***LA REDOUTE(7)***
Raspunsuri - Pagina 7
claujro spune:
madau, cum de le-a primit gratis?!
Si la mine s-a deblocat si tot cu plata la livrare apar.
Mai are cineva comanda facut sub 10 euro careia sa-i apara livration a domicile??? Ca vad ca doar la astea mici imi apar (la camasi si la gratar)
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
madau spune:
Cred ca stam noi toate pe el, haideti sa revenim la subiectul CALATORII vreti? Pana se remediaza situl
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"
ella_74 spune:
madau,
eu sunt cu bebe in burtic, asa ca am plecat de Craciun in Italia sa-i cumparam nu doar haine ci cam tot ce-ar trebui; am platit mai putin decat la Zara sau mothercare e adevarat, insa per total am platit destul; n-am prins reduceri asa ca am luat de la H&M, PreNatal,chico , Okaidi (care s-a deschis si la noi in Orhidea); unul din targeturi a fost sa-mi iau haine de gravida si intr-adevar am gasit super misto...
Asa ca am facut stoc, bebe probabil n-o sa apuce sa poarte tot, si am zis sa incerc si pe laredoute; de ex. am platit pe pantaloni de bebe 10 euro ,atata cat am dat si la H&M, insa materialul cam batos si cam anost; in schimb la H&M super material...insa au fost si lucruri de bebe pe laredoute de care sunt incantata atat calitate cat si pret.
ella
claujro spune:
Bey, astia chiar sunt tampiti! Acum am observat ceva:
Pe o factura de la primul colet scrie: MONTANT PRELEVE PAR CARTE BANCARE
La asta primit azi si care apare cu livrare la domicilui scrie: MERCI DE NOUS ENVOYER VOTRE REGLEMENT ACCOMPAGNE DE CETTE NOTE DE DEBIT si mai jos imi dau NOTE DE DEBIT
Adica se asteapta sa le fac plata
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
Jasmine spune:
Da' la toate aparea cu livrare la domiciliu.Aveai de ales intre plata la livrare si plata prin card.
madau spune:
Vezi mai CLAUDIA ca incepe sa se faca lumina si in cazul tau.., probabil ca nici nu ti-au tras banii de pe card cand ai facut comanda..nu poti verifica?
Ella scuza-ma n-am fost atenta..tu ai bb la purtator...uitasem. Insa nu face comparatii cu H&M..ca aia-s o specie pe "cale de disparitie", iar la noi nu sunt deloc. Si de plecat cu Miruna la shopping in Italia..NO WAY. Las' ca vezi tu cand oi vrea sa-i iei ceva lui bb de imbracat, cum o sa vii dezumflata de la cumparaturi ca ai gasit numai porcarii la niste preturi incerdibile
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"
vlada spune:
Aceleasi probleme le am si io cu hainutele...si acu de 2 ori chiar ! am prietene pe care le rog sa-mi cumpere si sa-mi trimita pt cate un sezon, dar chiar m-am bucurat cand am vazut ca pot comanda direct, la preturi bune
Andreea si Vlad
Iubirea mea
claujro spune:
Cui ii merge site-ul , ia incercati sa simulati o comanda cu plata la domiciliu, vedeti, se poate?!
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
ella_74 spune:
madau,
H&M este considerat afara un low brand, insa pentru noi e ceva exotic inca...dar fii pe pace , se va deschide H&M si la noi; eu stiam ca odata cu Ikea dar se pare ca va fi mai tarziu, in orice caz in 2007.
unde? probabil tot in vreun mall, poate chiar in cel din vitan ca tocmai termina aripa noua sau in cel de la Rahova...