Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by Donia
angi, ai postat intentionat la sfarsitul capitolului trecut, la 5 ore dupa ce se inchisese?

.. nici eu n-am inteles..

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lavyada

buna dimineata.m-am trezit foarte prost dispusa, mie tare dor de ingerasul meu din ceruri, astazi imi fac timp si trebuie sa ajung la cimitir, cum ar fi fost oare sa fie si ea alaturi de noi....cred ca si la o saptamana ada facea mai multe decat a facut iry la 2 anisori....scuzati-ma.nu vreau sa va intristez.

Mergi la inceput

Madaluta, ce mult imi place cum ii ziceti, naparstocul.

Flore26, imi pare bine ca te-ai mai linistit si ca printesuca marmaluca e bine.

.. valeu Dia, ai grija cu Oana, atomic bb ce sa mai zic.

4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iasmi spune:

Buna fetelor!

Tema zilei:

La 3 luni si 2 saptamani facem urmatoarele:

- cand ne trezim chiraim neaparat ca altfel nu se poate
- gangurim la greu dar nu cu papitoaiele ci cu tablourile iar in
locul papitoaielor ii folosim pe mami si pe tati
- ne intoarcem intr-o parte ca altfel nu ne putem impreuna palmutele
ca sa ne jucam cu ele
- bineinteles bagam degetele peste tot : ochi, urechi, gura, nas -
noroc ca funduletul e departe ca altfel le bagam si acolo
- cand stam pe burtica nu stim ca mainile se tin in fata si noi le
tinem numai in spate si facem barcuta
- cu o ora inainte sa ne vina ora mesei incepem sa balim si cred ca
vede numai biberoane in fata ochilor - fomista tare

Cam atat - sper sa nu fi scapat ceva.

fulguleti

poze bebelina

iasmi cu Gabriela Bianca - 27.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

fetelor, m-ati lamurit, o sa ne sculam noi si-n fund...s-atunci sa vedeti ce mari suntem !
Imi aduc aminte ca o 'pretena' d'aci are fetita de 5 luni si mi-a dat peste nas ca vezi doamne fiicasa zice deja mama.si m-a intrebat: al tau nu zice mama ? am ramas masca.cum naiba sa vorbeasca la 3 luni? al meu mai zice cate-un maaaaa dar sunt sigura ca nici macar nu incearca sa zica mama, pur si simplu asa-i iese sunetul...si altele imediat se infoaie-n pene ca-i vorbeste progenitura..i-auzi..la 5 luni. Pai daca-i asa sa stiti ca bebe meu calca, spala, raspunde la telefon, spala vase, uda florile si se scoate la plimbarica in fiecare zi. Na ! si mai scoate si catelul...
Dianocica multam de bici..chiar ma simteam lasata la o parte...

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iasmi spune:

Nu stiu ce avu azi dar imi smiorcai toata ziulica si nu dormi decat 2 si 1/2 ore de azi de dimineata .

fulguleti

poze bebelina

iasmi cu Gabriela Bianca - 27.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

Dorsilia sunteti in lista. Te asteptam si cu celelalte date.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

in soti capraru scrie ca intre 3 si 4 luni cica invata si tatal sa tina copilul in brate!!! mi se pare f deranjant. pai de ce acum, si nu la 4 ani, cand deja merge bebe?!?!

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Haha citind ce-a scris Dia de datul cu capul de perete, mi-am adus aminte cum imi loveam eu copilul cand era mic de spatar. O ridicam sa ragaie si mereu uitam de spatar si poc o izbeam cu fruntea de el. Ajunsesem sa imi fac super griji pentru ca se intampla seara de seara, pur si simplu uitam si o loveam iar si iar, pana mi-a luat-o tati si de atunci numai la el ragaie.
Ruxandra multumim pentru aprecieri, incearca sa-l imite pe tata ca la mami ce sa imite, cititul pe forum? O sa faca si asta mai tarziu, sa vezi cum stau eu numai la tv si fii-mea pe net de o sa mor de ciuda.
A mea nu vrea piureul...nici mar, nici morcov. A vrut doar o zi putin piure de morcov si cartof, acum scuipa, vomita etc. Zeama de la supa o vrea dar nu i-am mai dat, vroiam s-o conving sa pape numai piureu. O sa intrerup deocamdata si o sa reiau peste o saptamana incercarile. Plus ca e alergica la o leguma si nu stiu care, o sa le iau de la 0 pe rand. Acum are numai pete rosii si inflamate pe la gatulet. Doctora a zis ca e dermatita de contact dar azi mi-am demonstrat inca odata ca e de la alimentatie.

www.smi.ro/anamaria" target="_blank">Poze Anamaria
Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by chris80

quote:
Originally posted by chinico

- vomita
- vomita

chinico de Bea (13.12.2006)

eiii, ce bine ai descris situatia...dar chiar daca suntem campioni la varsat si babeticile si hainutele nu maqi fac fata, tot am ras cand am citit postarea ta.

chris + alexandra

bebeii nostri

Fetelor, bebicii vostrii vomita sau doar regurgiteaza, asa..cate-o gurita dupa fiecare masa ? ca si cand ar da afara surplusul..ca vezi doame nu ma incape... daca vomita nu-i bine, ca niciodata nu stim cat a papat, cat a ramas in stomacel, dar daca numai regurgiteaza... intrebati la farmacie dupa lapte anti regurgituri(sau asa ceva) in Spania este, Nutriben A.R, Chinicoam inteles ca marca asta si-n Germania se vinde...

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput