***LA REDOUTE(7)***
Raspunsuri - Pagina 8
madau spune:
Ella sa dea Dumnezeu, dar tare mi-e ca vor avea preturi mai mari ca afara. In fine..
Eu una sunt multumita de hainutele pe care i le-am luat Mirunei, nu am de gand sa arunc o groaza de bani pe niste haine pe care le poarta 1 sezon, chiar nici atat. Ptr cat am dat pe ele..sunt fericita de felul cum arata.
Claudia incerc eu acum
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"
madau spune:
Nu mai incerc ca s-a bulit si la mine, ma duc sa arunc un oki pe siteurile de turism
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"
claujro spune:
Si eu tot la turism ma uit acum. De maine ma pierdeti de clienta de stat p'aci ca imi vin copiii si tb sa fac piatza, Billa si sa gatesc .
Edit: ia uitati-va pe site-ul http://wizzair.com/ la harta si spuneti-mi si mie ce oras e Transylvania???
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
lilupep spune:
Madau ai dreptate, cunosc si eu o persoana care are magazin in buricul Bucurestiului, marfa din Europa si preturi de fitze.
Ideea e ca ce mi-am luat din magazinul respectiv nu m-a dezamagit, iar de pe redoute ce mi-am cumparat, nu prea am nimerit masurile, poate sunt eu mai ghinionista, dar am vazut ca nu sunt singura.Am vazut ca voi sunteti multumite de hainutele pt bebei, eu am depasit de mult faza asta.
oricum voi fi prin zona, cu siguranta imi va mai face ceva cu ochiul si poate cand voi primi si ultima comanda ma voi lamuri cu masurile.
aissa spune:
Nos équipes font le maximum pour que le site soit rapidement accessible.
Nous vous invitons à revenir sur laredoute.fr ultérieurement.
Si vous possédez un catalogue , vous pouvez également passer votre commande au 0892 350 350*, tous les jours
de 7h à 22h. (*0,34 €/mn).
Cordialement,
L'équipe de laredoute.fr
Asta apare la mine.
Auziti...nu s-or fi tampit astia si or fi pus ce ne lipseste noua in coletul alteia??? Si respectivii considera alea cadou? Era cineva cu geanta, prietena lui Madau cu tricourile....tare mi-e ca s-au tampit de la cate comenzi am dat noi.
claujro spune:
Asa apare si la mine...
Aissa, pe extrasul tau bancar apar banii blocati ref comanda aia sau luati?!
Edit: Am primit acum mail de la Sabine Doamne ce e in gradina lor! Inteleg ca mi-au livrat podusele fara sa-mi ia banii ... Si sa platesc eu prin cec...
Va dau o copie:
Hi,
Would you give me what parcel n° you received ? It is indicated on top on your invoice beside : N° de colis. By reconsulting your file some parcels have been sent withourt charging your credit card and the amount of the parcels are small, so there is a debit note, it is wrotten on your invoice : note de débit with the amount. In this case, you should pay by cheque.
pitzinuca spune:
fetelor v-am citit si imi pare rau pentru neplacerile voastre.
am intrat si eu acum pe site si zice ca momentan e indisponibil.
ca sa inchei in spirit de gluma, eu cred ca l-am blocat noi romancele...
alors... ne vedem saptamana viitoare?
va pup pe toate, un weekend placut!
edit: claudia, dar nu ziceai tu ca de fiecare data iti luau de pe card suma exacta? io nu mai inteleg nimic...
ref la trenci ti-am trimis un PM - nu stiu daca ne potrivim l;a masuri, nu le mai fac publice aici ca mi-e rusine... oricum eu sunt in continuare interesata sa il vad si daca imi vine sa il cumpar
pupici,
b
madau spune:
Aissa uite tocmai am intrat pe site la astia unde vrem noi sa mergem la turci..am facut o simulare de rezervare..si mi-a rezultat..1400 euro. Ptr o saptamana, camera BDL, cu deluxe all inclusive.
Si acu' sa continui in trend..poti face rezervare cu plata direct online
Mi-au mai picat ochii pe un hotel, la fel de frumos, insa nu pot vedea preturi ca nu le merge situl. Uite aici http://www.kusadasi.ro/hotel-papillon-ayscha-h469.html
claujro spune:
Mai, eu nu le platesc cu nici un cec pana nu imi deblocheaza banii de pe card.
aissa lavi, cin...fetele, si eu care credeam ca e vina postei romane acum realizez ce nebunie e in ograda lor... Poate ar fi bine sa-i scrieti tipei asteia , mie imi raspunde imediat, e f promta si poate va ajuta sa rezolvati cu coletele.
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI