Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (168)
Raspunsuri - Pagina 24
Biancas spune:
Moni...ia legatura cu Dana ca si ea si-a rezervat la mare camera in Mamaia si parca zicea ca plateste vreo 5 mil dar fara masa.
Pretul mi se pare enorm pt o stea, plus ca statiunea de de tot kk + ca esti f departe de Navodari...(asta in caz ca vrei sa o vezi pe March
)
Mai Moni...faci si tu niste economii si te duci undeva k-lumea ca o data pe an merita fiecare. Si nu e vb de aere sau altele, dar ce naiba..in concediu sa ma simt si eu bine si sa simt ca e concediu.
Pai daca tu nu iti permiti sa mergi la 2-3 stele ce sa mai vb de aia care castiga 5-6 milioane...
Sper deosebire de ei tu castigi bine nu?
Si daca vrei de distractii k-lumea, du-te la Mamaia care e cel mai frumos si mai mare de pe tot litoralul.
Am fost si noi afara, ne-am plimbat...Dani a mancat 180 lapte si a mancat si aproape 2 cremvusti de pui(am cumparat sa mananc cu Sandra si cand am vazut ca ii plac i-am dat si lui
). Asa m-am bucurat ca toata ziua a facut greva foamei
.
Maraki...pai du-te draga si in Grecia ..stiu ca cel mai bine e acasa dar la mare e si mai bine![]()
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
asteryaro spune:
Monica, de acord cu tine.
Am fost in copilarie cu familia la pescuit cu cortul. Am fost in liceu iar cu cortul, in muntii Buzaului. Am fost la un canton forestier, fara electricitate... Am fost in nenumarate cantonamente cu gimnastica, la mare, la munte, am dormit si-n dormitoare de-alea imense de care spui tu.
Am fost si-n locuri foarte simandicoase.
In Turcia hotel de 6*.
Etc etc etc.
Concluzia?
Mi-a placut peste tot, si n-am cautat decat niste minime conditii.
Cred ca foate important este ce-ti doresti. Mie mi-a placut sa fiu cu cine mi-este drag, restul... vine de la sine.
Cunosc si persoane care... "vai draga, dar cum ai suportat asemenea conditii...?"
Pai altfel cum as fi putut avea termen de comparatie?
Revenind la vacante, anul trecut am sarit, a fost un an greu si nasol. Anul asta ne-am revenit, se pare. Nu-mi doresc decat o vacanta de 2 saptamani (minim) la marea noastra. Ma rog, vreau si la munte...
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2
maraki spune:
Astery aveam un coleg care statea in Constanta, a promis ca daca mergem la mare ne gaseste el cazare buna.Ne-am dus ( nu eram cu Giorgos acum 14 ani ) si unde crezi ca ne.a gasit? In Mamaia pe plaja la niste camere cu un singur pat de o persoana si nimic in rest. Toaleta era in capatul culoarului, dusul cu apa rece la fel....important era ca dormeam pe plaja cum ar veni, daca deschideam usa dadeam in nisip
Dixi era pui pe atunci, avea doar 6 luni si se juca mult, intra in apa si ateriza pe prosoapele altora de-i umplea pe aia de nisip
ca era ud
Atunci am stat si eu fara conditii, eram plina de nisip in cap dar pana la urma a venit o prietena la mare si ne.am dus la ea sa facem dus cald ![]()
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2
cosmi1975 spune:
fetelor important este sa stai in toate conditiile pt ca pretuiesti mult mai mult ce tie iti face placere
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
monica70 spune:
MARAKI lasa mai ca nici a noastra n-a fost in Insulele Azore
A fost la Predeal in 1994,am stat la gazde la bloc o saptamana din care doua zile a plouat si puteai atinge norii cu mana pe ferestra,desi era in august.Da' mi-a adus micul dejun la pat,inclusiv cafeaua si presa.Si aveam o sacosa plina cu prajituri de la nunta,cu care hraneam cainii ciobanesti pe la Cota 2000 in Bucegi
,parca am mai povestit asta.Era superb,in varful muntelui,numai noi si vreo 7-8 caini ciobanesti halind prajiturile alea 
Si dupa aia m-am intors si am mers a doua zi la examen la economie politica direct,in sesiunea de toamna
Eram si in anul intai la faculta ...
BIANCA eu prefer sa imi iau scump sa zicem un dormitor pe care il folosesc (365 de zile - 15 intr-un an) x n ani de folosintza nu sa arunc banii munciti de mine pe doar 5 nopti ... intrun hotel luxos. Fiecare considera altfel distractia.Poate eu chiar ma simt bine si intr-un hotel amarat,nu uita ca am petrecut multe vacantze la tzara - cu WC in curte,m-am spalat pe cap in lighean si m-am imbaiat in Cris la scaldat vara sau odata pe saptamna cel mult in baie,cand se facea focul.Asta dupa ce si-au construit baile
Ca sa nu mai zic ca am trait pana la 19 ani pe Vremea lui Ceausescu cu apa calda la portzie,deci nu-s asa "ouata" vorba lui tati
Ghitza nici atat,ca-i mai batran.
Si nu e deloc vorba numai ca nu imi permit.Pur si simplu am alte prioritati.Iar Saturnul mie imi place.Gusturile nu se discuta ![]()
A! Si Daniela sta la Eforie Nord nu la Navodari
Acolo e tabara de copii,vai ce vremuri cand bantuiam si pe acolo 

Cat despre Mamaia stiu ca e mai frumos - dar pentru mine mai frumos acolo inseamna plaja lata cu nisip gros si fin si apa putin adanca la intrare,foarte buna pentru copii.Nu mai impresioneaza deloc altceva,gen baruri,localuri,parcuri de distractie etc.Astea-s de domeniul lui husband.Si oriunde vom merge o sa mergem o zi si in Mamaia.Fiecare statiune are alocata o zi
. Ca noi de aia nu reusim sa ne plictisim 10-12 zile la mare.
Si dupa cate tin eu bine minte,Dana parca si-a luat prin sindicat,de la stat,cum ai luat tu. Nu toata lumea lucreaza la stat.Ia vezi cat te-ar fi costat biletele pe care mergeai tu,daca le luai de la agentie,nu de la armata si p-orma vorbim de facut economii ![]()
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
cosmi1975 spune:
MONICA mi s au umezit ochii ...mi am adus aminte de copilaria mea si ce bine era atunci
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
monica70 spune:
COSMI lasa
si zi mai bine pe unde ai copilarit!
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
asteryaro spune:
...Sau bilete de militzian
tot prin sindicat.
Cristina, mami de
www.dropshots.com/astery
asteryaro spune:
Mah, si suntem cateva babete
p'acilea care tot romantice am ramas... Deci io votez cu Monica si Maraki.
Cristina, mami de
www.dropshots.com/astery
monica70 spune:
Noa , lasa acum ca si eu am fost la Moneasa asta vara si la Saturn mai demult cu bilete de pensionari
si iar odata la Saturn cu bilete de la stat,mi le-a luat prietena asta din Italia,lucra atunci la stat in Ro
.
Da' daca va povestesc ce am patit la Saturn cand am mers cu bilete de pensionari va stricati de ras 
MONI
de