Mamici de martie-aprilie 2007 (28)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

absoluta despre lampa de veghe am citit undeva ca exista o lampa care se aprinde singura la zgomotul facut de bb si se stinge dupa un timp. eu una dorm si acum cu lampa de veghe pentru ca in intuneric si in spatii inchise MA SUFOC! asa ca obligatoriu bb va avea lampa pt ca va dormi cu noi in camera. acum depinde si de cum se obisnuieste el. la noi, de exemplu, eu ma sufoc instant de la intuneric si sora-mea, care e mai mica decat mine cu 7 ani, n-are nici o teama, face ture prin curtea noaptea de zici ca e ziua in amiaza mare.

39+ Matei Stefan
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Ioana uite niste majorete ca se pare ca ai nevoie! Nastere usoara si refacere rapida!!!

Rebiana 36+ Luca Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

ce de bebelusi or sa fie luni curaj fetelor, nasteri usoare si refacere rapida

Alexa38+ Ana Deliasi Silviu Ionut( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Contractii la orizont... ma duc sa ma intind in pat sa le pacalesc!
Intru mai tarziu!

Rebiana 36+ Luca Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

Rebiana saru'mana ... adevarul e ca as avea nevoie de majorete pt ca-mi este cam teama. eu pana acum m-am pregatit pt nastere normala si ieri a picat cam trasnet vestea cu cezariana.

39+ Matei Stefan
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Aurasa, felicitari pentru bebe si refacere usoara!

Eu iar am dormit 3 ore si alea be bucati...nu mai pot! Am citit undeva ca Dumnezeu ne face asteptarea din ultima luna atata de grea ca sa ni se para nasterea mai usoara. Probabil asa e, dar as fi vrut sa fiu mai linistita si mai odihnita la intalnirea cu bebe.

Merg sa beau o gura de cafea.

39 + Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

buna dimineata la burtici!

Absoluta si io am mincat chiftele sapt trecuta, au fost tare bune, partea proasta la mine a fost ca am avut arsuri dupa ele...acu vezi si tu..de lampita nu stiu ce sa zic, am vazut si din acelea incluse in carusel, dar si simple, io nu m-am gindit inca la acest aspect

Mady te asteptam cu vesti...apropo si pe mine ma cam sperie contractiile astea care nu-mi dau pace de citeva zile...si tare n-as vrea sa ajung iar in spital

In st punem majoretele la treaba mai ales ca se anunta multi bebei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Buna fetelor,

Felicitari Aurasa sa ai un bebe sanatos si mancacios si recuperare cat mai rapida.

Eu am dormit mai greu ca am sotu racit cobza si a trebuit sa-l tratez. Tot timpul ma pun sa dorm pe stanga si ma trezesc pe spate. Al meu deja s-a obisnuit si se tot trezeste si ma invarte.

Luni va fii invazie de bebei si daca incepem asa inseamna ca saptamana viitoare vor fii multe nasteri. Deci sa pregatim majoretele.

Un weekend placut.

Cria32+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

m-am intors de la control....contractiile mele se datoreaza faptului k a coborat iar bb cam jos...mi-a dat dat tratament si m-am mai lisnistit...mi-a zis doc sa stau linistita k nu e f grav,mai ales ca de data asta nu s-a mia deschis colul...oricum sapt viitoare iar la control sa vedem dak si-a facut tratamentul efectul!!!
Va multumesc mult ca sunteti alaturi de mine!!!

Pun si eu mojorete pt fete...

Va pup!

Mady 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Mady bine ca te-ai linistit , de acum stai cumintica si urmeaza tratamentul

Alexa38+ Ana Deliasi Silviu Ionut( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput