Mamici de septembrie - octombrie 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 18
Roxana_G spune:
Am sunat la CMU si TT al meu nu e gata. Cica sa mai incerc maine. Inca o noapte de nelinisti. Cica a costat mult ca au facut TT si calcul de risc, ce o fi ala.
Alina, ma bucur ca te-au ajutat vorbele mele, uite ca numai pentru mine nu sunt in stare sa produc incurajari. Chef de sex am avut eu la un moment dat acum a mai disparut, insa o fi si de la migrene. Iar vise am mai avut insa tot in perioada cu cheful, altfel nu.
Terrapin, multumesc de info. Exact fin acelea voiam si eu sa iau.
Danielle, multam de info despre CVS, mai aflu si eu una alta. Sare nu prea mai mananc nici eu, m-am mai cumintit. Insa ce ne facem cu durerea de cap?
ptr incurajarile legate de BB2, sigur o sa il iubesc mult, insa ma tem sa nu fac cumva vreo discriminare.
Ana, la noi tati a fost disperat la Alex, si inainte si dupa ce s-a nascut. Nu il vad la fel de fericit acum, se bucura mult, el si-a dorit la fel de mult ca mine inca un bb, insa am impresia (dar posibil sa fie numai impresie) ca nu are stralucirea aceea in ochi. Si deja isi face griji ca e baiat si ma va iubi mai mult pe mine.
Cat despre Alexandra, sunt sigura ca isi va iubi fratiorul, insa deocamdata nu ii percepe prezenta fizica si faptul ca mami va trebui sa il tina si pe el in brate si sa ii dea sa pape, etc.
Witchy, sa inteleg ca daca nu am prea mult par pe burtica nu e baiat pana la urma?
M-am uitat la recomandarea de mancare, nu e rau, nu sunt peste ce scrie, mai putin seara. Pai un iaurt sau fructe seara pentru mine e cura de slabire nu regim sanatos. Si cu soarele m-am cam desumflat, ca voiam la mare. 
Rox
15+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
marushka spune:
Inca ceva fetelor,
Voi ati inceput sa va schimbati la fata sau, vi se pare ca aratati altfel de cind sunteti
?
Mie parca au inceput sa-mi zica colegele "ca arat mai implinita" , ca ma prinde bine sarcina, ca sunt mai luminoasa la fata ...
Eu ma uit in oglinda dar imi pare ca arat la fel, nu stiu ce vad ele.
Voi cum aratati gravidute frumusele?
Taniusha
12+
http://bd.lilypie.com/EzQqp2.png
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by marushka
Referitor la apa calda, eu stiu ca nici asa nu prea e bine sa facem baie in apa foarte calda din cauza circulatiei sangvine care devine mai intensa.
Mie dr mi-a interzis categoric sa merg la piscina, jacuzzi sau sa fac baie in cada, si asata nu ptr ca as fie u un caz special sau cu probleme, chiar m-a ferit Dumnezeu. In perioada asta sunt permise numai dusurile ptr ca se relaxeaza colul si exista risc de avort.
Nana,
13+In asteptarea lui
Bubu la 12 sapt si 3 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
danielle02 spune:
roxana cu placere 
am pus 2 pozici la mine sa imi vedetzi fatza plina de pete,sa nu va laudatzi ca numai voi avetzi
si sa imi vedetzi burtica de care sunt foarte mandra.ce parere avetzi?
nu mi s-au salvat.nus de ce.mai incerc o data!
sa vedem acuma...
danielle
11+
pozici
http://bd.lilypie.com/WvD8O.png
Sabina spune:
mie mi s-a zis clar ca am alura de gravida ![]()
La sotul meu niciodata nu se citeste ce simte pe fata, insa de cand s-a nascut Sofia e fata lui tata, si ar vrea f mult sa se adevereasca ce spune Iosup si sa avem si acu fetita, zice: asa, trebuie sa mai am una sa ma pupe ![]()
dar el e taticul perfect, si are si un program lejer fiind profesor.
pai el cum termina vine imediat acasa, eu o mai lalai prin oras ![]()
Roxana, cand ai facut testul?
stii de ce zic? am pe 2 aprilie control la badiu si credeam ca dacafactestul cu o sapt inainte va fi gata la control.daca nu-i gata, ma duc degeaba...
eu trbuie sa-l fac intr 22-29 martie, cu o sapt inainte de control e 26...poate il fac totusi pe 23 sa fiu sigura???
hm.
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Roxana_G spune:
Danielle, eu nu vad asa o ditamai burtica. ![]()
Sabina, pai pe 7 martie am recoltat, adica miercurea trecuta. Ei mi-au zis sa sun luni seara sau marti dimineata sa intreb. Au zis ca teoretic max 5 zile lucratoare dureaza, insa au lasat sa se inteleaga ca au mai fost pb cu laboratorul in sensul de intarzieri. Iar de rezultat mie mi-a zis Badiu sa il sun sa ii zic la telefon, nu sa astept controlul care este pe 30 martie.
Rox
15+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
Sabina spune:
am inteles, dar vezi, tu ai controlul mai tarziu, la mine chiar s-a nimerit asa, ca am avut pe 26 febr control si a zis ca cel mai bine e inainte de Pasti.
Mi-ar parea rau sa ma duc la control si sa n-am rezultatul gata.
la ce sediu ai facut analiza?
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
crishtina spune:
Am fost si eu la eco :) Sunt fericta ca totul e bine. Bebe are 71g si e mai mare cu 3 zile. Deci dupa UM vineri aveam 13+0 si dupa eco 13+3. Insa sunt tare confuza....stiu ca fetelor din Romania le spune doctorul la varsta asta ce au, insa aici stiam ca nu se pronunta pana la eco morfologica de 20-22 sapt despre asta. Si mie mi'a spus ca pare a fi baiat. Eu nu cred. Am mai vazut si video ala de la discovery cum au toti organele genitale la fel adica si fetele si baietii si abia dupa a 4 luna se formeaza sigur si se poate deosebi. Nu stiu ce sa zic, acuma cand ma uit in magazinele cu haine de copii mai mult ma enervez ca nu imi pot inchipui daca e baietel sau fetita. Poate credeti ca e un moft insa nu ma asteptam sa imi zica daca e baiat sau fata...voiam sa stiu ceva sigur atunci la 20-22 sapatamani. Daca stie cineva vreo explicatie mai concreta despre asta tare m'as bucura sa ma ajutati. va pup pe toate....asa ma bucur ca putem discuta si ne impartasim gandurile si nelinistile. Chiar daca nu scriu ma ajuta mult sa citesc ca nu sunt singura care am cosmaruri si tot felul de vise, sau nelinisti despre relatia cu sotul de dupa sau cu toate simptomele astea. 
12+