Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 24
dianocica spune:
lavyada mai lasa o data datele voastre, vezi tu care, arunca un ochi in listutza. si dupa, una din fetele mai talentate o sa te treaca...daca uita le bati repede obrazul sau pui un bici...ca se poarta...![]()
kokorina hai ma, ca ne ai promis un mesaj lung...nu - problema daca nu se poate da' tre' sa promiti ca pupi bine sandokanu si lady din partea noastra...da' asa apasat...da?
multumim foooarte mult pt aprecieri...deci a prins la public...
doniaaaa m-ai iertat? uite, mai vin cu o
...pana se linisteste constinta...te umplu de flori...
uite si
si 
_
diana
(03.12.06)
david 1 2 3 4 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 fulguleti
chinico spune:
Kokorina da' de ce nu le cumperi sandokanilor amestec de ceai bio de la alete, are de toate in el, inclusiv musetel, e super bun...nu stiu cat chimen se pune la cata apa..
Laura stii cum se spune,un necaz nu vine niciodata singur, dar uite ca verisoara ta are un baietel deja, normal ca nu ii alina durerea pierderii unui bebel la nastere,dar sunt atatea femei care se chinuie si se chinuie si tot fara puradel raman..Iti tin pumnii ca tatalui tau sa i se infirme diagnosticul. Sa dea DD sa fie bine.
dianocica un soarec e interesant spui..si iti zgaraie tie urechile..![]()
..Eea e indragostita de o albina cantatoare tare...io deja nu pot sa o mai aud..da' daca ii place fetei...
a deju si io imi antrenez tzatzul sa fie apt de varat in gura de Bea de 18 ani!!
si si io o tin in brate prea mult...cred..ca e prima si nu am termen de comparatie. Cat e prea mult?? Si nu era parca vorba ca numai dupa 3, 4 luni putem spune ca ne alintam pruncii? Asa ca ...tine mama bebe in brate cat nu se pune,ca pe urma o incurcam noi!!
daphna poate plange dupa baie pentru ca ii e frig. Shefa trebuie infofolita repede repede in 2 prosoape si tace malc, daca o trage vreun vanticel la talpi urla.Tare.
Sotzul e cu febra in pat.
Io sunt obo.
Bea e mucoasa.
..porcul cica a mai slabit la mama...
chinico
de Bea (13.12.2006) shefa
marani spune:
Kokorina, se pune o linguritza rasa de seminte chimen la 200 ml apa fiarta, lasi acoperit 5 minute, strecori si asta-i tot.
mamica de bubamara
Dia1609 spune:
anateo, 
dianocica, ce pupiiiic am mai primit
... ne-am uitat impreuna la poza si Oana s-a rusinat toata si s-a ascuns la mami in brate ... mai ales ca dmic era dezbracat
... da' tare i-au placut bicepsii lui dmic ... voinic, nu gluma ![]()
bambo, Oana avea 61 cm la 2 luni fix... sunt curioasa acuma cat are, ca s-a luuungiiit mult de tot, nu mai incape in nimik, am fost zilele trecute la shopping din cauza asta ... dar ea a fost lungana si la nastere, ca avut 52 cm
adeju, si mie imi place sa o tin pe Oana in brate... cand simt cum se lipeste de mine mooooor de drag ... na si, o tin cat vreau , sa zica lumea ce vrea ca nu-mi pasa ... oricum inca n-are maraieli prin care se vrea luata in brate, deci e ok ![]()
chinico, vezi ca nu se vad pozele shefei de la semnatura, poate ca nu le-ai pus pe public? salutari si
de la colega noastra maria aldan ![]()
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
Dia1609 spune:
nu stiu de ce au iesit alea bolduite si nici n-am putut sa editez sa rectific 
marani, si noi punem cercei tot dupa 6 luni, sa aiba lobul urechii forma finala, sa nu ne trezim ca la 1 an are gaura intr-o parte ![]()
asiza, 
kokorina, eu dupa reteta lui Miro puneam 20 seminte la o cana cu apa
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
marani spune:
Dia1609, atunci o sa-i punem si noi, niciodata nu e prea tarziu. Mie mi-au facut gauri la 8 ani, nu pentru ca n-as fi avut lobul urechii matur ( glumesc..) ci pentru ca n-avea mama bani de cercei. Prima pereche de cercei am primit-o cadou de la o prietena de-a mamei, probabil i se facuse mila de mine caci si-a scos biata femeie cerceii din ureche. O s-o vad eu pe pisica si cu cercei, mor de curiozitate cum o sa-i stea. Bineinteles ca va fi mai frumoasa!
mamica de bubamara
doradora spune:
noi am intrebat la spital daca punand atunci cerceii vor exista probleme ulterior-mai la dreapta, mai la stanga, etc, si au spus ca nu. acum ramane de vazut, sa speram ca nu o sa ne injure pisica pe tema asta
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
angi_m spune:
Astazi am reusit pentru prima data sa o adorm pe Iulia altfel decat in brate 

Inceputul e greu.
Multumesc tuturor mamicilor care nu isi adorm bb-ii in brate. Auzindu-le pe ele ca se poate, mi-am facut si eu curaj 

site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia
- 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by chinico
Kokorina da' de ce nu le cumperi sandokanilor amestec de ceai bio de la alete, are de toate in el, inclusiv musetel, e super bun...nu stiu cat chimen se pune la cata apa..
Ceaiul asta se gaseste in orice farmacie ? ai putea da mai multe detalii plizzz, nu de alta dar noua ceaiul de chimen nu ne-a tratat colicile

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
bebinuta spune:
sal fetelor
Nu mai apuc decat sa dau cate un raspuns scurt. Ada ma solicita la greu zilele astea. Nici nu stiu ce sa mai cred. Sa va spun cam cum decurge ziua: Trezire 8, papa, somn, 10-11 trezire, papa, joaca, afara pe la 12.30, somn, pana pe la 13.30 apoi trezire, urlete, casa, papa de la 14, somn putin, joaca, plans, oboseala, papa de la ora 17, joaca, oboseala, plans,somnic putin, papa la 19, joaca, baita, eventual joaca sau somn scurt, papa la 22, somn, papa la doua, somn, papa la 6. Nu mai pot. Ma epuizeaza.
Si eventual si niste colici. Nu stiu ce sa cred, tot timpul roade manute, baleste non stop, daca o tin in brate ma uda toata. A sa nuuitam vomitatul, regurgitatul.
Sunt super obosita. Sa fie puseu de crestere? Am impresia ca de fapt vrea titi doar pt ca vrea sa suga ceva. Ea nu primeste suzeta, aproape vomita cand i-o dau.
Gata am spus ce ma durea si pe mine.

Laura imi pare rau de vestile proaste pe care le-ai primit din familie, sanatate tatalui tau.
Angi persevereaza, noi am inceput bine si ne-am impotmolit. Reusim doar seara cand nu suntem f obosite. Felicitari pentru inceput.
O sa revin sa va spun si ce lucruri frumoase si haiiase face, dar in mesajul asta ma plang doar![]()
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada