Mamici de septembrie - octombrie 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

care burtoaie Danielle, ca e exact cum trebuie:))))

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marushka spune:

danielle02 felicitari pentru burtica. La mine la 12 nu se vede nici macar atat :( Las ka poate face si burtica mea un boom mai tarziu si voi merge si eu mandra cu ea mai ales ca o astept sa apara, ma tot holbez in fiecare zi in oglinda.

Taniusha 12+

http://bd.lilypie.com/EzQqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Scuzati, mai aveam o intrebare. Aici scrie EDD(LMP)= 29/09/07 si EDD(AUA)= 08/09/07 Sa inteleg ca data probabila a nasterii dupa UM e 29/09 si dupa eco e 08/09? nu e cam mare diferenta asta de date? ca dupa UM iese 14/09/07 dupa toate calculele de pe net. Si nu prea coincide cu niciuna...adica asta inseamna toata luna sept. e posibil?

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Pentru mamicile care, ca si mine, au inceput sa nu-si mai incapa in piele, pardon, in haine, pe 22 martie se deschide la Polivalenta Babyexpo. Din cate imi amintesc, expozitia e cu vanzare si de obicei se gaseau produse (inclusiv imbracaminte pentru gravide) la preturi promotionale. Pentru cele din Bucuresti cred ca ar fi interesant de vizitat, macar ca idee.

Ana 13+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

marushka ,roxana,sabina
mie mi se pare ca e prea mare burta la 11 sapt.poate am 2,cine stie? am 2 matusi care au gemeni! ma laudam si eu cu petele de pe fatza,ca nu mai stiu cu ce sa ma dau ca sa imi treaca.am luat si o crema speciala de la doctor si tot degeaba.
nana,si eu sunt paroasa pe burta.m-am speriat cand faceam baie ce de par mi-a crescut.nu imi venea sa cred...

danielle 11+
pozici
http://bd.lilypie.com/WvD8O.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Imi pare asa rau ca aud de probleme...of Doamne...groaznic. Eu cand aud asa ceva incep sa ma incgrozesc, Stau cu inima cat un purice, daca s-a opit si sarcina mea din evolutie...joi ma duc la doctor, mor de frica.

Mie una imi vine foarte greu sa citesc despre probleme, ca incep si eu sa ma gandesc...trebuie sa fie groaznic.

Imi pare asa rau.

14+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by danielle02
nana,si eu sunt paroasa pe burta.m-am speriat cand faceam baie ce de par mi-a crescut.nu imi venea sa cred...

danielle 11+
pozici
http://bd.lilypie.com/WvD8O.png

Da, deci numai ciudatenii. Eu aveam si inainte un fel de pufuletz, dar acum s-a indesit, iar eu ma incurajam ca mi se pare mie.

Nana, 13+
In asteptarea lui
Bubu la 12 sapt si 3 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ana, poate gasim ceva si la Babyexpo, e o idee buna.

Sabina, la CMU Arcul de Triumf am facut analiza. O sa mai sun acum sa mai intreb o data, ci riscul de a fi bombanita de tipele de acolo. Sper sa nu mai raspunda aceeasi la telefon. Inteleg acum grija ta, ca ai programarea foarte aproape. Mai vedem pana atunci, tu in ce sediu ai programarea, ca poate facem schimb? Eu am pe 30 la Arcul de Triumf de la 18.45.

Christina, felicitari pentru vesti bune la eco. Pare ea cam mare diferenta din ce ai scris, insa verifica si varsta nu numai DPN-urile sa nu fi fost vreo greseala de tastare. Sa stii ca filmul acela despre bblusii din burtica mi-a mai zis o prietena si cica tot asa e greu de spus ce poate fi la varsta respectiva.

Rox 15+si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Am sunat din nou la CMU si am insistat sa caute in calculator pentru rezultatul meu la TT. Mi-a zis ca in calculator sunt, insa nu sunt inca validate, si sa nu imi fac griji ca sunt bune rezultatele. Insa nu a vrut sa mi le trimita asa, asteptam pana maine buletinul de analiza.

Rox 15+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G
si sa nu imi fac griji ca sunt bune rezultatele.

Nu-i asa ca deja te simti mai relaxata?

9+

Vestea noastra!

Mergi la inceput