*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (40)
Raspunsuri - Pagina 5
Alyna24 spune:
Dianalaura, azi NU SE SPALA!E SARBATOARE MARE!
ANDRADA, EU N-AM REUSIT SA VAD BUBURUZA!Eram curioasa si eu!
Dylan, bine ai venit printre noi!Sa ai un bebe sanatos si sarcina cat mai usoara!
Chiquitita, mie mi s-a spus ca super buna este gama de la Sanosan!Eu de altfel si folosesc crema pt vergeturi de la ei si pana acum nu mi-au aparut deloc!
Alyna 30+cu
pauly spune:
alyna24 si mie i-mi place foarte mult cum miroase Givenchi...tocmai mi-am luat si eu unul.ii unul din parfumurile mele preferate..
foarte frumos cadou ti-a facut sotul tau.
26+Riana Alessya
bebelina mea
poze
Alyna24 spune:
Vali5-bafta la analize!
Sobi, iti tinem pumnii!Dar ce tratam ai facut tu pt IR-uir caci si eu fac inca si sunt curioasa ce ti-a dat dr sa iei!
Alyna 30+cu
chiquitita spune:
Alyna, Sanosanul se gasesete in farmacii?
Vas, cred ca azi aflu de concediu si o sa scriu imediat ce aflu.
27+Luiza
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by pauly
alyna24 si mie i-mi place foarte mult cum miroase Givenchi...tocmai mi-am luat si eu unul.ii unul din parfumurile mele preferate..
foarte frumos cadou ti-a facut sotul tau.
26+Riana Alessya
bebelina mea
poze
Pauly, Si pt mine e preferatul meu, pe langa Channel Chance! dar care e mai scumic
Mi-a luat dragutul de el pt ca stie cat trag de cele pe care le mai aveam si......acum mi-a zis sa pun mana sa ma dau cu ele sa le termin ca am!
El are o gramada de parfumuri bune ca mereu ii luam cand sarbatoream ceva caci altceva nu prea stiam ce, plus ca a mai primit si de la sor'mea cand pleca in afara tarii!Si culmea....el se da de obicei cu mult, nu ca mine fas-fas de 3 ori.....si tot tin mai mult la el!
Alyna 30+cu
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by chiquitita
Alyna, Sanosanul se gasesete in farmacii?
Vas, cred ca azi aflu de concediu si o sa scriu imediat ce aflu.
27+Luiza
Da, Chiqui, se gaseste in farmacii insa eu l-am vazut mai ieftin cu cateva mii(chiar zeci de mii) la magazinele de copii gen acela de pe bdul Decebal!
Alyna 30+cu
chiquitita spune:
Alyna, o sa caut in farmacii, ca la mine in oras nu prea sunt magazine speciale de copii...
27+Luiza
poohy spune:
Salve burtici,
Paflo, eu am reusit sa trimit prin internet banking banii pe contul dat..
Liviana, de cate ori ma uit la o poza cu Matei nu ma satur atat de scumpic e!
Andrada, nu mere' site-ul si nu pot sa vad buburuza :(
Tamara, bafta mare cu analizele!
Sobi, bafta la eco!
pupici,
Anca 28+
poze
bebelusa
cristalina spune:
Buna dimineata!
Hop si eu la raport.
Nu a mai iesit strep B la analize, bebe era bine, are in jur de 2 kg zic ei la ecografie (desi asta e extrem de relativa...dar e mai maricuta decat varsta gestationala).
Ginecologul a zis ca daca nu am alte manifestari nu trebuie sa ma alarmeze analizele de sange (nu i-am spus ca ma umflu...am decis ca o sa tin eu treaba sub control ca daca ii spun poate-i vin idei...). Oricum nu l-am pacalit prea tare, mi-a spus ca ar fi cazul sa-mi iau tensiometru ca sa-mi monitorizez atent tensiunea si sa am o dieta mai stricta....a mirosit el ceva
In jur de 20 aprilie o sa fac cezariana, pana atunci trebe sa ma mai duc la 2-3 saptamani sa fac culturi din secretie sa vedem cu streptococul...
Asa ca azi am implinit 32 de saptamani...mai sunt 6...:)))
O zi frumoasa la toata lumea!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
andradap spune:
Liviana, , uite site-ul de unde am luat eu modelele:
http://users.skynet.be/grillestricot/page2.html
Alyna24, nu stiu de ce nu se incarca momentan PHOTOALBUM. COm... De-aia nu vezi buburuza
BUBURUZA!!!
ANTONIO ne zambeste
Andrada 30+ cu Antonio