Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (168)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

pai am copilarit untr o comuna pe la vreo 60 km de craiova ...si era super ...ma spalam la copaiema jucam in tarana iar prietenii mei erau socati ca o fata de capitala facea prostioare mai multe ca ei....furam struguri, mergeam si jucam fata ascunselea prin cimitir iar placera cea mai mare era sa ma duc sa aduc vaca pe care tot timpul o confundam si eram nedumerita de ce cu bunica vrea in curte si cu mine NU

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput

cel mai rau imi pare ca stefan nu poate creste la socrii la tara ...imi pare rau pentru el

Mergi la inceput

si nu pentru ca nu l las eu...pt ca soacra mea o femeie super s a stins acum un an si ceva la 49 ani....iar faptul ca stefan nu a cunoscut e un regret enorm ptr mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Moni..eu asha stiu ca Dana de pe net si-a luat biletul.
Cat despre sindicat ...asta e...nu intotdeuna am prins bilet prin sindicat. Stiu ca e scump la mare si conditiile sunt cum sunt, iar de preturi sa nu mai spun..umflate artificial in sezonul de vara.
Merg sa imi culc strumfu.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ei bine ,m-am luat dupa mami care ne-a luat doar un bilet de 18 zile la Saturn,ca sa stam 2 persoane 9 zile pe el,cum se mai procedeaza .Numai ca la hotelul din Saturn era full. N-a mers nici cu mita ca nu erau camere goale.Noroc ca daduram de doua fatutze de 21-22 de ani (noi aveam 33/43 ani atunci) tot din Arad care stateau pierdute in fata hotelului si am depistat ca erau aradence si venisera tot pe un bilet de 18 zile,ca sa stea 2 persoane 9 zile Si ce sa facem noi,ne-am cazat toti patru intr-o camera,ne-am gandit ca provizoriu pana se elbereaza ceva.Numai ca moanstrele alea de la receptie ne-au depistat cand sa intram si au facut circ ca sa ramana numai 2 persoane Asa ca am platit jumi-juma sa mearga ele doua la o gazda in apropiere 2 nopti,pana se potolesc vampirele si p-orma s-au intors fetele incognito in camera.Si noi doi intr-un pat,ele doua in celalalt Da' a fost misto,ca pe cand ne intorceam noi seara acasa pe la 20-21 ,se carau ele pe la discoteci de nu le vedeai la fatza,numai cand calareau seara baia,de se crucea husbandu' de atatea cosmetice si atat stat in baie ca nu-si putea imagina ce tot fac.Pai se cremuiau,se deratizau ,nu stiu ce naiba tot faceau p-acolo nici eu macar .Poanta a fost ca erau sa paralizeze cand au auzit cati ani avem noi,ca cica ele credeau ca avem 25/35 cel mult,nu 33/43 Pai de,daca noi nu ne cosmetizam atat ... ne pastraram tenul si silueta

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

monica si mai zici cu cine seamana fata

Mergi la inceput

COSMI Nici alte neamuri nu mai aveti,verisori ceva? E mare pacat de cei ce n-au parte de copilarie la tzara ...
BIANCA parca tin minte si ceva cu netul cu Dana,nu mai stiu sincer
Mai am acum de studiat,ca mi-a trimis Silvi o multime de linkuri cu pensiuni la mare,numai ma enerveaza ca-s majoritatea in Eforie Nord si e treaba cu urcatul de scari acolo N-am apucat sa ma uit in amanunt,poate gasesc ceva dragutz si convenabi,ca sincer as prefera si eu curte. In schimb hotelul ala de o stea din Saturn ma tenteaza pentru ca e pe plaja.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

Mergi la inceput

COSMI toate ca toate da' faza cu vaca a fost mortala!
Da' sa vezi ce se cruceau matusile de mine,ca faceam corturi in prostie prin livada si insiram la jucarii prin curte ,ma echipam cu poalele si zaghiile (fuste si sotz) matusilor si carpele de par (baticurile) si erau mereu puhoi de copii,matze si caini dupa mine.Astea din urma pentru ca le hraneam la greu cu ce apucam

Mergi la inceput

Pai mai Moni..decat in Saturn la o stea mai bine la o gazda ceva ca conditiile sunt poate mai bune si pretul tot acolo.Si ai si curte Dia se mai joaca si pe afara decat intr-un hotel. Iti gaseste March ceva, si daca nu.. cand te dai jos din tren oriunde ai merge sunt atatia care iti arata cheia
Eu pot merge prin pensionari???
Sora-mea anul trecut a facut rost de bilet pe 18 zile la pentionari si a zis ca il impartim in doua ca ei nu au ce face 18 zile la mare dar sotul meu mai avea o sapt sa mearga la lucru si nu puteam pleca. Si ei au stat la hoteluri de 1 stea sau 2 maxim, si-au inchiriat tv si frigider si nu au avut probelme.
Pana anul trecut la hotelul unde mergeam noi nu erau tv si nici frigidere, deci pot spune ca am mers la 1 stea. Dar mancarea era f ieftina si buna + preturile la suc si bere si altele din hotel ca cele de aici.
Eu nu am cheltuit mult cu cazarea, dar am cheltuit prin parcuri din distractii, cadouri, si alte tampenii

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Mie nu imi place cu cortul. Cand am fost mai mica am mers cu ai mei in Apuseni si ne-a prins o furtuna de ne-a intrat apa in cort si pe deasupra si pe dedesupt
Apoi am mai fost o data intr-o vara am dormit de pe o noapte pe alta la marginea unui lac. Pe la 2 noaptea m-am trezit si nu mai puteam adormi ..toate ma dureau, eram amortita de numa. Pana dimineata am dormit in masina Ce e drept nu ne-am dus saltele si nimic..am dormit pe o patura in cort.
Acum 2 ani am fost in concediu in Ungaria(nu am avut bani de mare + ca eram si gravi ), apoi am venit la Felix, la Pestera ursilor unde a fost superb, si ne-am propus 3 zile de stat in apuseni. Am fost cu prietenii nostrii peste tot. De data asta mi-am cumparat saltea sa pot dormii k-lumea. Seara a inceput sa ploaie, a doua zi ploua (ploaia dinaia marunta si mocaneasca)iar si la amiaza ne-am pronit spre casa ca acolo nu aveam ce face.
Si cam astea sunt peripetiile mele cu cortul. Mie una nu imi place.
Prefer cabana in locul cortului. Sotul meu adora sa mearga cu cortul dar nu are cu cine

Craciun 2006

Mergi la inceput