***LA REDOUTE(7)***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Si inca ceva...produsele mai scumpe, nu cele din "boutique discount" chiar se vad ca si calitate...eu una n-am dat gres cu ele. Sa vedem acum cu adidasii sotului si pantalonii mei

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Si io sunt 100% fun produse de firma !

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Aveti dreptate!

Io sunt singura defecta care nu pot intra pe suivi de commandes, pe mon espace client???

Edit: poate acum, dupa ce se repara, imi apar si mie comenzile in regula ...

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Da, si eu zic ca multe chestii merita pe laredoute; eu am luat pentru mine adidasi de la ADIDAS si pentru sot de la NIKE si sunt super; iar restul produselor,destul de multe (fuste, topuri, geaca, geanta, balerini), n-au fost chiar chilipiruri si sunt incantata de calitatea lor; si n-am dat-o in bara nici cu masurile, deci nu sunt dezamagita pana acum; poate la hainutzele de bebe m-asteptam sa fie mai misto, ca io i-am luat numai super pana acuma dar adevarat ca am si platit pe ele destul, insa astea de la redoute sunt asa si asa,unele sunt ok altele mai putin.

ella

Mergi la inceput

Ella nu-mi zice de hainute ptr bb ca te inteleg perfect. Io cumpar numai de la Z sau Mothercare, sau body de la Rombaby ptr ca alea-s bumbac ca lumea. In rest..n-am gasit nimic sa-mi placa. Insa facand o comparatie..i-am luat Mirunei de la Z blugi cu 900.000..sunt taman la fel, poate chiar mai slabi decat astia de la Redote pe care am dat 8 euro. Apoi, i-am luat un sarafan de catifea, cu dres si camasuta de la Z..plus pulover asortat...2.400.000 lei, pai de banii astia ma scuzi, i-am luat o groaza de haine de pe site. Si exemplele ar putea continua...stii si tu de altfel cat de scumpe sunt

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

nu esti singura Clau, site-ul e varza...imi da tot felul de erori, ba nu pot sa ma loghez, ba pot da imi da tot felul de gherle :)

Mergi la inceput

Sincera sa fiu, cele ff ieftine chiar m-au surprins placut, ma asteptam sa fie mari porcarii...ma refer la cele pt copii

Io nu pot intra deloc, chiar vroiam sa verific si nu reusesc

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Mon mode de règlement

Ma commande du 07/03/2007
INTERNET
CARTE BANCAIRE

Ma commande du 07/03/2007
INTERNET
CARTE BANCAIRE

Ma commande du 15/02/2007
INTERNET
CARTE BANCAIRE

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

La mine merge

Ca sa va dati seama ca au situl bulit rau, prietena mea LILINA (ati vazut ca a intrat si ea ieri parca sa zica ce a comandat) a primit tricourile ptr bb (cele 3) gratis. Plus inca o bluza parca..tot ptr bb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Fericit-o!

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput