Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Dbunny esti totala

Tema zilei:Alessia la 2 luni si 3 saptamani:
- rade la toata lumea care vorbeste cu ea;
- rade cu zgomot la mami si la tati, mai ales atunci cand zic " acabu" sau " acacicabu" ( vorbe inventate de tati);
- in sfarsit dormim de 2 saptamani si pe burta, drept urmare ridicam mult mai bine capul decat inainte, si il tinem ridicat cateva secunde bune;
- cand suntem pe burta nu punem mainile in fata, mai bine facem barcuta;
- ne chinuim sa ne intoarcem pe spate dar nu ne reuseste decat pe jumatate;
- ne place mai mult la verticala si atunci ne chinuim sa ne ridicam;
- spunem "ga", "g", "ghe","dei" si cand e nervoasa un fel de "mamama"
- canta si ea cu mine, adica gangure neintrerupt atunci cand ii cant " In casuta din padure", doar ca si pupaza si broscuta si soricelul tre sa faca " pu, pu, pu ", altfel nu ne place;
- cel mai bine dormim cu tati, si el ne si adoarme;
- cel mai frumos moment al zilei este baita, unde radem si gangurim si dam din picioruse;
- cel mai urat moment este dupa baita cand trebuie sa ne cremuim, sa facem gimnastica si sa ne imbracam. Atunci urlam.
- urmarim jucariile din carusel si radem atunci cand mami le scutura;
- intindem mana dupa jucarii dar nu le prindem tot timpul;
- cel mai bine e cand mami uita sa puna ceva in fata si ne uitam la TV, mai ales la stiri pe care le urmarim cu o deosebita atentie.

Poze printesuca marmaluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

Dorsilia, ma bucur ca nu te-ai suparat prea tare pe mine, dar m-am gandit ca poate un dus rece ti-ar prinde bine.

Si nu te asteptam sa postezi numai cand totul e roz-bombon, ci si atunci. Ideea e sa ne impartasim si necazurile, sa cautam ajutor, dar sa ne impartasim si lucrurile minunate de care avem parte.

Chiar inteleg prin ce treci.. crede-ma timp de saptamani intregi nu mai vedeam altceva in fatza ochilor DECAT ca Matei nu mananca, DECAT ca Matei nu creste deloc in greutate, atat si nimic altceva. O luasem bine de tot razna... de abia dupa ce mi-au devenit indiferente "aceste mici amanunte" am luat-o din nou in sus. Inclusiv Matei.

Pt trecut in lista sa ne mai spui si ce lungime a avut Andreea, la cate sapt s-a nascut si, daca vrei, data nasterii tale si ora nasterii ei. Ah, si numele si data de nastere a fratziorului.

Andreea e Sagetator s-a nascut in seara zilei de 17 decembrie 2006, la ora 23.15, avand 51 cm, intr-a 39-a saptamana de sarcina, eu sunt Rac veritabil, nascuta in 1973, iunie 29, de Sf Apostoli Petru si Pavel, Danut e nascut in 30 iulie 2004, Leu de leu. Am fost marti la ecografia fontanelara, unde ni s-a spus ca se oserva o anumita suferinta medie la nastere, ca urmare a cordonului ombilical infasurat la nivelul fetei, de aici anemia, de aici icterul prelungit, se pare ca aceste probleme se vor remite, asa a spus dr Boia, si ne-a prescris un complex de vitamine B ca sa ii creasca fluxul sanguin la nivel periferic si cerebral, sa-i creasca apetitul si imunitatea totodata. Si Viusidul in acelasi scop. Vitaminele sunt extrem de gretoase si doza de 2,5 ml o ia foarte foarte greu, mai scuipa, mai icneste, trebuie multa grija si rabdare ca sa o ia ca lumea si sa nici nu vomite lapticul papat pt ca trebuie administrat numai dupa masa. Partea nasoala a fost ca dr Boia, in mod neobisnuit ne-a gresit doza si era sa-mi supradozez fata daca nu intrebam si medicul de familie, pediatra ce o are in evidenta, care i-a ajustat doza de complex B, dela 7,5 ml la 2,5 ml si Viusidul de la 2,5 ml la 1,5 ml. Ruxandra iti multumesc, multumesc tuturor pt raspunsuri, sfaturi si suport, sper sa iesim la lumina ca sa pot zambi si eu fara lacrimi in ochi, in prezent zambesc numai cand imi vad puii zambind si ma podidesc instant si lacrimile uitandu-ma la ei, cred ca am innebunit de atatea griji, altfel nu-mi explic ce e cu mine

Si mi-a placut enorm ce ne-ai povestit despre Andreea. Este o fericita, ca mama, tata si fratele ei o iubesc atat de mult.

Va doresc sa aveti parte de un botez minunat si bineinteles, te asteptam cu poze si povesti proaspete despre comorile tale. Si bune, si mai putin bune.

Noapte buna!

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

dorsilia te inteleg perfect ,eu la kiki am avut o experienta asemanatoare,as fi cintarit-o zilnic doar,doar ar lua in greutate ;acum sunt mult mai linistita,si anca e altfel,nu o cintaresc decit o data pe luna ; fiecare copil e altfel ; sa te bucuri de ingerasii tai ,sunt doi copii minunati ;
veronici nu mai treci pe pa noi ?
se pare ca azi nu pot termina nici un mesaj
va pup

AURAANCA-ALEXANDRAsi CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
virsta ANCA
site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Salutare, mai fetelor mai!
Eu iar nu am avut internet trei zile si de azi dimineata tot citesc, ca sa reusesc sa ajung la zi cu ce ati scris! In sfarsit, am reusit sa termin de citit!

Urez si eu, cu intarziere, la multi ani tuturor mamicilor cu ocazia zilei de 8 martie!!!
Am vazut pozici cu bebici si poze de la botez, foarte frumoase mamici si foarte dulcici bebici!!! Sa va traiasca!
La temele de zilele trecute nici nu mai are rost sa raspund, ca sunt uitate deja.
Tema zilei:
Alexia implineste maine 3 luni:
- rade la personajele de desene animate pe care le-am lipit pe peretii din camera ei, in special la unul din piticii din Alba ca Zapada, cu care poarta si "discutii" foarte aprinse
- isi suge si isi linge manutele, incearca sa si le bage pe amandoua in gura si, pentru ca nu reuseste, se supara si scoate niste sunete foarte haioase, zici ca e o pisica nervoasa care "scuipa"
- zambeste la toata lumea, dar mai ales la mami si la tati
- ii place la nebunie sa vorbim cu ea si gangureste si chiuie cat o tine gura
- doarme toata noaptea la ea in patut, de fapt asa a dormit tot timpul
- uneori cand plange spune un "maa... maa" si eu imi imaginez ca spune "mama". Bineinteles ca e doar o intamplare si asa ii ies ei sunetele, dar asa de frumos suna!!! Si la san mai plange cand e foarte obosita si atunci iese ceva de genul "meu... meu", si eu imi imaginez ca spune ca e sanul ei, sa nu i-l ia cineva. Am o imaginatie bogata, nu-i asa? Imi vine sa o mananc!!!
- se prinde cu manutele de bluza mea, de parul meu, de ce se poate.
- daca o pun intr-un capat al patutului, intr-o ora o gasesc in capatul celalalt.
- sta la orizontala doar cand mananca sau cand doarme. Cand e treaza, la verticala, nene, sa poata studia totul in jur.
- ii place sa se uite la bebe si la mami din oglinda
- e fascinata de televizor, dar nu o las eu sa se uite.
- la baita da jumatate din apa din vanita pe jos si e vesela nevoie mare
- nu se intoarce de pe o parte pe alta, nu intinde mana dupa jucarii
Plange, ii este foame. Pupici!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site cu fulguletii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

special pt dmic
[red]un pusic scuipacios pt dmic [red]

si acum pt toata lumea poze noi

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

ruxandra, ai dreptate, e bebe atomic ... cum o fi cand o ia la picior??? seamana cu tat-su ca-i asa energica si agitata , ca io-s tare cuminte

desiree, sa inteleg ca nu numai a mea vrea cu capu' in perete? ... ma consoleaza, sa stii

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

sarbatoritilor de ieri si de azi
Donia multumesc pentru sfat. Nu ii mai pun ophtamesone in nas .
Am sa ma laud si eu cu ce face sau ce nu face fetita mea. La 2 luni si 3 saptamani ne place sa vorbim cu caruselul. Sta aproape 20 minute de vorba cu el. In acelasi timp ridica picioarele si loveste alte jucarii. Ii place foarte mult la baita, nu da din picioare sau din maini. Ii place si masajul de dupa baita. Spune ga, gu, ah, a. Ii place sa stea pe burta, face barcuta, ii place sa doarma pe burta dar nu o las eu. Zambeste la mami si la tati, ca alte persoane nu prea stie. Ii place sa vorbesc cu ea, vorbeste si ea cu vacuta. Se uita cu interes la bec, la televizor si calculator unde nu o las. Ne urmareste prin camera. Catedata apuca jucariile si le baga in gurita, mai des baga 2-3 degete odata. Doarme la ea in patut noaptea de la 11.30 la 7.30 cu pauza la ora 3 pentru masa. Se arcuieste de spate cand o schimb. Nu se rostogoleste, nu vrea sa se ridice in fund. Si pentru ca face toate astea noi o iubim ca pe ochii din cap.

Iar acum se maraie...

Monica de Maria Cristina (20.12.2006)
Poze Maria Cristina luna 2,1
varsta Maria Cristina
printesa noastra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

raportez: facut si mancat mucenici!

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
azi a fost baba mea... a fost o zi excelenta la Iasi... sper sa fie asa tot anul!
Miro am vazut pozele... deci ala e soare.... ca noi ii spuneam floarea soarelui.. dar ce imi vad ochii.... cu suzeta in cadita!!!!! pai asa fetita mare si frumoasa!!! imi place cum o tii pe burta in cada... o sa incerc si eu!
flore vorba dianocicai la primul doctor nu mai calci! ma bucur ca te-ai mai linistit si sunteti ok!
lory32 te astempam mai des dupa ce se linistesc treburile!
ruxandra felicitari...,sa ne tii la curent cum merge diversificarea!
m-am apucat sa scriu mes asta pe la 8, intre timp a venit mama numai cu vesti proaste!
bunicuta mea a cazut ieri (are 86 ani), si-a fracturat mana si soldul, trebuie operata, tati se interneaza luni in spital suspect de cancer, iar ultima veste proasta... verisoara mea a carei copil a murit la nastere in noiembrie era din nou insarcinata... trebuie sa faca intrerupere... are colul deschis, scurtat si ferfenita, nici o sansa sa poata pastra copilul! am o stare....
fug sa inmcerc sa dorm... cat o sa reusesc!
va pupic, somn usor si scuze de vestile proaste dar mai spun si eu cuiva ce e in sufletul meu!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

desiree abia acum am deschis felicitarea de pe comun ; pentru gindurile frumoase
laura cu ajutorul lui DD se vor rezolva toate cu bine si poate se infirma dg tatalui tau iar buni va trece cu bine peste incercarea asta ; te si fi puternica

AURAANCA-ALEXANDRAsi CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
virsta ANCA
site fulguleti

Mergi la inceput