mult 1 milion, dar mi se pare mult pretul pe care il cer pe biletul ala.
Asa cum bine si-a amintit Bianca
, si eu am facut rezervare la Mamaia tot de pe internet. Pretul e de 4.700.000 ROL fara masa (6 nopti/7 zile). Mi s-a parut super ok.
Anul trecut am fost la Venus. Statiunea e nasoala, dar am inteles ca Saturnul e si mai si. Insa la Venus pot sa recomanda Hotelul Raluca, foarte curat, renovat, confort, piscina propire, etc.
Iau o pauza, ma duc sa impac spiritele... se cearta pe ceva... adica amandoua urla
.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
Giova spune:
Neatza!!!
Noi ne-am trezit la 7.20, saracul a plans cand l-am imbracat. Murea de somn. I-a luat din gat pt. exudat si in 10 min. am fost acasa. A baut lapticul si mi-a adormit.
Ma gandesc cu jale cum va rezista la gradi de la 8.30 la 12.
Moni pai nasicul mic are la 5 luni fara 2 zile 8600 gr.
De ce nu vorbesti cu fetele de la mare sa va caute o pensiune, sau la gazda. Sunt si mai ieftine si mai curate.
Dana of ce nasol, am auzit si eu de conditii naspa si la 3 stele, in hoteluri nerenovate.
Oachi noi am iesit cu Marco acum de curand in Ungaria, dar am iesit cu ambele pasapoarte, caci mi-am uitat buletinul acasa.
Marco e trecut pe pasaportul amandurora, dar cred ca poti sa-i faci si numai lui pasaport, iar voi iesiti cu cartile de identitate.
Miri salutare, ne bucuram ca mai dai un semn. Vrem poze cu Brunooo!!!
Alina, Bianca
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
toanca spune:
Neata.
Iar ati scris o gramada...si eu nu o sa am timp sa recuperez...
Cum se trece copilul in pasaprotul parintilor?
Ce acte sunt necesare?
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
monica70 spune:
Buna dimineatza!
DANA mersi de sfaturi
Cred ca ai nimerit si tu ca Bianca cu corturile si ploaia
.Eu am fost la Saturn la Hotel Mures si la inca unul,nu aveau stele sau eventual una maxim si era curat,doar mobilierul si restul vechi.Si aveau dusuri normale,nu cu furtun la chiuveta ![]()
Cunosc hotelurile alea din Saturn si nu e niciunul asa.Pe vremea lui Ceausescu astea erau categoria 1A,doar ca acum nu au apucat as le renoveze pe toate sa ajunga de 3 stele macar .Doar ala de ziceam ieri,de la Eforie Sud era mai lugubru
Si in Eforie Nord mai sunt d-lea nasoale.Cred ca depinde si de personalul care e angajat pe moment,ca poate sa fie hoteluri de mai multe stele si sa fie la curatenie una care nu scoate gunoiul,sau face de mantuiala.Venusul nu-mi place nici mie ca e mizerie pe plaja deobicei.
Deci eu vreau sau in Mamaia sau in Saturn daca aleg hotel,in Eforie doar daca e pensiune si aproape de plaja,eventual o gazda aproape de Daniela
Mai vad eu ,ca pana la vara e mult ![]()
Si daca faci rezervari pe net cum platesti? Eu m-am uitat doar la o agentie din Arad deocamdata si acolo mi-a sarit in ochi hotelul ala ca e pe plaja,n-am apucat sa caut amanuntit.La Mamaia nici nu m-am uitat inca.
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
monica70 spune:
MIRI ma bucur ca ai dat un semn 
Va las ca am de lucru,am cam tras matza de coada pana la ora asta,ca doar e luni 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
monica70 spune:
GIOVA pai nu mai e nashic atunci, e nashoi
Olioooo ... ca la 5 luni a depasit-o pe Diana la un an si trei luni ![]()
Dar si arata gras tare,sau e doar asa mai dolofanutz
?
MONI
de