Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 22
Ralumat spune:
quote:
Originally posted by chris80quote:
Originally posted by Ralumat
Buna dimineata! Incep cu o intrebare, si apoi dau fuga inapoi....vad ca ati fost cumintele, nu am mult de citit.
Deci, intrebare in primul rand pentru Chris si Dolores, ca ele au sigur patut Graco: ati coborat bebeii la nivelul de jos? De cate ori il pun in patut, imi sare in ochi scrisul ala care zice ca sa "remove the basinet" cand copilul depaseste 6,5kg sau 3 luni.
Ralucalui
David Calin (28.11.2006)
luna a treia
noi avem deja 3 luni, dar doar 5,900 si mai stam la etaj pana pe vreo 20 martie, cand e targul si vreau sa ii cumpar de acolo saltea. daca era mai vioaie si ma temeam ca poate sa sara din pat, o mutam mai devreme.
in paranteza fie spus: ce memoria ai, sa tii minte cine si ce patut are!
chris +alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)luna a treia
a_deju spune:
'neata! gata, ma simt muuuult mai bine, cred ca de la pupu' medicinal de la dianocica.. :) ii mai dau cu fervex si efferalgan si azi, si pana maine ar trebui sa scap si de muci, ca asta-i tot ce mi-a ramas...
am avut un motan tare cuminte zilele-astea, zici c-a stiut ca ma-sa nu-i in stare de functionare, a dormit la greu, drept urmare, si eu la fel...
despre tema discutata, cu ce face, ce nu face, nush, io-s in categoria "tine capu', ne urmareste cu privirea, gangureste - deci totul e ok". nu am prieteni cu copii, deci nu prea are cine sa ma streze cu "al meu facea podu' la 3 luni"... ma rog, soacra-mea mai scapa niste comentarii, da' o iertam, ca e batrana si senila (asa-mi zice mihai de fiecare data cand ma enervez pe ea, ca stie ca ma umfla rasu' :) ). aaa, si m-a mai tras cineva de urechi ca-l tin prea mult in brate... ete, ce sa zic, il tin, ca-i al meu, si mi-e drag de el, si-o sa-l tin la optshpe ani dac-oi putea, si eventual la majorat scot si tzatzu' si i-l var in gura :)))
astea doua nopti a dormit motanu' singurel, ca noi ne-am mutat in sufragerie, si vad ca totul a fost ok, nici n-a simtit ca lipseam... deci ma gandesc f serios sa-l mut la el in camera, dar pt asta trebuie rezolvata problema cu geamul. inginerul de mihai a butonat ceva pe-acolo, a mai strans nush ce garnitura, ma rog, de-ale lui, da' de-atunci parca sufla alizeu' mai rau... pe bune, se usuca rufele in camera aia mai repede decat daca ar fi pe balcon... asa ca daca nu gasim solutie, asteptam vara, si tot atunci renuntam si la primul etaj la patut.
despre pisulica si putulica: de fiecare data am grija sa fie puta in jos, pt ca daca nu, se uda pana la gat. e chestie verificata, nu o data de doua ori, de nshpe ori, pana mi-am dat seama ce si cum. si am si citit nu mai stiu pe unde, ca pana invata la olita sau la wc, cat sunt cu pampersi, puta-n jos obligatoriu.
gata, ma retrag, ca sunt ceruta de marele public :) va pup tare pe toate, ca mi-a fost dor :))
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti
a_deju spune:
na ca m-a lovit curiozitatea: ralumat, ce dimensiuni are patutul???
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti
kokorina spune:
buna dimineata gagici!a fost misto la concert,m-am simtit bine,dar tot timpul m-am gandit acasa....la sandokanii mei(lasati cu scarbosenia...aaa,scuzati.....socrosenia)....nu prea am acum timp sa va povestesc prea multe,dar promit ca azi intru de cum am timp si va scriu un mesaj luuuuuuuuuuuuuuuuung cu si despre noi.va doresc o zi linistita!
in schimb mi-am facut timp de am citit tot din urma si vad ce bebei curajosi aveti.sa va traiasca!si mamica lor pe langa ei!pupixuri!
Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM
dianocica spune:
noi am incercat o iesire, n a fost sa fie, ne am scandalizat semi, pana l am luat in brate si s a linistit da' numai in brate. asa ca am facut frumusel cale-ntoarsa si...acum sta in carucior ..linistit...ia sa vad, cat poate el; sa stea in carucior treaz, in casa, si fara companie...acu' chiar m a facut curioasa...sta si casca gura...afara nu era bine...aeru' curat e cah...
dia mai tot nu mi vine sa cred ce scumpa e oana...iar scuipaciosu' e belea...ca nu stiu cum sa i mai zic...punem si noi niste poze imediat ca si-asa frecam dudutza...mi-as face si eu ceva de mancare da'...cu cine sa te-ntelegi...? el zice ca daca am tzitzi inseamna ca am mancare si pt mine deci...gata...revin
_
diana
(03.12.06)
david 1 2 3 4 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 fulguleti
doradora spune:
pai de la voi am "prins" pontul cu oferta din Carrefour.....asa ca am tinut minte.Despre saltea...nu cred ca vei gasi gata facuta la dimensiunile astea. Doar producatori, eventual sa dai comanda...
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)
luna a treia
[/quote]
buni si producatorii! si in afara de saltea, mai vreau si aparatori pt patul mare, sa nu cada din el cand incepe sa mishune. am gasitpe internet de comandat, dar as prefera sa vad cu ochii mei ce sistem de prindere au, daca merge la patul nostru
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
doradora spune:
tot la carrefour am vazut oferta jucarii chicco, unele la juma de pret
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
dianocica spune:
un pupic pt iubita mea oana, un salut pt crinutza (fac deja plaja, ma pregatesc pt la vara...) si cate ceva pt restul fetelor ![]()
si multumiri cu maaare intarziere ruxandrei si lui a deju pt lamuririle cu actele pt cic... bineinteles ca atunci m-am luat cu altele si acum a trebuit sa caut iar...noroc ca a mai ramas o urma de neuron si am gasit rapid...
_
diana
(03.12.06)
david 1 2 3 4 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 fulguleti
desiree spune:
dianocica, super scumpic in costumul lui Adam !
Un tip pe cinste !
desiree si bebe Octavian 
pozici puiul meu;
varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele
Florentina G spune:
Salutare,
Am vrut sa iesim si noi afara si cand am vazut ce vant bate m-am razgandit si am scos-o doar pe Maya.
Acum dorm amandoi si m-am apucat sa lucrez un pic la pozele pt slide show. Cu ocazi asta am facut si inventarul, am toate pozele de pe site mai putin pe a Karinei (Mirona).
Maine e ultima zi cand mai puteti trmite pozele, apoi ma apuc de treaba. Cum v-am spus, odata terminat, nu mai pot adauga poze in slideshow. Va pup!
Tina, mami de
Patrick si
Maya

.