Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 21
marani spune:
Iata ca vremea tine cu mine, s-a luminat cerul, soarele pe cer si miroase a primavara adevarata!
Despre cercei: am vrut sa-i fac in maternitate insa nimeni nu a binevoit, probabil ca nu se face la noi, nu stiu caci nu am primit nici o explicatie. Am fost la un cabinet particular, unde au pistol si nu doare deloc. Insa mi-au spus ca pana nu implineste 5-6 luni nu-i face. Si evident sa nu se afle in cele 30 zile de la vaccin. Considera ca e prea mica, probabil le e frica, oricum asta e politica lor asa ca pana la 5 luni nu va avea mititica cercei. La noi costa 250.000 lei noi cu tot cu cerceii medicinali.
O vreme insorita va doresc!
mamica de bubamara
anateo2004 spune:
dia.am vazut pozele,oana e o scumpa.cand ma uitam a venit si fimea."LAa ce te uiti mami?La niste poze cu un bebelus."se uita si eaq si zice"E grasunel bebelusul asta".asa ca nu trebuie sa iti faci probleme cu greutatea oanei.
angi,multumim ca ne-ai pus pozele

Mirona spune:
un gand bun pentru Danita. Pupacim si speram sa se rezolve prin masaj. 
un gand bun si pentru Laura. Speram sa nu mai primesti astfel de vesti si sa nici nu fie vb de asa ceva la tatl tau. [pup-ici si voua de la noi
marani nu le e frica - ci lobul urechii se mai poate transforma pana la 5-6 luni - abia apoi este matur si ramane asa - daca faceai din maternitate riscai sa nu fie gaura la mijlocul lobului - in prima luna fiind intr-un loc si in luna 5-a ... cine stie spre ce margine.
Noi ne-am luat acest risc si le-am facut in maternitate.
Cand face Kara 5-6 luni va spun daca ma dau ori ba cu capu de pereti ca i-am facut.
revin ca plange in leagan 
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070213&ctime=123710" target="_blank">7,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita
Ralumat spune:
Buna dimineata! Incep cu o intrebare, si apoi dau fuga inapoi....vad ca ati fost cumintele, nu am mult de citit
.
Deci, intrebare in primul rand pentru Chris si Dolores, ca ele au sigur patut Graco: ati coborat bebeii la nivelul de jos? De cate ori il pun in patut, imi sare in ochi scrisul ala care zice ca sa "remove the basinet" cand copilul depaseste 6,5kg sau 3 luni.
Dbunny, stai linistita. Nu trebuie sa stea in fundulet acum, de la 3 luni. Cand am fost la control, m-am plans la pediatra ca al meu copil e "mai in urma". Stii ce mi-a spus? "Ce vreti doamna, la 3 luni? Trebuie sa urmareasca o persoana cu privirea prin camera, sa isi tina capul si sa gangureasca.". Pai pe astea toate le face. In plus....mi-a aratat o mamica cu state mai vechi ca daca vreau sa tina o jucarie, trebuie sa i-o pun in mana, nu sa astept sa vina de la el asta....asa ca am achizitionat cea mai ieftina jucarioara (ca are inelul subtire si e usoara) si i-am pus-o in manuta....bineinteles ca a tinut-o si a si scuturat-o. Dar asta nu e un gest constient...adica nu a tinut jucaria pentru ca asa a vrut el. In rest, isi mananca manutele, zambeste (ii place si lui de bebelusul din oglinda) si chiuie. Cam atat.....pe burta nu-i place, abia ridica un pic capul ca sa se planga....de intors, nici vorba. Doar asa, de pe spate intr-o dunga, ca sa vada mai bine lenjeria de la pat....
Ooooo, conu Grigore incepu diversificarea.....sa va fie de bine frumosilor si sa deveniti mancaciosi...auzi, 4 lingurite dintr-o lovitura! Bravoooo!!!
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)
luna a treia
Mirona spune:
Din ciclul ce mai fac copiii nostri la aceasta varsta: si Kara a descoperit ca se poate ridica.
YUPIIIII
SI INCA O DATA
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070213&ctime=123710" target="_blank">7,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita
bamboletta spune:
Salutare 
Tema zilei de ieri-ce face bebe la 4 luni si 10 zile :
-se intoarce de pe spate pe burta
-se trage de pantaloni sa se ridice in fund
-rade in hohote
-daca ii las vreo jucarie langa ea o prinde cu manuta si o duce imediat la gura
-la baita se impinge cu picioarele de cadita
-o trage pe mami de par
-ii place sa stea in picioare sa studieze tot
-chiuie cand se trezeste si nu numai
-vb cu caruselul si jucariile
-prinde tot ce poate de haine,perdele,paturici
-suge pumnul si degetele de nu mai poate
-rade la bb din oglinda
daca imi aduc aminte va mai spun
Mirona-vazut pozele cu Karina
e tare frumoasa
cum ii mai dai cerealele?eu acum nu i le mai pun in lapte ,am gustat si mi se par bune asa 
Kokorina-cum a fost la concert?
Laura-imi pare tare rau ca ai primit numai vesti proaste
lasa ca o sa fie bine 
Dia1609-am vazut lungana
o scumpa,cati cm are? Antonia are 65 cm si 6.300 kg
a zis ca vrea sa fie fotomodel ![]()
Ralumat-noi inca nu am coborat nivelul la patut
il vom cobora pe 5-6 luni vom vedea
Mirona-bravo
avem fetite mari ![]()
Dianocica-mi-am copiat si eu ghidul 

Dandusa-
Aelita-
Alexandra25-ce mai faceti?
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Site Fulguleti
doradora spune:
quote:
Originally posted by Ralumat
Buna dimineata! Incep cu o intrebare, si apoi dau fuga inapoi....vad ca ati fost cumintele, nu am mult de citit.
Deci, intrebare in primul rand pentru Chris si Dolores, ca ele au sigur patut Graco: ati coborat bebeii la nivelul de jos? De cate ori il pun in patut, imi sare in ochi scrisul ala care zice ca sa "remove the basinet" cand copilul depaseste 6,5kg sau 3 luni.
Ralucalui
David Calin (28.11.2006)
luna a treia
noi avem deja 3 luni, dar doar 5,900 si mai stam la etaj pana pe vreo 20 martie, cand e targul si vreau sa ii cumpar de acolo saltea. daca era mai vioaie si ma temeam ca poate sa sara din pat, o mutam mai devreme.
in paranteza fie spus: ce memoria ai, sa tii minte cine si ce patut are!
chris +
alexandra varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
bamboletta spune:
Si noi vom face gauri la bebelina dar cam peste vreo luna
macar cercei sa aiba daca par sa facem codite nu are ![]()
la Iasi este o vreme super frumoasa
asa ca azi o sa ne plimbarim 
tati si Antonia inca dorm
asa ca fug sa 
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Site Fulguleti
marani spune:
Multumesc Mirona de raspuns, ai dreptate. O sa implineasca mitititca si 6 luni si i-om pune cercei, n-o sa tuseasca fara!
mamica de bubamara