Mamici de martie-aprilie 2007 (28)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vcarmen spune:

am intrat si eu sa felicit noile mamici.

sa aveti refacere usoara si mult laptic. iar pt bebei sa fiti sanatosi si sa cresteti mari.

Andra multumesc de raspuns. chiar nu stiam cum se procedeaza cu sterilizarea in spital. dar ideea ta e f buna. cred ca pot sa o folosesc si cind ma duc la soacra in vizita, sa nu mai stau acolo sa fierb.

despre noi ce sa va spun ca nu am nimic nou. ma dor toate cele, iar ieri am fost in Cora o tura ,dupa care am dormit neintoarsa.

am vazut ca toate sunteti dornice sa va vedeti puiuti . eu mai am 2 zile si parca mi-se face frica, parca as vrea sa mai stea un pic . pur si simplu mie frica. ca sa nu ma mai gindesc imi gasesc de lucru toata ziua, iar seara cad morata de oboseala. nici nu stiu ce sa fac miine. pe o parte ma ginesc sa stau toata ziua in pat , pe alta ma gindesc sa ma duc sa platesc niste facturi. nu vreau sa spun ca eu nu vreau sa imi vad puitul dar pur si simplu ma blochez cind ma gindesc ca trebuie sa nasc. de felul meu sunt optimista dar parca nici asta nu mai imi iese. . e f ciudat ce se intipla cu mine.

Carmen si bebe Andrei Bogdan inca la purtator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Carmen sunt sigura ca totul va fi bine. Dealtfel ceea ce simti tu acum cred ca simtim cu toatele sau o mare parte dintre noi. Vom trece cu bine peste nastere, vei vedea, si nu va mai conta decat bebelul si tot ceea ce-i face lui bine! Pun si pentru tine niste majorete ca mai ai putin si-ti tii minunea in brate!

Rebiana 36+ Luca Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Buna fetelor

Am ajuns si noi acasa azi, suntem bine amndoua.....cu o mica surpriza care ne-a facut-o tati.....la inregistrare a pus tot cum a vrut el numele.....adica MARIA CRISTINAca azis ca e mai romnesc......ca aia de la primarie il tot intreba daca e maya cu Y sau cu I si a zis ca sa nu se faca confuzii....va fi Maria daca vrem noi ii zicem MAYA.|O sa pun si niste pozici cu printesa mea si mai incolo cand voi avea timp va voi pov si cum s-a desfasurat venirea pe lume a micutei noastre.....Daca cine vrea sa schimbe in listutza numele si sa treaca si cm...avem 53cm.
Multumim tuturor care ne-au facut galerie.....multa bafta celor care urmeaza sa nasca mult curaj ca nu e chiar asa de greu si nici rau...dupa ce iti tii minunea in brate trece tot.....
Inca nu am apucat sa recuperez tot...asa ca nu stiu ce sa mai scriu....
Pupici......

Karra MARIA CRISTINA 8 martie 2007
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Felicitari lala, martuzta si ioana pentru bebelusi!

Am revenit de la doctor. Zice dr ca am col dilatat 2 cm, ceea ce este foarte bine si ma cheama duminica iar la control. Maine facem si o eco, sa vedem cat de mare e bebe. Am edeme, dar tensiunea este buna. Deci, asteptam in continuare. Bebe al meu vad ca vrea sa fie in grafic, desi ma-sa nu mai are rabdare.

andra, vad ca esti dispecer la bebei azi.

carmen, si eu am "blocaje" din acestea, cred ca e ceva normal pentru noi, mai ales ca suntem la primul bebe.

florin-a, si eu stiam ca epidurala se monteaza la dilatatie 4 si se administreaza mai multe doze, in functie de necesitati. In privinta hainutelor lui bebe la spital, eu m-am hotarat sa iau hainute mai mult, doar doua-trei scutece pentru ca nu vreau sa-l infas. Tu faci cum crezi.

39+2 Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_lia spune:

Vreau si eu sa felicit noile mamici si sa le urez sanatate, lor si puiutilor.
Am stat mai in umbra, nu am nimic deosebit de raportat... A inceput sa mi se lase burta si astept intalnirea cu

Lia 37+ Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua la burtici si la mamici!

Intii de toate felicitari proaspetelor mamici, multa sanatate lor si bebeilor lor...si evident majorete la treaba

Io raportez o noapte relativ linistita...m-am culcat la 12 si la 1 m-am trezit de dureri de burta...ca sa constat ca de fapt vezica mea in numai o ora era arhiplina...si apoi la 7 m-am trezit din cauza unei dureri de stomac amestecata cu o greata teribila....care vad ca ma insoteste in continuare...cu anumite pauze da` asta e ...sunt mindra de mine ca am fost la coafor si la manechiura...si uite cum a mai trecut o zi....noroc cu vara mea care si-a facut timp si a mers cu mine...

Va pupic
roxygeo 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Salutare,

in primul rand
Felicitari mamicilor de azi!

Si sa aveti bebei sanatosi si papaciosi!

Eu sunt cam suparici, acuma am venit de la ecografie: bebe al meu s-a sucit si s-a invartit numai el stie cum (a tras de mine in toate partile oricum) dar ceea ce e cert e ca e in prezentatie pelviana... am intrebat daca are loc sa se intoarca, mi s-a raspuns ceva de genul "teoretic se poate intoarce si in ultima saptamana, practic e putin probabil"... e primul copil..

Pe langa asta, am grad 2-3 de maturitate al placentei, ceea ce am gasit pe net ca ar trebuie sa fie la nastere... si eu mai am o bucata de vreme pana atunci...

Acuma astept interpretarea medicului ginecolog (ecografia mi-a facut-o alt medic, care m-a flituit cat de repede a putut... inainte le faceam cu altcineva)...

Deci pana una-alta, eu sunt cu moralul destul de jos, ca as fi vrut cu toata fiinta mea sa evit cezariana...

O sa urmez si eu sfaturile de stat cu mai sus, si sa-i pun si muzica prin zona, poate-poate...

Mai am o intrebare: care e la voi (cau era pe la 33 sapt) ritmul batailor inimii? Eu citisem ca pe masura ce creste bebe si creierul preia controlul, ritmul batailor inimii scade... al meu e la 150 acuma, atata a fost si la inceput, iar la eco anterioara fusese 137... oare sa fi crescut pt ca nu-i ajunge oxigenul primit prin placenta?

Joi am programare sa primesc si interpretarea ecografiei, asa ca o sa fiu plina de neliniste si intrebari pana atunci...

Diana 33+ cu Mihai-Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Da Arissa astazi am avut placerea sa fiu dispecera la bebei si sa va anuntz sosirea lor pe lume .

Florina eu am luat hainute ptr bebe in bagaj ptr ca am inteles la maternitatea unde nasc eu ca ii imbraca cu hainutzele noastre asa ca i-am luat vreo 6 costumase intregi,cu capse de pe umar pana pe picior,subtirele ptr ca in maternitate e foarte cald.
Pt mine am luat asa:
2 camasi de noapte cu nasturi in fatza
5 perechi de chiloti de baba
2 sutiene ptr alaptat
un prosop mare si unul mic ptr stersul sanilor
o cutie algocalmin fiole
1 pachet vata mare
1 pachet vata mare+ fese sterile din care am facut tampoane
1 pachet tampoane Always
1 cana+linguritza
pompa ptr alaptat
1 halat subtire
hartie igienica
pasta de dinti
perie de par
periuta de dinti
trusa de epidurala
un sapun
ptr bebe am luat
2 scutece
1 paturica subtire
10 pampersi new born
1 scutec absorbant
6 costumase
reviken 1 tub
manusi,botosei,caciulita si o pereche de sosete
sampon
ulei de corp
un sapun ptr copii
un prosop mai mare
Deci cam asta cuprinde bagajul meu in care am sa mai pun:dosarul cu toate analizele,buletinul,adeverintza de la servici,telefonul mobil si incarcatorul aferent.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 38+ Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Karra bine ai venit acasa! Sper ca si tu si fetita sunteti bine, sanatoase! Te asteptam zilele acestea cu mai multe informatii legate de nastere!

Rebiana 36+ Luca Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Karra bine ati venit acasa tu si printesa ta Maria Cristina (daca asa a vrut tati asa sa fie)...va doresc numai bine si asteptam poze si daca ai timp sa ne povestesti cum a decurs nasterea...asta dupa ce va acomodati acasa

Diana 35+ cu RAISA-MARIA

Mergi la inceput