Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

quote:
Originally posted by Donia

angi, ai postat intentionat la sfarsitul capitolului trecut, la 5 ore dupa ce se inchisese?

Nu tu ai zis sa ii spun sotzului sa scrie si el? Uite ca a scris, da' asa a nimerit el

Mayaione, face multe fetitza ta. Mai multe decat Iulia mea care e de-o seama cu Anamaria. Foarte frumoase pozele. Mai aveam un pic si reuseam sa mi-o imaginez pe Anamaria citind Sheakespeare

Eu nu mai reusesc sa termin de citit ce-ati scris voi pana acum si sunt moarta de somn. Sper sa ma reglez si eu maine cu somnul ca e sambata. Si mai sper sa recuperez din urma de citit, de raspuns la temele zilei si de pus poze in site. Va pup.
Noapte buna.

site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

buna seara ,fetelor!cred ca v-ati obisnuit cu mine sa apar la ora asta.abia acum respir....
referitor la tema zilei,ne regasim in cele ce ati spus si voi,la varsta corespunzatoare,cu sublinierea fapt.k urlam dupa baie de se duce naibii masaj,alintat,imbracat s.a.!asta e,vorba socrului meu,asa s-a obisnuit.adevarul e k urla asa dupa baie de la 3 sapt.am incercat toate variantele,baie la 7,8,9,10,mancata,nemancata...nimik domle.dar sa iau partea buna a lucrurilor,dupa spectacol,mananca si adoarme imediat.evident nu singura ci ajutata,de mine,de suzeta,etc.
citeam mai sus ceva cu balute cand ii e foame.chiar sa fie vreo legatura?eu mai nou,ziua cand doarme si nu cere mancare ii bag bibe in gurita si mananca.nu mai pot sa o las sa nu manance si eu fiind disperata cu ml,luat in greutate,nr de mese pe zi.fetelor voi le dati sa manance bibe mai devreme de 2h30.eu stiu k nu e bine!
pe final va rog sa-mi trimiteti si mie parolele de la mail ul comun,am citit k ar fi ceva pe acolo despre diversificare!mesi

georgiana mami de Elisa(15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinelaf spune:

Eu ii mai dau si la 2 ore sa manince.
Pediatra mi-a zis ca pot sa-i dau la cerere chiar daca e hranit exclusiv cu lapte praf.
Am incercat totusi sa nu-i dau mai repede de 2 ore.
Ce face bebe la 2 luni si 3 saptamini?
-ride de cum o vede pe mami
-gingureste cind vorbeste mami cu el
-o urmareste peste tot cu privirea pe sora lui si ii zimbeste
-la baie ii place mult si se distreaza impingindu-se cu piciorusele de peretele vanitei
-inca nu ride in hohote dar scoate niste sunete de imi vine sa-l maninc
-isi trage suzeta din gura tinind-o de inel si incearca sa o prinda iar cu gurita dar rar reuseste
- tine sticla de lapte cu amindoua minutele sa nu i-o fure mami
In legatura cu cealata tema nu am urmarit cum e asezata puti in pampers dar de regula noaptea trebuie sa-l schimb de toate hainele ca face pe ele.
Pe cind ma laudam si eu ca am copil cuminte si nu mai aveam nevoie de sirop pentru colici azi ne-au revenit si am stat cu el in brate citeva ore numai in urlete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

aoleu,nu imi maispuneti de gauri date cu acul si apoi chinuit sa bagati cerceii!!! nu as putea ...
mergeti oriunde se face cu capsator,ca se baga cercelul cu totul.
chinul nu e gaura,dar bagatul cercelului,cand gaura deja incepe sa se umfle si sa nu mai dea voie sa intre nimic..E UN CHIN !!!!!
nu-i mai chinuiti,ganditi-va cat de dureros ar fi si pt noi asa ceva...brrrr

mayaione,ce grasunica e si frumoasa !
donia,pai eu nu tin neaparat sa fie grasa,dar daca pediatra mi-a zis ca ar fi trebuit sa ia mai mult pt inaltimea ei...
ma gandesc si eu sa nu maincapatanez sa dau doar san daca ea cu greutatea e la limita inferioara.nu e iesita din grafic,dar in ritmul in care creste pe saptamana,o sa ramana in urma rau .
si vad si eu po-aci la voi,kilograme,nene!!
in poze,degeaba,ca pare grasaaa! siea are niste picioruse...
de am poreclit-o Olive,cand i-am dat prima rochitza.
mai mari butuseii de ea!
s-alas musculoasa? hahaa
dar e atat de rau ca dau completare???
carla abia astept sa vad si eu la Sofia,peste o luna si ceva,ce povestesti tu !!
kokorina
,la ec concert te duce ?? sa te simti bine,auzi??
marani
,vai d el,sotul tau,ce a patit saracul si cu inmormantare si cu toate pe cap.
nu mai zic de tine,proaspat anscuta! ca eu in primele zile stateam numai in pat,si sotul meu se ocpua de tot,nu se deslipea de mine ,la fiecare 5 minute aveam nevoie de el.
ce coincidenta,mai,sa intrati amandoi in spital,unul pt a veni pe lume,altul pt a se duce...
parca a fost asa un facut..
nu stiu de ce,dar sunt multe cazuri cand moare un bunic tocmai cand se naste un nepotel..
la mine a murit bunica-mea in noiembrie.eu am nascut pe 2 ian.
chinico

quote:
Chris ce e cu lista aia interminabila?? nu de alta, da` vreau si eu pe ea. Asta daca nu e lista celor care se inscriu in legiunea straina. Acolo nu vreau.

dia
dar ce reflez ai avut !! acum imi vine sa rad,ca ai trecut spaima,imaginandu-mi strumful atarnand in aer,si mana ta infipta in turul pantalonilor .
tocmai de.-aia sughita,de la miscarea aia.nu a vomitat,dar a sughitat,de la zguduiala.nu cred ca a realizat ce i se intampla.
Dbunny,stai linistita ca inca nu trebuie sa stea in fund al tau !
haha auzi si la aia,ca a ei ziec MAMA si a ta nu zice?? baaaaai,sa mori nu alta !! de ce nu i-ai zis ca a ta recita deja LUCEAFARUL? zau,eu istetelor asa le raspund.
i-am mai zis eu cuiva ca am prins-o pe a mea in raftul de la biblioteca,facea deja integrale...
pai,lasa-ma,dracului,cu atat precocitate,neneeeee!
tu nu le mai asculta,auzi?adica da-le peste nas,si nu fa comparatii!
am mai auzit altele ca vaai,copilul lui cutarica nu sta in fund la 3 luni,la 4 luni,dinc auza ca l-a crescut din acrte!!
aoleeeeeeeeeeu!!! lasa-ma ca ma enervez!
ruxandra
quote:
Iar de intors de pe-o parte pe alta nu s-a-ntors in viata ei.

mi-o inchipui pe grasunica,gafaind,si neintorcandu-se deloc cred ca e o draguta !
dia
a mea izbeste tare tare cu picioarele asa,de s emuta din loc,cu niste nervi si niste craoneli de mama mama ,de la o luna.cand ma ia cu picioarele in burta nu-ti mai zic!
eu sunt atenta sa nu aiba absolut nimic la cap,ca se da cu capul.cand o tineam in brate,se impingea in picioarele mele atat de tare incat se izbea de barbia mea,noroc ca ma feream repede.astfel,eu nu tin barbia niciodata in dreptul capului ei cum o faceam cand era mai mica.
schimbatorul tau are zid sau alte obstacole in toate partile?trage-o cumva mai in jos,sa fie la departare de obstacolul ed la cap.
chris
quote:
in soti capraru scrie ca intre 3 si 4 luni cica invata si tatal sa tina copilul in brate!!! mi se pare f deranjant. pai de ce acum, si nu la 4 ani, cand deja merge bebe?!?!

bai,lasati-ma cu CAPRARII astia canumai tampenii vad ca scriu...

chinico
quote:
  • vomita
  • vomita
  • vomita

flore
quote:
- canta si ea cu mine, adica gangure neintrerupt atunci cand ii cant " In casuta din padure", doar ca si pupaza si broscuta si soricelul tre sa faca " pu, pu, pu ", altfel nu ne place
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mortaaaaalaaaaaaa!!

marinelaf e ceva in neregula cu pampersii.nu cu pozitia putulicii.

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

fac si eu ca laura mai intai raspund si dupa va povestesc....parca vad ca nu mai apuc...

daphna daca nu cere nu ii da mancare... e pacat...

aelitooo dar e atat de rau ca dau completare??? mai rau...ia, racoreste-te e, rau, e pacat, e bataie de joc si n-are nici un rost!!!adica pe dbunny o certi ca vrea precoce dar pe tine nu? fata e in grafic, da? sus, jos, nu conteaza...e in grafic.si daca cumva scade un pic mai pune tu o eroare lejera de 10%.si daca tot nu ti se pare in regula, graficele astea au rol informativ...si difera de la tara la tara.asa ca..tzitzi rulz

diaaaa vazut poze!!! e mortala!!! bai cat de simpatica e!!! acum imi amintesc de ce am vrut fetitza (). vai cat de simpatica e....nu ma mai pot opri!!! si ce bine sta in fundulet...voi nu mai asteptati 5 luni,a? multi de la mine si sa vezi cand se trezeste d....

si tot zic sa nu uit: cate un pt alexandra, roxanica, yagmur, asiza, kokorina, dandusanu neaparat in ordinea asta plus un medicamentos pt a deju

laura imi pare tare rau pt vestile proaste...uite un sa -ti mai descreteasca fruntea. auzi, dintre toate, cine a avut capitole printate? ei, pai si cum, sa nu-ti raspundem noi ? pai tu ai premiu de fidelitate...nu?

acum, despre noi...ieri d a fost destul de agitat, habar n-am de la ce, multe dati de la niste parturi...acum nu s-a trezit inca si m-am bagat si eu rapid in seama ieri, cand am facut un an de la inceputul inceputurilor, adica de cand l-am conceput pe dmic, ne-am toata ziua... a fost si mama in vizita si ne-a facut niste hainutze, o sa va fac poze...ceea ce imi aminteste ca tre sa calc.... am luat si noi apa de mare ca suntem in pre-raceala dar si mie mi se pare jetul f puternic, alex zice ca nu, i-am zis sa puna el...n-a pus, normal...are mucisori, stranuta, februtza si aseara si cu o seara inainte...tuseste un pic...of.si o stare generala suparacioasa acum m-am trezit ca iar am udat patul..de la si el doarme buba, ma lasa sa curg aici...

ce facem/ce nu facem la 3luni si o sapt: numai cu ce nu imi vin in minte...
-a invatat sa tipe!!! daca nu-i convine ceva, in ultimul timp tot mai des, tipa! ca la plans nu reactionez asa repede...
-rade la pupat bine pe fata si burta
-a descoperit un soarece care chitaie si il asculta fascinat desi pe mine ma zgarie pe urechi...
-pe jucarii doar le contempleaza si mai vb cu ele cateodata...
nu-mi vin acum in minte dar revin...daca ma lasa, ca ieri toata ziua a coborat el militaria din pod cu mine...
-de intors nici gand...

va pe toate si sper sa ne mai auzim in we asta ca alex cica lucreaza..

editez ca am facut la greseli de nu se intelege nimic

_
diana (03.12.06) david 1 2 3 4 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

`mneata ! poate e soatre azi sa nr bucuram si noi de plimbarica...

aelita lui pisi i-au facut gaurile cu acul, la externare, si nu am avut nici o problema. doar ca nu am asistat, ma durea sufletul, indiferent cu ce ar fi facut, ac sau aparat. cred ca depinde si de cat de bine au fost sterilizate instrumentele ,ac sau aparat, si inclusiv cerceii trebuie sa stea in solutie.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

intrati pe desprecarti@yahoo.com parola 000000. downloadati 'ghid practic pentru cresterea copilului pana la 5 ani. aveti jocuri pt fiecare sapt incepand cu sapt 14.

_
diana (03.12.06) david 1 2 3 4 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

laura-nici nu ma pot gandi ce e in sufletul verisoarei tale. chestia asta cu colul se mai poate remedia oare in timp, sau nu mai e nimic de facut?
oricum, proaste vestile, intr-adevar, dar poate o fi alarma falsa la tatal tau.tinem pumnii si insanatosite grabnica bunicii!

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Laura, imi pare tare rau pentru vestile proaste...Sper ca totul sa fie inspre bine! Imi imaginez ce trebuie sa fie in sufletul tau!
Dani, ma bucur ca Tudor nu a avut nevoie nici macar de ghips...poate trece cu masaj...Doamne ajuta!...cat despre mucenici, de unde sa aud..la mine-n familie ioc, la rude nici atata si nici macar la prieteni si prietenii prietenilor n-am auzit sa faca ...dar suna biiineee...yammyyy...ia trimiteti careva si la cluj vreo 2, sa guste si subsemnata...daca nu...macar reteta!
Dia, vazut poze cu mititica...cele trimise la dmic sunt cele mai tari...mai ales aia cu pupicul scuipacios...
Kokorina, cum fu la concert? Ti-ai mai revenit?
Ruxandra, , mama inteleapta!
Alex, pe unde umbli?

Va pupacesc pe toate...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti si mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

Buna dimineata!

Laura13, imi pare nespus de rau, ma gandesc ce e in sufletul tau....trebuie sa gasesti putere sa treci peste toate, cel mic are nevoie de tine. Tati va fi bine, o sa vezi! Fii puternica, viata e tare nedreapta, te surprinde neplacut atunci cand nu te astepti. Neprevazutul...ce sa-i faci...

Ma bucuram ca Ana Maria si-a scos o masa de noapte, pana aseara cand a papat si la 12 noaptea, si la 3 dimineata. Dar in rest, de la 19 pana la 6 dimineata a dormit. Sotul meu zice sa nu-mi mai caut osândă, sa ma bucur ca e asa, mai rau era daca nu manca deloc ori daca statea treaza toata noaptea.

Am o amica al carei copil ( acum are 17 ani ) manca doar cu pasarelele la geam ( asta cand crescu un pic mai mare ). Si l-am intrebat ce facea cand afara ploua. Mi-a raspuns sincer ca i-a povestit muma lui ca in acele zile statea flamand, recordul fiind de 2 zile. Va dati seama?

Alta vecina imi povesti ca baiatul ei pana la 1 an jumate nu a dormit o noapte legata, numai cate juma de ora, o ora. La 1 an jumate a dormit pentru prima oara in viata lui 6 ore legate si atunci parintii l-au trezit, credeau ca a murit. Ce ziceti de asta?

Hai sa fim multumiti de copiii nostri, asa cum sunt ei, ca mananca doar cu teatrul de papusi, dorm doar in oras, urla cat ii tin gura cand ii imbraci sau cand le faci baie. Cat despre statul in fundulet....vb multura: o sa se sature de stat in fund, eu una sunt satula!!!!!! Fiecare copil cu ritmul lui! A mea pisica nu-si ridica capul de pe burta, la 2 luni jumate, am sunat pediatra sa ma plang, numai nu m-a facut nebuna: "ai rabdare, daca copii prietenelor tale la 2 luni isi ridica capul, asta nu inseamna ca si a ta fata tre sa faca la aceiasi varsta acelasi lucru". Am rabdare, am incredere in ea si astept sa ma surprinda. Drept urmare, cand a implinit 3 luni mi-a facut cel mai frumos cadou: si-a ridicat capsorul.

Va doresc o zi minunata si o vreme insorita ( la noi e innourat tare, si frig...)!

mamica de bubamara

Mergi la inceput