*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (40)
Raspunsuri - Pagina 4
pauly spune:
chowpersa am trimis banutii ieri, sper sa ajunga cat mai repede la tine.
vad ca nu ii nimeni pe aici...ma duc sa-mi fac si eu putina curatenie prin casa.
26+Riana Alessya
bebelina mea
poze
vas spune:
buna dimineata. Am crezut ca atunci cand o sa fiu in concediu o sa am mai mult timp sa stau cu voii dar se pare ca nu. Am atatea de facut incat nu mai stiu pe ce sa pun mana. Ieri am fost si noi fetitele la chef de 8 martie unde am papat bun bun. Dar pe seara NU prea ne-a convenit ceva. Voi ati patit sa va doara vezica foarte tare.M-am trezit prin somn de la o lovitura a micutei si toata ziua de ieri m-a durut, inclusiv ovarele. Sincer m-am cam speriat dar azi vad ca e mai bine.
LA multi ani si din partea mea pentru 8 martie si o primavara cat mai frumoasa.
SOBi, sa vii sa ne spui ce mai face gandecelul.
Va pup pe toate si mai vorbim.
Deci Chiqui (noi suntem cu concediile) din cate am citit si eu dar nu prea am vazut ceva schimbari nici cu prenatalul nici cu lauzia. Daca mai afli ceva anunta-ma si pe mine.
multi pupici.
30+
O sa fiu si eu mamica
dianalaura spune:
Ma duc si eu sa pun niste haine la spalat si sa fac un pic de ordine. In curand vine o verisoara in vizita, sa pape tort, ca i-am facut pofta , si apoi ma duc cu ea sa mai cautam ceva haine de bebe (ea naste in aprilie). Spor la munca Pauly! Vas, se mai intample sa te loveasca mai tare bebita!
diana 29+ STEFAN
asa creste bebe
poze
mica0307 spune:
Netza burtici,
Sunt cam adormita azi si ma uit la voi ce matinale sunteti. La voi au inceput deja insomniile?
Andrada da tu chiar te pricepi la buburuze. Foarte reusita.
Sobi bafta la eco azi.
Vali bafta la analize. Ce matinala ai fost.
Cristinamaria asteptam mucenicii azi
Am fost aseara la carrefour pentru cumparaturi si evident la sfarsit ne-am asezat la casa speciala pentru gravidutze. Din cele 5-6 persoane care erau inaintea noastra la coada nici una nu s-a simtit sa ne ofere locul. Pana a venit un domn angajat carrefour si i-a dat pe toti la o parte si m-a bagat in fata. Ca de, era casa speciala pentru gravi. Doar o baba a avut de comentat ca si ea a bolnava si mai vine si de la dr . M-am abtinut fantastic de tare sa ma iau de ea. Era casa speciala pentru gravi si handicapati...deci poate se incadra.
Pupici,
Mica 30+ Maya Alexandra
Poze
Cheburashka spune:
Buna dimineata! Ce mai faceeti fetelor?
Vreau sa va multumesc tuturor celor care mi-au raspuns!
Cristinamaria, sa stii c ama intereseaza foarte mult subiectul cu celulele stem (si vad ca nu sunt singura), iar daca ai facut deja contractul cu ei, te-as ruga sa ne dai mai multe detalii!
Merci foarte mult!
cu drag,
eu 32+
lbelciug spune:
Ancamari, M s-a nascut la Polizu. In mod normal spitalul asigura 2 pampersi pe zi, la urgenta si mai mult, dar e bine sa ai si tu cateva bucati. Eu nu recomand NewBorn, ci direct nr 1. NewBorn cred ca se preteaza la copiii f mici, sub 3kg. Multumesc pt sustinrea cu apartamentul. Daca ai sti cat imi doresc sa facem o data tranzactia finala!
Una peste alta, l-am sunat azi pe dr Badiu, caci mancarimile ma deranjeaza in continuare. Mi-a zis sa iau Canestin ovule si gel. A folosit cineva asa ceva? Oricum ma duc si la un ctrl, dar abia luni.
Dylan, esti o mamica f curajoasa. Ce bine ca nu ai operat puiul asa cum ti-a recomandat initial acel doctor. Sarcina usoara si sa ne mai scrii. Ce e BB2 din burtica?
Andrada, foarte frumoasa buburuza. Si Matei are un ilicel cu ea, facut cand avea 11 luni. Uite poza. Imi spui te rog unde se gasesc modelele cu desene? Vin o data cu sculele?
INFO UTILA: daca faceti epiziotomie, va recomand pt refacere sa folositi Crema Carpicon si am gasit-o la plafar parca, nu mai stiu. Daca nu, la farmacie sigur.
DidiAlex, nope, sunt mai scunda. Am 1,67m.
Mica, te sfatuiesc ca data viitoare sa intri cu tupeu in fata celor care stau neavizat la casa pt gravide. Si eu am stat cuminte o vreme pana cand am vazut ca nesimtirea era prea mare si chiar nu mai puteam sta in picioare la coada. Se mai uita urat unii la tine, dar tu trebuie sa iti vezi de ale tale. Si sa fereasca D-zeu sa iti spuna vreunul ceva caci le dai !!!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 27s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
mica0307 spune:
Gata. am recuperat si eu restanta de la capitolul trecut. Adica vreo 3 pagini.
Dylan bine ai venit.
Liviana eu am luat canesten pentru o infectie cu candida luna trecuta. Sunt 3 ovule cu aplicator cu costa vreo 380.000. Acum iau polygymax pentru modificarea secretiei (astea sunt 130.000 si sunt 6).
Ai dreptate, sunt foarte multi nesimtiti. Se uitam la mine da nu s-a simtit unul sa se dea la o parte. Da parca nici mie nu imi vine sa ma folosesc de sarcina si sa ma bag in fata.
Mica 30+ Maya Alexandra
Poze
liadorian spune:
quote:
Originally posted by andradap
Fetele... VEDETI BUBURUZA???
BUBURUZA!!!
ANTONIO ne zambeste
Andrada 30+ cu Antonio
Andrada, e grozava buburuza ta! Sunt o de iulie-august si de cand sunt in concediu medical am o gramada de timp liber la dispozitie. Mi-ai dat o idee cu impletitul, poate imi va trece si mie timpul mai usor cat mai trebuie sa stau in pat. Imi spui de unde ai luat modelele (buburuza, ratusca si toate animalutele)? Cu restul cred ca o sa ma descurc, am mai impletit acum cativa ani...
Lia S19
Alyna24 spune:
Neata, va spun si eu pe ziua de azi!
Va doresc o zi cat mai relaxanta!
Eu ieri am fost prin vizita la femeile familiei(soacra, matusa) si apoi am iesit un pic in oras cu sotul pt aniversare!N-am facut mare lucru caci era cam obosit insa mi-a cumparat un buchet mare de trandafiri si un set cu gentuta+parfum+crema corp de la Givanchy!
Voi fetelor, ce ati primit ieri?Cum ati sarbatorit?
Alyna 30+cu
Madi spune:
quote:
Originally posted by lbelciug
INFO UTILA: daca faceti epiziotomie, va recomand pt refacere sa folositi Crema Carpicon si am gasit-o la plafar parca, nu mai stiu. Daca nu, la farmacie sigur.
Liviana, crema se foloseste direct pe cusatura? Tu ai folosit la prima nastere?
Madi +
Asa creste bebe!
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”