Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (167)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Neatza si de la noi...
Astia s-a apucat sa schimbe ceasurile de curent si nu am avut curent pana acum.
Alina..multumesc de sinceritate Sotul meu a fost f incantat cand a venit acasa si l-a vazut tuns ca ieri nu i-am spus ca l-am tuns. A zis ca arata ca un baiat, ca baietii sunt cu parul scurt. El fiind din aramata nu a avut parul niciodata mai mare deci..e de inteles.
Canda...e super Filip cum papa singur
Deea, absolut minunate torturile alea. Mi-au placut in special ultimele 3. Ala cu inimoara e superb. Cat despre Daria... e o scumpa.
Irina...si Dani are 19 la pantofi asha ca...o sa ii fie buni la vara nu te stresa ca le cresc si lor picioarele. Sandra mea la aproape 10 ani are deja 37 la picior. Mai are un numar si imi poarta papucii. Cand am fost la Real i-am luat din Leonardo niste cizme nr 38 ca sa ii fie bune la iarna si ii sunt bune si acum Am dat pe ele 33 lei si normal erau 120. Daca vreti cizme mergeti la Leonardo ca au reduceri de 70 %.
Am gasit cizme pt Dani cu 9 lei dar numai nr 28 aveau nr cel mai mic. Un 24-25 cred ca o sa le fie bun in iarna.
In rest nimic nou..eu am scoala azi dar nush daca o sa merg ca iar am ora de calc si parca vad ca iar o sa fiu numai eu.Si e vreme frumoasa aici asha ca o sa iesim afara

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Oachi, da.

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)

Poze cu noi

www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Bianca frumos kdou ai primit de la Sandra..abia
astept si eu momentul in care de 8 martie voi primi ceva de la Bia!Dani frezat e si el Bia cred ca e cea mai cheliuta din gasca...dar si cind i-or creste pletele!

Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

loren@, fara nici o indoiala Matei e pe primul plan la capitoLul CHELIE!!!

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Loren..lasa mai ca o sa ii creasca si ei pletele...doar tu ai par frumos
Silvi, drum bun la Cj si sa ne tzii cu curent cu ce ti-a zis medicul.
Fetelor va urez o zi superba, un weekend frumos celor care nu mai intra. Eu am azi program "administrativ" asha ca ne auzim deseara.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Toanca ai dreptate, dar Matei e baietas..trebuia sa specific din gasca noastra de fetite..si sa stii ca mie baietii imi plac si cheliosi, Dan aproape mereu se tunde 1 cred!
Bianca probabil ca la 3 ani va avea si ea oarece plete...uite ca si Diana de Moni isi face codite, iar Bia n-ar nici un gind!

Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Noi am petrecut foarte fain aseara, pana pe la 12, de la ora 19. Marco a fost cuminte, a ascultat de tati, a adormit pe covor, nimic important.
Nu mergem luni la cresa, caci trebuie sa refacem exudatul....deja m-am saturat de toate astea, alti bani, alta distractie.
Azi iasa Clau, asa ca....
Citesc din urma si revin.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bianca frumos cadou de la Sandra.
asa fac si eu tocana de ciuperci, doar ca nu bag atata ceapa. si este super buna.
si dani arata asa matur tuns...mie imi placea cum ii statea inainte. eu mor ca l-am tuns pe marco.
Moni sa inteleg ca ati iesit ieri tot familionul .. Lasa ca nici eu nu am primit nimic. se revanseaza cica in weekend.ma bucur
ca a putut veni devreme acasa, adica la 18.30, caci la 19 eram in trafic spre restaurant.
Am vazut-o si pe scufita rosie echipa de plimbare.
Silvi imi pare tare rau de ce aud...
Sper sa-i treaca cat mai repede rubeola sau ce-o fi. Iar tie spor la cura de slabit.
Irinatunza am vazut-o si eu pe sabinuta pe olita.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Hello si de la noi!
Noi ne pregatim sa-l intampinam pe tati, vine in sfarsit luni seara si pana atunci ne gandin ce sa facem bun de papa ca precis vom avea o gramada de musafiri.
Acina ma scuzi ca n-am pus pozele alea dar n-am avut timp nici sa respir ieri, poate reusesc azi.
Altfel suntem bine si sper ca nici pe aici nu-i nimic spectaculos, citesc si eu din urma putin daca am timp daca nu las pe WE ca si asa o sa fie mare plictiseala pe aici.
cata lasa ma ca o sa-i creasca parul si Biei..ce te grabesti??
Giova misto ca te-ai distrat aseara.
Mie nu pea imi plac petrecerile astea intre femei...parca n-au nici un farmec!

daniela19w si ioana alexandra (05.02.2006)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
VAd ca ati petrecut care cum de 8 martie. Eu am primit trandafiri (care s-au pleostit imediat cum m-au vazut-n-are sotzul bafta la momentele romantice) si o carte SF exact cea pe care am solicitat-o. Si am primit si ce n-am cerut: ciocolata sa o pot mai bine.
Silvi, cate zile l-a tinut febra pe Alain? Ca tare seamana reactia asta la vaccin cu ceea ce au avut Ana si Tibi pe la 11 luni: roseola. Tot o infectioasa. 3 zile febra mare instalata brusc (cu bubite inclusiv in gatut) si apoi alte 3 zile de bubite cand a scazut febra. Noroc ca e usoara si nu lasa nici un fel de urmari. SI subscriu la ce spui tu cu vaccinul ! Mare mare porcarie ca e combinat Ar-ul cu cel urlian si anti rubeola (care sunt optionale nu obligatorii). Eu inteleg ca rujeola e periculoasa rau la copiii mici, dar rubeola si oreionul e preferabil sa le faca de mici, nu ca adulti! O sa stam pe capul lor sa-si faca rapeluri periodic? tb sa ajung si eu la doctor sa-i fac vaccinul asta.

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput