***LA REDOUTE(7)***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Si eu sunt tare curioasa daca ni se rezolva problemele. Aseara i-am scris si eu dar pana luni nu cred ca ne raspunde. Ma gandeam aseara ca poate ieri a raspuns personal si repede tocmai pentru ca nu mergea site-ul.
Cred ca ar fi utila si o mini-lista (mai spunea cineva) cu comenzile-problema ca sa vedem cand si cum se rezolva.
Ce comenzi dinainte de 1 martie (inteleg ca asta e ultima venita) sunt nesosite fetelor?
Eu ma inscriu cu 7 si 24 februarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Pana luni nu putem decat sa dezbatem problema, de-abia atunci poate v-om primi un raspuns. Eu nu am inteles parte cu "victima a succesului sau"... adica nu au mai facut fata comenzilor, au fost coplesiti?!

Eu m-as inscrie cu comanda din 28.02 dar Sabine mi-a spus ca a fost anulata din cauza ca am ales plata la livrare .

Si eu care credeam ca am descoperit o chestie buna in a comanda colete mici si des...acum trag ponoasele.

Am intrat la tous mes comandes si situatia arata asa:

Ma commande du 09/03/2007
INTERNET
7,02 €
A LA LIVRAISON - repetata, ca m-am luat dupa Sabine si am mai dat comanda de 2 camasi inca o data

Ma commande du 08/03/2007
INTERNET
2,94 €
A LA LIVRAISON -? geaca de blugi

Ma commande du 07/03/2007
INTERNET
10,85 €
CARTE BANCAIRE -? camasa orange +cadou set de masa

Ma commande du 06/03/2007
INTERNET
13,11 €
CARTE BANCAIRE -? blugi

Ma commande du 02/03/2007
INTERNET
5,34 €
A LA LIVRAISON - ? gratarul de friptura

Ma commande du 01/03/2007
INTERNET
3,91 €
A LA LIVRAISON -primita

Ma commande du 28/02/2007
INTERNET
7,02 €
A LA LIVRAISON - anulata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilupep spune:

Neata! Pai eu cred ca asta vor sa spuna, ca au fost mult prea accesati si potopiti cu comenzi si nu mai fac fata.
Am citit pe aici ca ei activeaza de multisor, poate fetele cu state vechi ne pot spune dak au mai patit asa ceva. Sau, vorba voastra, au dat romancele buzna si .... i-au speriat

Mergi la inceput

Totusi ceva e cam ciudat...

Nu au fost coplesiti in perioada reducerilor (ian-febr) cand banuiesc ca aveau mai multe comenzi si nu numai din ro si sunt colpesiti acum?!

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Si mie mi se pare ca ceva nu miroase a bine....sper sa fi rezolvat problemele si sa onoreze in continuare corect comenzile...acu te pomeni ca vor si intarzia mult mai mult...offff

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata

Mai fetelor e clar ca ce e comanda sub 10 euro nu o onoreaza decat cu plata la livrare. Poate asa o fi regula lor si noi n-am stiut. A avut cineva pana acum comanda sub 10 euro onorata si care sa fi fost platita cu card online?

Daca am dreptate, nu avem de ce sa ne suparam, trebuie doar sa comandam peste 10 euro de fiecare data. Cred ca nu erau pregatiti ptr asta, si de aiai s-au dat peste cap

Si inca ceva..mie imi trag imediat banii de pe card, am primit si extrasul l-am confruntat cu data comenzii si e ok. Plus ca pot sa-mi verific telefonic soldul si de fiecare data am sunat imediat ce am primit mailul de confirmare...banii erau trasi. Poate depinde si de banca, de card...io stiu?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

O sa pun la inceput si lista cu comenzile neonorate, rugamintea e sa le centralizati fiecare cu data si suma comandata. Pupici

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by madau
Mai fetelor e clar ca ce e comanda sub 10 euro nu o onoreaza decat cu plata la livrare. Poate asa o fi regula lor si noi n-am stiut. A avut cineva pana acum comanda sub 10 euro onorata si care sa fi fost platita cu card online?

Da. Eu. Mie mi-a venit ieri o camasa in valoare totala de 3.91 euro.

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Doamne,de cand cu problemele nou aparute,am inceput sa am cosmaruri,azi noapte am visat ca in loc de pantofii adidas alb cu roz pe care i-am comandat imi trimisesera unii negri,murdari,urati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

eu n-am avut timp ieri sa intru deloc pe forum in schimb am intrat pe site si am plasat o comanda de 160 euro...daca as fi stiu ca-s probleme as mai fi asteptat sper sa n-am nicio problema ca face sotul o criza el a fost impotriva comenzii pe net cu card...mie mi-au luat banii deja din cont am verificat la banca...sper sa primesc coletul si sa pot sa va arat si voua ce am luat si daca sunt multumita de ele

INGRID

Mergi la inceput