***LA REDOUTE(7)***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Madau, imi dai un sfat... oare ce sa fac as comanda ceva da nus ,avnad in vedere ultimele discutii ca sunt probleme ,sa mai astept?

Am o prietena din CJ care a conmandat un tricou la 5,35 euro,a achitat cu card , a facut com pe 27 feb iar pe 9 mart .a primit coletu la posta.

Sorana Miruna 20dec 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Buna, fetele, sunt pe fuga, dar va dau si eu datele celor doua comenzi nesosite: 13 februarie - 26.42 eur, 14 februarie - 14.94 eur (op 16). acu nici ca mai imi pasa de ele...fiecare colet continea ceva ce trebuia sa-l fac cadou azi...
va pup si week-end placut in continuare

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Of!

Chiar daca se rezolva problemele noastre (sper!!!),eu nu mai fac niciodata comenzi mari la ei. Macar sa stiu ca am pierdut 5 euro nu 100...

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Comanda din 7 feb. -51.56 euro; cea din 24 feb. - 26.10. Oficiul postal 69

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

Am primit un mail de la ei. Ma ajuta si pe mine cineva?

Pe prima pagina e un chenar pe care scrie :oferta 5, 8 ,10 euro, apoi mai jos :

"Offre valable 3 semaines à compter de la date d'envoi de ce courrier pour un montant minimum de 30euro d'achats facturés dans la collection Printemps été 2007 sauf prix minis, prix futés, prix rouges, prix verts et hors prix déjà démarqués, nouveautés, exclusivités web, voyages et produits Cuisine & Co.
Cette opération n'est pas le résultat du hasard. Un bon de 10 euros est offert à chaque grattage.
Non cumulable avec une autre offre. Bon de réduction personnel non cessible à un tiers et limité à une seule commande. La réduction sera répartie sur chacun des articles, et éventuellement au fur et à mesure de leur facturation.
Non valable en magasin et en Rendez-vous shopping"

Va multumesc anticipat,

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Ai reducere 10 euro la 30 de euro cumparaturi din catalogul/produsele primavara-vara, numai preturile nereduse, fara pret verde, rosu, mini etc. Spor la cumparaturi!

Edit: Na, acuma dupa ce ai editat si ai zis de chenarul ala, nu mai sunt sigura. Simuleaza o comanda, introdu codul si vezi ce iti reduce si cu cat.

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Claudia , multumesc mult mult, Ma mananca degetele, dar....nu vrea Mihai , spune sa am rabdare pana ajunge prima comanda.
I-mi spui te rog daca ai timp unde gasesc catalogul/produsele de primavara-vara?

Am intrat si eu sa vad in ce stadiu e comanda mea (data pe 8martie), si i-mi apare asa:
"EN COURS DE PREPARATION"
Adica o pregatesc? Sper sa se grabeasca

Mergi la inceput

Nu e pe site. Doar catalogul prim-vara de reduceri e, la boutique discount dar acolo nu cred ca iti merge codul. Vad ca si zice: sauf prix minis, prix futés, prix rouges, prix verts et hors prix déjà démarqués, nouveautés, exclusivités web, voyages et produits Cuisine & Co.

In curs de preparare sunt si comenzile mele de la inceputul lui februarie pe care le-am primit de muuuult. Asa ca nu te lua dupa ce scrie acolo.

Si eu zic sa astepti sa vina prima comanda.

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Am simulat acum o comanda si merge, i-mi reduce 10euro din pretul sandalelor. Am incercat cu o pereche de sandale (nu stiu din ce colectie era , eu am incercat).

Codul este 39152, poate merge si la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Comanda mea neajunsa - sunt prima in top - atat ca vechime cat si ca valoare.
6.02 - 83 de euro

S-o trec si pe aia de pe 1.03... sa n-o trec... hai sa n-o trec ca altfel ma demoralizez de tot.

Mergi la inceput