Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

quote:
Originally posted by dianocica

un pupic pt iubita mea oana, un salut pt crinutza (fac deja plaja, ma pregatesc pt la vara...) si cate ceva pt restul fetelor

E super haios pupicul si salutul petru fete, va deveni cu siguranta un don juan. Si noi va pupam, dar deocamdata doar asa

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
sunt pe aici va citesc... chef de scris
nu mai stiu cine a intrebat... verisoara mea ar putea ramane din nou insarcinata peste vreun an, cand se mai vindeca colul... a spus ca ea nu mai are curaj sa riste cu un al treilea copil. se vor opri aici. tot e bine ca au un baietel de 8 ani.... dar isi doreau tare mult si o fetita, copilul care a murit la nastere era fetita. asta e .... nici nu stiu ce sa mai zic..... sa spunem doar ca DD stie ce face si de ce face.... desi de multe ori eu nu Il inteleg. dar poate ca nici nu trebuie!
va pupic pe toate si va doresc weekend placut, numai cu vesti bune si fericire!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

luat premergator tcm 480.000 lei vechi, sa fie, ca oricum nu prea are pe unde sa il foloseasca

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavyada spune:

salutare mamici si pitici.noi am fost afara pe la ora 11.30 pana la 12.30, apoi vantul ne-a trimis acasa.am papat si acum dormim.azi am papat piure de spanac si sa stiti ca ne-a placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

fetelor.....am nevoie de o informatie.cate seminte de chimen se foloseste pt....si la cati ml?e vreo reteta sau se pune asa din ochi?

Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM

Mergi la inceput

???? vreau si eu salteluta si un carusel misto ca al nostru s-a stricat (tocmai incepuse sa ii placa!)
sfaturi? eu am cautat numai pe bebelusul tau si as mai vrea sa mai uit

Poze Daniel

slideshow Daniel

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kokorina

fetelor.....am nevoie de o informatie.cate seminte de chimen se foloseste pt....si la cati ml?e vreo reteta sau se pune asa din ochi?

Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM

ceai? de ce nu scriem cuvantul? nu e voie? ups! eu ii pun (din ochi) o 1/2 de lingurita de chimen la vreo 80 ml de apa, las sa fiarba vreo 2-3 min dupa care adaug pliculetul de baby calm!

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mergi la inceput

eu puneam o lingurita la 200 ml.apa.

Mergi la inceput

fetelor eu tot nu sunt in listuta de la inceput, ce sa fac ca sa fim si noi?

Mergi la inceput