Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

marani iti spun ce am constatat pe pielea mea: trece. greu, dar trece. stiu ca acum nu te ajuta, dar mai incolo o sa fie mai usor.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
Originally posted by marani

Buna fetelor!

Chris80, in legatura cu banii.....eu cum sa procedez ca nu sunt din Buc. Iti trimit banii pe card?

mamica de bubamara

nu la mine, ci la mayaione. dar nu te grabi, stai sa se stabileasca suma exacta

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

Multumesc Chris80, toate trec...o sa incerc sa-mi aduc aminte de momentele bune petrecute impreuna! Acum trebuie sa-mi orientez atentia catre bb!

Nu ma grabesc cu banii, dar sa ma trageti de manaca!

O zi insorita ca-n Piatra Neamt sa aveti!

mamica de bubamara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

mai fetelor..ma puneti pe ganduri. noi avem 3 luni jumate si nici nu ne ridicam in fund nici nu ne intoarcem pe burtica sau pe spate. Daca-l pun pe dunga el sa rasuceste pe spate, dar de pe spate de burta nici decum. In rest chiuim toata ziua, si radem chiar si in hohote cu tati, bagam pumni in gurita, ne uitam atenti la tot ce-i colorat in jur, analizam jucarioarele, le muscam, le ducem la gurita, gangurim toata ziua si cam atat.
DE LA CE VARSTA TRE SA STEA COPILUL SINGUR IN FUND ?

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

Chris ce e cu lista aia interminabila?? nu de alta, da` vreau si eu pe ea. Asta daca nu e lista celor care se inscriu in legiunea straina. Acolo nu vreau.

Si ce bani trebuiesc trimisi cui?

Eu v-am spus ca am pierdut mult.Ce sa fac..o sa deschid pensiune la mine, ca de cand s-a nascut Bea numai 2 saptamani juma am fost numai noi de noi acasa.

Beoaca iar a vomitat azi noapte mult. Cred ca am inceput sa devin imuna.

Dorsilia te inteleg, crede-ma, cand avea Bea icterul ala nenorocit si nu manca imi notam cat mananca, la ce ora, cat de repede ...si o si cantaream dupa fiecare masa sa vad si cat a supt de la tzatz. Nebuna de legat. Asa ca stiu prin ce treci, dar citeste bine ce a scris Ruxandra, ca mare dreptate are.
Si daca te stresezi deja de o vesnicie, de ce nu te duci la alt pediatru, nu la ala pe care il vezi saptamanal, sa ceri o alta parere?

Plange matzocul. Revin.

chinico de Bea (13.12.2006) shefa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaCat spune:

Flore 25 bravo ma bucur ca este sanatoasa bb

Dbunny cred ca ficare copil are evolueaza in felul lui nu sunt toti la fel, unii stau de la 3 luni in fundulet altii nu..la fel ca si cu vorbitul si mersul in picioruse.
Marani multumesc pentru raspuns si suntem alaturi de tine
Dianocica si la noi s-au intors colicii si parca acum sunt mai rau decat la inceput iti tinem pumnii sa scapati de ei.
Carla 2005 am votat si noi cu ingerasa ta
Mirona ce scumpica este bb.
Poze Nicole

Nicole Oana Cat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by Dbunny

mai fetelor..ma puneti pe ganduri. noi avem 3 luni jumate si nici nu ne ridicam in fund nici nu ne intoarcem pe burtica sau pe spate. Daca-l pun pe dunga el sa rasuceste pe spate, dar de pe spate de burta nici decum. In rest chiuim toata ziua, si radem chiar si in hohote cu tati, bagam pumni in gurita, ne uitam atenti la tot ce-i colorat in jur, analizam jucarioarele, le muscam, le ducem la gurita, gangurim toata ziua si cam atat.
DE LA CE VARSTA TRE SA STEA COPILUL SINGUR IN FUND ?

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

hooopa! ia sa mai bagam noi niste minti in cap...ia ia tu un pe fundulet...asa, preventiv...deci, in fund sta dupa 5-6 luni. noi avem 3luni si o sapt. si nu facem nimic...nici o intoarcere, nici o dorinta de ridicare...doar il asteapta o viata intreaga de stat in fund ... pana una alta stam la orizontala, maxim pe o perna ca sa ne vedem mai bine.ia uite, acum vad...muscati jucarii, bagati in gura...bai, ...da' asta e foooarte tare...noi nici atat. asa ca lasa stresu' inutil ca iar pun biciu'...

quote:
Originally posted by chinico

Chris ce e cu lista aia interminabila?? nu de alta, da` vreau si eu pe ea. Asta daca nu e lista celor care se inscriu in legiunea straina. Acolo nu vreau.

asta chiar ca mi a placut....nu stiu ce e dar vreau si io...daca sunt atatia tre sa fie de bine...

noi am venit dupa 2h de plimbat de mi au inghetat creierii, si el a dormit tun.asta dupa ce toata dimi am avut scandaluri...hai ca mai am un pic de treaba si revin cu detalii

kokorina hai ma, ca sti ca nu tre sa ne povestesti doar de bine, vino si spune oful, ca de aia suntem aici, sa dam um umar, doua trei...

_
diana (03.12.06) david 1 2 3 4 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lory32 spune:

Fetele mele dragi,
Nu am mai scris de un secol, am incercat sa mai citesc pe ici pe colo;a venit in sfarsit sotul de peste mari si tari si vrem sa ne mutam si noi secolul asta la casuta noastra draga ca ne-am saturat de stat cu babacii; ce-i drept ne ajuta foarte mult cu deliuta, dar cateodata iti vine sa iti iei campii... am fost foarte ocupata, am alergat de dimineata pana seara, am batut soselele constantei de m-am saturat, aproape in fiecare zi am mers de la un capat la altul, incepeam cu praktiker si terminam cu bricostore si invers, ce mai, nebunie totala... sunt atatea de facut la o casa si cand ma gandesc cate ma mai asteapta... tot timpul intervine cate ceva, mai cumpara asta ailalta,mai un sac de adeziv, mai unul de ciment, etc...socoteala de acasa nu se potriveste niciodata cu cea din targ...o sa incercsa mai citesc din urma sa vad despre ce ati mai discutat... deliuta a crescut frumos tare, e o frumusica si o grasunica si tati e disperat dupa ea, de cand a venit acasa cum prinde cate un moment liber numai cu ea in brate sta, o alinta si o rasfata tare, iar ea este o smecheruta, si rade la tati, rade cand se vede in oglinda, se distreaza teribil, mai nou vorbim cu jucariile, ne certam cu ele, cantam, ce mai ne-am facut si noi mari...sper sa am mai mult timp liber sa intru si eu mai des pe net, am avut si o problema cu calculatorul, in fine...mi-a lipsit forumul si prietenele mele dragi... va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

am papat primele linguritze de piuree de zarzavat cu lapte praf incorporat

n-a fost prea rau... cam 4 jumatati de lingurizta.. din aceea de silicon de la Primii Pasi.. la ultima s-a strambat un pic... sper ca n-a fost doar norocul incepatorului...

revin

4 luni

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Temele zilei:

Laura13:
1. nu, nu-i pun penisul in sus, chestia cu ar da impotenta mi se pare o mare prostie.
2. n-am observat sa doarma cu ochii intredeschisi.. da eu nu prea stau langa el cand doarme
3. si conu Grigore a inceput sa gangureasca la greu cand se satura de biberon

Dandusa, nu cred o iota. Daca e sa fie rau.. e si cu fluturat de mana cu tot..

Mayaone:
Grigore face cam asa la 4 luni:
- isi suge degetul, ISI SUGE DEGETUL !! valeu si valeleu
- gangureste, mai ales cand se scoala sau cand e satul
- sta bine pe burta, sprijinindu-se pe antebratze.. da numai cand are el chef
- face abdomene, adica ca si cum ar vrea sa se ridice in popou... da nu-s nebuna sa-l si las sau, mai rau, sa-l pun in fund
- a inceput sa apuce jucariile.. i le atarn de bara la bouncer.. bineinteles, ca i le alternez.. sa nu se plictiseasca boierul
- daca suntem bine dispusi zambim si mai nou, am inceput sa scoatem un fel de chiote
- cand e concentrat se-ncrunta
- daca are chef, adica f rar , se-ntoarce de pe burta pe spate

4 luni

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Mergi la inceput