***LA REDOUTE(7)***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Claudia , tradu te rog ca nu stiu deloc franceza, dar ce inteleg eu nu e de bine

Eu deja stau ca pe ghimpi ca ieri am dat prima comanda si am niste emotii mari ca nu inteleg ce se intampla cu ei, totul mergea asa de bine...cu mici exceptii bineanteles.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Cata, zic ca sunt de-a dreptul dezolati, siteul este victima succesului sau si nu pot sa satisfaca nici o cerere de-a noastra.

Dar tu ce faci la ora asta? Nu dormi? Mie tocmai mi-au plecat musafirii si bantui putin pe aici.

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

nu dorm ca e devreme, mai stau putin, fac un dus si abia apoi ma bag in pat.

Sa inteleg ca nu ne vor mai onora comenzile?!?!
Abia astept ziua de luni sa merg la banca sa vad daca si-au tras bani din cont, adica...sa vad daca ma uit in cutie dupa aviz sau nu.

Sper sa-si revina ca au lucriri draguta si abia asteptam sa comand iar, offf

Mergi la inceput

Banii nu ii retrag imediat. Nu o sa-i gasesti decat blocati, eu asa stiu din experientele anterioare. Parerea mea e ca sistemul lor a cedat undeva.

Eu zic sa astepti sa-ti vina prima comanda si sa se linisteasca apele si apoi sa mai comanzi. Mai ales ca, daca totul e repus in ordine, vin si reducerile de vara...timp ai berechet si preturile vor fi muuult mai bune ca acum.

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Pai acum dupa ce a-ti patit voi nici nu cred ca mai am curaj sa dau comanda acum, mai astept putin ca tot vorbeste toata lumea de reduceri mari in iunie-iulie, abia astept!

Mergi la inceput

Fetelor, tot io ca nu am somn .

S-a dat drumul la site, cel putin acum merge, m-am inregistrat, am simulat o comanda, am ales modul de livrare la domiciliu si in pasul urmator nu am decat 2 optiuni: - platesc cu card bancar sau platesc cu card Kangurou. Am ales optiunea card bancar si m-a dus acolo unde scrieti datele cardului.

Niciunde nu am optiunea plata la livrare! Cum sa aleg eu singura, plata la livrare, cand ei nu imi dau fizic posibilitatea asta!?

Vb maine.

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

cand i-au dat drumu ?
ca io am intrat si nu puteam sa misc in front

Mergi la inceput

Ella , poate merge pe cartiere

La mine vad ca incarca, nu mai apare scrisul ala dubios.

Va las si eu fug la culcare, nb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Ce scrieti voi aici? Ma speriati!

Eu am pe drum o comanda de 81 euro.Sper sa ajunga!
Tocmai vroiam sa mai dau o comanda de 3 perechi de adidasi,pt mine ,sot si Edy care depasea 100 euro,dar mai bine astept sa-mi soseasca cea data deja.

EDWARD 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput

Neata! Am simulat acum o comanda pt Franta si acolo te trec prin alte etape decat pt Romania si int-adevar la sfarsit apare si optiunea plata la livrare. Ceea ce pentru comenzile noastre e imposibil. Ei nu stiu singuri lucrul asta? Ce cretini sunt?! De-abia astept sa-i trimit mail lui Sabine sa-i zic...

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput