Mamici de martie-aprilie 2007 (28)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vcarmen spune:

salut
FELICITARI AURASA SA FII SANATOASA SI LA MULTI ANI BEBELUSULUI
Mady incearca sa te linistesti stiu ca te doare si ca te sperie orice durere sau orice disconfort si la mine e la fel ,dar incerc sa nu-mi fac ginduri negre. fa-ti azi un program relaxant , dormi sau plimbate sau fa ceva care sa iti spulbere gindurile negre(eu odata intr-o criza m-am dus si i-am cumparat bebelusului multe hainute). nu mai plinge.

despre mine ce sa va mai spun astept sa merg miercuri de dimineata la control si dupa durerile care le am cred ca ne opreste acolo. cel mai rau ma doare spatele si sub burta si mai ales noaptea.ziua mai fac treaba prin casa si parca mai uit de durere dar noaptea ma trezesc de la 5 si incep sa ma vait. pina se face lumina.
acum plec la masa ca mi s-a facut foame dar poate intru mai tirziu.

pun si eu niste majorete pt surprize-surprize(sau pt mine ca iar am inceput sa am contractii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Fetelor ce mai mancati?

Eu m-am saturat de mancare de restaurant

Am o pofta nebuna de chiftele ....asa cu marar....
Avem voie? M-as incumeta sa le fac....le fac din carne de vita. Avem voie sa mancam carne tocata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Mady incearca sa te linistesti pentru ca ii transmiti orice stare de a ta bebelusului. Asa cum ti-a zis si Alexa, ia un No-Spa atunci cand simti ca ai contractii si stai intr-o pozitie cat mai comoda in pat. Cu siguranta va trece. Si eu experimentez in ultimul timp contractii din ce in ce mai dese si, cum va spuneam ieri, am si o scurgere maronie. Azi-noapte a fost de fapt si cu ceva firicele rosii... Desi ma tem ca de bombe incerc sa ma linistesc ca sa nu-i fac rau bebelinului meu. Faptul ca nu l-ai simtit inca miscand nu cred sa fie o problema, ca doar au si ei program de somnic! Dai ragaz ca va incepe sa te bombardeze iarasi!

Eu stiu ca Aurasa a nascut prin cezariana si pe prima pagina apare ca a nascut natural fara peridurala. Roxi modifici tu?

Pe mine ma cam doare stomacul de nu mai gasesc nici o pozitie in care sa calmez durerea. Nici statul in pat nu da roade... Stau si fac revizia la tot ce am mancat ieri, azi-noapte si azi, ca cine stie ce m-a dat peste cap!

Pupici!

Rebiana 36+ Luca Andrei

Mergi la inceput

Absoluta si eu am mancat chiftelutze saptamana trecuta ca aveam o pofta!!! Nu manca prea multe si sigur nu va fi nici o problema. Intre noi fie vorba am "scapat" si la un mic ca-mi faceau cu ochiul.

Rebiana 36+ Luca Andrei

Mergi la inceput

Mici am mancat duminica la Cocosatu si nu au fost buni cum ii stiam. Nu mi-au facut rau. Iar daca imi zici sa mananc cu masura chifetle mai bine ma lipsesc

Am pus 16 kg pe mine in sarcina. Surpriza este ca eu nu eram cu dulciurile. Fetelor mananc la dulciuri ca o nebunaaaaaa, icodata nici eu si nici cei care ma cunosc bine nu-si inchipuiau ca ma vad mancand cu o pofta nebuna dulciuri, repet ma lasau rece de fiecare data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Absoluta nu cred sa fie vreo problema cu chiftelele, in special ca le faci tu, daca vrei sa fi extrem de precauta poti incerca sa iei carne si sa ti-o toace in fata sau sa o toci tu, eu una am papat orice fara prea multa teama

Alexa38+ Ana Deliasi Silviu Ionut( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Este nevoie ca in camera lui bb noaptea sa fie o luminita permanenta?
Am vazut "lampa de veghe". E necesara sa o cumpar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

multumesc fetele pentru incurajari...am vorbit cu doctorul si ma duc repede la un control,k no-spa am luat si nu mi-a trecut!!!
revin mai tarziu...ma rog sa fie totul bine!!!

Mady32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

absoluta sa te iei de mana cu sotul meu, el ar papa tot timpul chiftelute, dar nu prea fac eu ... in bucataria noastra mica-mica se face prea mult fum care se duce in toata casa si de-asta nu prea fac. si mie imi plac f mult dar dupa ce ma imbacsesc de miros nici nu-mi mai vine sa mananc. are sotul meu o vorba ... "cateva chiftelute ... macar 14". de unde i-o fi venit lui numarul asta nu stiu!! oricum o sa o rog pe mama mea sa-i faca niste chiftelute. atat nu-mi place mie sa fac in bucatarie ... chiftelute si supa cu galuste! aaa ... si sarmale ... dar de-asta exista mamele ... nu??

acum sa trecem la lucruri mai serioase ... andra numai daca nasti azi sau maine mai ai sanse sa o iei inaintea mea. am fost ieri la dr si m-a programat luni dim la cezariana ... asa ca ... o sa va pregatim un pat la noi in ... salon, tie si lui bb edy, in caz ca va hotarati saptamana viitoare. deci de ce mi-a fost frica n-am scapat.
fetele cu listuta ... sa nu uitati va rog sa ma treceti luni, 12.03.2007, cu cezariana.

deocamdata pupici pe burtici ... ma duc sa-mi revizuiesc bagajul ...

39+ Matei Stefan
poze

Mergi la inceput

Mady bafta la control, sper ca dr sa te linisteasca!

Absoluta si eu auzisem de lampa de veghe, nu stiu de ce se recomanda dar eu nu cred ca o voi cumpara pt ca la fereastra dormitorului a montat primaria, cu drag si spor, un ditamai stalp cu o lumina portocalie. Cred ca va fi suficient asta. Poate ne spun fetele care au deja bebei despre lampa.

Rebiana 36+ Luca Andrei

Mergi la inceput