Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 14
OanaCat spune:
Tema zilei
La 2 luni si 1 saptamana
-Radem in hohote cu zgomot-de la 1 luna si 2 saptamani
-Intindem manuta dupa jucarii
-Radem la carusel si la desenele de pe pereti, ( ieri am mancat dintr-un castron mai colorat si intindea mana sa-l ia)
-Scoatem limba la oamenii care nu sunt interesanti
-gangurim si certam jucariile
-se ridica in maini de pe burta
-se chinuie sa se ridice in fundulet de pe spate
-se intoarce intr-o parte de pe burta
-rade cand se vede in oglinda
cam atat
Poze Nicole
Nicole Oana Cat
carla2005 spune:
Am schimbat pozele, am pus si mai recente!
carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
poze Alexuta
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Poza Alexutei din concurs se numeste INGERAS , votezi si tu?
"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."
flore26 spune:
O veste buna.Am fost la dr. Anca Malai in TM si a controlat/o.A zis ca e foarte bine, ca arata foarte bine, e sanatoasa. In legatura cu greutatea, a luat f bine, dar putea si mai bine.. Cat depre laptele meu e bun, am destul si pana la 6 luni alaptat exclusivfara ceai, sucuri sau alte chestii.Multumesc mult pentru incurajari, mustruluiri si sfaturi bune.
La te ma zilei scriu mai incolo. ma cheama. Pupici la toatePoze printesuca marmaluca
Mirona spune:
poze noi in LUNA V-a.
v-am pupat - ma solicita datoria. you all
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070213&ctime=123710" target="_blank">7,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita
chani852 spune:
Bune fetelor,
Va urez la multi ani si multe bucurii din partea bebelusilor vostri pentru ziua de ieri.Nu stiu cum D-zeu se face ca in fiecare zi intru pe forum reusesc sa va citesc mesajele pe care le scrieti, dar nu mai reusesc sa mai scriu si eu ceva.Intotdeauna intervine cate ceva, ba se trezeste plangacioasa mea si trebuie sa-i dau sa manance sau sa o linistesc, ba vine taica-su si pune monopol pe calculator, ba vine maica-mea si are chef de vorba si sa stea cu nepoata-sa.Totusi ma bucur foarte mult sa vad ca totusi mai sunt mamici care au timp sa mai scrie cate ceva si sa ne mai bucure cu cate un sfat.
CARLA2005 - am votat si noi pentru ingerasul tau - sa dea D-zeu sa se faca mare si frumoasa.
Apropo de 1 saptamana ma chinui sa pun si eu niste poze cu scumpetea mea.Sper ca macar in urmatoarea saptamana sa reusesc.....
OFFFFFFFFFF.........iar trebuie sa plec....s-a trezit micuta monstrulet...
Va pup dulce fetelor si sper ca nu v-am plictisit prea tare
dianocica spune:
quote:
Originally posted by flore26
O veste buna.Am fost la dr. Anca Malai in TM si a controlat/o.A zis ca e foarte bine, ca arata foarte bine, e sanatoasa. In legatura cu greutatea, a luat f bine, dar putea si mai bine.. Cat depre laptele meu e bun, am destul si pana la 6 luni alaptat exclusivfara ceai, sucuri sau alte chestii.Multumesc mult pentru incurajari, mustruluiri si sfaturi bune.La te ma zilei scriu mai incolo. ma cheama. Pupici la toate
Poze printesuca marmaluca
bravo! ma bucur mult ca ti ai bagat mintile in cap si la primul dr sa nu mai calci....da?
miro vazut poze...mai ce fetitza maaare ai....nu mi vine sa crerd...are o privire de copil de 2 ani...
pe noi ne au intors colicii...de vreo 3 zile dar azi a fost...horror...nu mai vra deloc sa ragaie, ori ii e prea somn, ori n are chef, ori plange ca il intrerip de la masa...si dupa... cine plange juma de ora pana sa faca un part...iesim, va pup
_
diana (03.12.06) david 1 2 3 4 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 fulguleti
kokorina spune:
multumesc din inima la toate care ati raspuns.....stiu care spuneati ca vi le-a trimis ori matusa,prietenii.....dar mai stiu ca una din fete scris si era bucuroasa ca a gasit intr-o farmacie din romania.....imi aduc aminte ca acum,ca am citit cu ochii mei si sigur era din romania.....oricum va multumesc si in numele mamicii de ianuarie....sper sa gasesc impreuna cu ea o rezolvare.....
in seara asta ma duce sotul la un concert....sper sa mai ies din starea in care sant....ASIZULE....m-ai convins....da' chiar!si asa nu mi se rezolva problemele stand departe de forum si de voi in special....numai ca,nici nu am starea necesara....dar sa vedem cum mi-o merge dupa concertul din seara asta,ca si asa in afara de biberoane,lapte,vitamine,pampersi,baie,sot si..............soacra,n-am mai vazut de multa vreme.revin maine!
va pupam pe toate si pe toti gingis-hanii vostrii!
pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM
marani spune:
Buna fetelor!
Chris80, in legatura cu banii.....eu cum sa procedez ca nu sunt din Buc. Iti trimit banii pe card?
Aelita, am suferit foarte mult pt sotul meu, in primul rand ca l-a iubit enorm pe tatal lui, apoi pentru ca nasterea mult asteptatului copil a fost umbrita de moartea tatalui ( nu sunt egoista ). Nu poti programa nimic in viata. Si cate vise ne facuram....totul se prabusise....vb aia: unul moare, altul se naste. Lui i-a fost cel mai greu, caci e singurul copil la parinti si pe langa durerea sufleteasca, a mai trebuit sa "organizeze" singur inmormantarea, iar rudele veneau doar cu mustrari ( ca dc nu a facut aia, dc nu procedeaza in nu stiu ce fel,...etc....) el nu mai ingropase pe nimeni, nu avea de unde sa stie. Iar eu, care i-am fost alaturi tot timpul, nu am putut fizic sa-l ajut deloc. Dar a trecut.....eu nu am apucat sa-l vad inainte sa moara, cand sotul meu m-a dus la spital in aceiasi zi il dusese si pe tatal lui. Si nu mi-a zis nimic 2 zile, dar ghicisem eu ca ceva se intampla. Si-a dorit foarte mult un nepot ( fata ori baiat ), ma doare ca nu a apucat s-o tina in brate, bine macar ca a vazut-o, caci sotul meu o filmase si i-a dus filmare in spital. In fine.....toata viata o sa am regrete in legatura cu trecerea lui in nefiinta.
OanaCat, Ana Maria la 2 luni era toata baloane la gura, acum e bale peste tot, hainele la gat ii sunt ude, se joaca cu balonasele si-i place tare.
Donia, hai ca am ras la faza cu pisica....tre sa-i povestesc si barbatului!
Ana Maria adoarme cu ochii intre deschisi vreo 20 min pe ceas, apoi intra in somnul profund. Asta numai ziua, noaptea pica bolovan.
Mucenici nu fac ( noi le spunem aici "sfinti" ), face bunica extraordinari de buni. Prietena mea cea mai buna a nascut in urma cu 3 ani, pe 9 martie. Cu o zi in urma ii promisesem sfintzi de la buni, si in ziua de azi imi bate obrazul ca a poftit toata noaptea si din cauza mea a nascut mai devreme ( cu 3 saptamani ). Sper sa nu fac pofta nimanui, ca nu ma duc la poshta sa trimit colete in tara cu sfinti.
Va doresc o zi minunata, eu-s trista ca mi-am amintit de socru......si sotul meu e plecat pana marti pe munte.....cui sa ma plang?....
mamica de bubamara
porumbita80 spune:
Buan ziulica dargele mele
tema zilei:
noi la 4 luni si 9 zile ce facem:
-stam binisor in fundulet
-zambim mai la toata lumea
-in hohote rade doar cu mami cand il pupa pe burtica si gatulet
-ne place muzica in special Bryan Adams cu asta si adormim ce l mai bine
-cand ne este sominic ne scarpinam la ochisori
-cand vrem papa scoatem limbuta afara
-cand este satul scupa papa daca mami crede ca este nemancat
-ne intoarcem de pe spate pe burta dar inapoi avem nevoie de ajutoare
-mai nou ne place sa tipam si radem
-ii place sa conversam
-sa ne uitam in cartea cu povesti motanul incaltat
-inaite de somn este jocul cu suzeta adica o arunca cu manutele si mami trebuie sa o puna la loc in gurita in caz contrar scandal
-ne place sa dansam
-sa stam in fata la oglinda si radem si ne place ce vedem acolo
-cel mai mult ne place cand suntem afara si ne plimbam fie cu masina fie cu carutul ceva cu roti sa fie
-este fericit cand vine tati seara acasa si vrea numai la el
-nu mai zic de pumnisor cum il baga in gurita ca uneori isi provoaca voma
imi mai aduc aminte pe parcurs ce face
MAMICA FERICITA DE MARIO GABRIEL
(31.10.2006)
poze bebita Mario Gabriel
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">
cei mai frumosi fulguleti
marani spune:
Na ca mi-am sunat sotul si am plans.....poate ca nu trebuia sa-i mai amintesc, dar el se tine mai tare decat mine, iar eu-s o alintatura si jumate si vroiam sa fiu dojenita...mi-a zis ca mai bine ca nu l-am vazut pe socru inainte de moarte, caci mi-ar fi lasat un gust si mai amar...
Ma iertati ca vb despre asta...dar lucrurile astea te fac sa realizeze ce fragila poate fi viata si cat de mult trebuie sa savuram fiecare clipa! Mai ales cand ai copii!
Mai rau decat durerea fizica e regretul...si de asta nu poti scapa orice ai face!
Ii multumesc Domnului pentru sanatate si penru puiul ce-l am!
Va pup!
mamica de bubamara