Mamici de martie-aprilie 2007 (28)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

sa va traiasca si sa va bucurati de ea, si ea de voi!!

ce "productie" avem azi!! :))

Elena 33+ cu bb Antonia

http://bd.lilypie.com/Q79Zp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Felicitari Lala

Diana 35+ cu RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Felicitari Lala sa-ti traiasca printesa!Refacere rapida!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 38+ Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

buna fetelor!
felicit toate mamicile care vad ca s-au inmultit extraordinar si sa va traiasca beblusii, sa fie sanatosi si cuminti si mincaciosi, iar voi toate sa va reveniti cu bine!

suntem acasa de joi, 8 martie. Dhe! ne-am nascut pe 1 si am venit pe 8 ca sa fim cel mai frumos cadou pe care mami l-are fi putut primi vreodata!

am vazut ca m-ati trecut si pe mine cu beble in listuta si va mutumesc. Puteti trece si ora nasterii: 6:20 (matinali! si operatie cezariana asta nu stiu daca am vazut ca era sau nu trecut)

nu am citit nimic din urma dar incerc sa recuperez in zilele urmatoare pentru ca suntem in ca in programul de adaptare.

va sart pe toate si o sa revin cu amanunte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaanamaria spune:

felicitari noilor mamici mai am si eu fix o saptamana pana sa-mi vad ingerasul daca nu chiar mai devreme depinde de ea daca nu iese pana luni o face doctorul sa iasa.bafta si curaj viitoarelor mamici
ANA 39+ CU MIRIAM RIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

FELICITARI PROASPETELOR MAMICI: IOANA SI LALA!!! SA VA TRAIASCA BEBEII SI SA FIE SANATOSI IAR VOUA VA DORESC REFACERE RAPIDA!!!

De AMMA nu stie nimeni nimic? Oare a venit pe lume Lucas?

Rebiana 36+ Luca Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

FELICITARI IOANA SI LALA!!! refacere rapida si bebei sanatosi si mancaciosi

astazi la 7 mergem si noi la control sa vedem daca mai sta pana maine dupamiaza cand e dr de garda, caci se pare totusi ca se grabeste , nu ii plac planurile

Alexa38+ Ana Deliasi Silviu Ionut( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Alexa, uite pun si pentru tine majorete ca nu se stie... Poate bebelina ta chiar se grabeste si atunci s-o asteptam cum se cuvine!

Rebiana 36+ Luca Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Felicitari proaspetelor mamici IOANA SI LALA sa fiti cu totii sanatosi si sa va aduca numai bucurii bebeii vostri.

Alexa majorete pentru tine bafta la doctor

Cria33+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jaana spune:

Buna fetelor!

N-am mai dat demult pe aici, dar lipsesc motivat De cand sunt cu parintii nu prea am mai avut timp de citit, doar din cind in cind pe fuga. Foarte multe mamici!!! Felicitari tuturor!

Si majoretele de rigoare ptr cele care se pregatesc (inclusiv si ptr mine ):

Bebeul meu e tare cumincior, nu se hotaraste deloc sa vina la intilnirea cu noi, care il asteptam. Se pare ca ii place tare inauntru. Nu-i nimic, il mai asteptam.

V-am pupat

39+2

Mergi la inceput