Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (167)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Si acum ma apuc eu sa raspund din urma, sper sa nu bat campii pe aici cum am mai facut si alta data
Irina am vazut si eu pozele cu mica telefonista, tare scumpa este.
Am vazut si pozele Denisei si ma intrebam unde-i burtica??? Pai la cata elefantul sunt eu...si am mai putine saptamani decat ea! Denisa, foarte frumos acolo la voi la cabana!!! Superb! Sper ca a fost bun pestele ala!!
Alina se spune ca la a doua sarcina simti mai devreme miscarile bebeului, la mine nu s-a confirmat aceasta teorie pentru ca eu concret am simtit miscari abia la 19 saptamani, restul fluturarilor nu prea le-am bagat de seama ca precis or fi fost, se pare ca pe mine trebuie sa ma lovesti cu raga sa simt ceva
raspund cam cu intarziere si la asta dar am citit in carnetul de vaccinuri ca la un an se face vaccinul normal(antipolio,...etc_ si intre 12-15 luni se face si acest ROR(antirubeolic, antirujeolic..etc)
Bee cred ca abia astepti sa-ti treaca greturile. Mie mi-au trecut dar cand si cand mai vomit, cred ca nu-i prieste ce mananc si ma trimite de urgenta la baie. Ciudat este ca fara sa-mi fie greata ci pur si simplu nu sta mancarea in stomac!

daniela19w si ioana alexandra (05.02.2006)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Danielo, stai linistita ca si eu am avut aceeasi senzatie cand am vazut pozele Denisei: "unde-i burtica?" Si sa vezi ce ditamai baiatul face de de data asta. Pai Emma trebuie sa aiba un fratior voinic! Si eu am burta mai mare. DAr din pacate, burta mea e ramasa de la Ana, ca eu cu abdomenele, mai usurel, ca nu mi-au priit. CAt despre greata, mi-am dat seama care-i senzatia: zici ca-s mahmura non stop. Parca ash fi vesnic dupa o betie zdravana, care se lasa cu invartit de case in jurul capului. Asta este.
Deea, splendide tortuletele, dar clar cea mai reusita opera de arta a ta e Daria! Am vazut eu multi copii frumosi (ca toti sunt frumosi si draguti si unici), dar Daria ta e cea mai cea.....SPor in continuare la productia artistica pe toate planurile, rochii, torturi, etc.

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Moni, si eu am vrut sa iti zic ca tot asa fac tocanita de ciuperci, am facut la greu cand eram gravida.
Gio, ma bucur ca te-ai distrat, sper sa iasa bine analiza lui Marcolino si sa il duci al cresa asa cum vrei.
March, deci ai simtit miscarile bebelusului! Super! Bine ca vine Robert sa faci odata eco sa vedem ce bb ai! Eu cand eram gravida vroiam burta cat mai mare, era imensa si mie tot mi se parea ca e mica.
Bee, iti doresc sa iti treaca greturile!

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)

Poze cu noi

www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"

Mergi la inceput

Foarte ciudat Silvi, nu mai tin minte cum s-a intamplat la Tibi. dar si Ioana dupa trei zile de febra mare si sub tratament antibiotic mi-a facut o eruptie din asta pe stapte si burtica, foarte putin pe fata iar pe maini, picioare deloc. Am dus-o la trei doctori si toti au spus ca nu-i infectios ci ar fi din cauza temperaturii ridicate care a avut-o.
Moni eu tot caut elastice de par ca noi chiar avem nevoie, dar cele mai bune sunt alea micute si subtirele ca-i tin parul bine si din alea nu gasesc eu. am cumparat in vara un pachet de vreo 20 si acum am trecut la refolosire ca altele n-am gasit. Poate dau o fuga la meli melo... Vezi ca te astept la vara cu niste pitici din aia sa stii ca si Ioana este fun stat in cutii, acum are una preferata de la un prajitor de paine, sa vezi ce se inghesuie in aia
Tot vorbira-ti de gulii, eu nu mananc niciodata, asa ca nici prin cap nu mi-a dat sa ma stresez sa-i dau Ioanei.
Azaz, si ioana a vut un guturai din asta pe care l-am luat si eu. la fel facea si ea cand ii puneam servetelul la nas plangea, poate o ustura nasul.. sa-l sufle nu stie, poate cateodata din intamplare.

Mergi la inceput

Fetele, cu ce scoateti petele de pe hainele copiilor? Ca nu ies cu detergent. Ma refer la cele de mancare.
Cat despre party intre femei nu am mers nici eu de cand era mica si mergeam in discoteca cu prietenele.

Poze cu noi

www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Deea ce bine ca ai scrois!!! mama ce tortulete faine si cred ca si gustoase.
Cat priveste minunea cu ochi albastri...mortala rau!!!!
mai vrem si alte poze!!!!
Canda cum intru in posesia DVD-urilor cu BE te anunt. Imediat ma uit la filmuletele cu Filip. am vazut ca tu le-ai vazut pe ale noastre, singura de aici, cred.
March mie imi plac petrecerile intre femei. era fain daca eram cu sotii, dar cu cine sa fi lasat copiii?
Cred ca sunteti tare fericite ca vine tati acasa. Fa repede programare la eco sa vedem ce e bb2.
Bee inca putin si scapi si tu de greturi. Cate sapt. ai? frumoasei roscate.
Silvi si marco a fost plin de pete pe piept si spate, dar s-a dovedit a fi o alergie, caci in urmatoarea zi au disparut. Poate are dreptate Bee si e rozeola, si dr. imi zicea de asta, dar la noi nu a fost febra mare, asa ca....
Acina imi pare asa de rau ca Andrei e tot cu febra... sa-i treaca repede.
Bianca spor la curatenie. cred ca si eu voi servi astazi, ca e dezastru la noi.
Alina noi iesim ce e drept, cam rar, dar mergem la un bar, la un restaurant. acum ca e cald ne vom intalni mai des in parc cu kinderii.
Petele de pe haine: ieseu dupa mai multe spalari. acum mi-am adus din It. un detergent super bun, il folosesc numai pt. Marco. stiu ca iese orice pata, din proprie experienta.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Gio, unde sunt filmele noi?

Poze cu noi

Mergi la inceput

Giova, si ceva ce gasesc si aici? Asa am si eu un detergent de bb, dar nu scoate toate petele.

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Alina in Filmulete Marco (1), ultimul e vechi, restul sunt nevazute de lume .
Cu vanish ai incercat? eu folosesc numai Ariel si ieseau petele dupa mai multe spalari. am incercat si Omo dar nici un rezultat. De Persil nu am fost multumita.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Bee, sunt convinsa ca va face un baietel suuperb Denisa si daca n-o fi prea mare area ea grija sa devina. din pacate si eu am vreo 10cm de sunca pe burta ca sala n-am servit ca madame Denisa, da acu ce sa fac??
Alina m-am programat la dr joi la 17. abia astept sa ma duc sa vad ce mai face bb si sa ma asigur ca-i sanatos.
Ma Ioana mie nu mi s-a parut Vladimir asa crizat, sau era mai rusinos ca era in vizita??? Super faza, cred ca l-ai socat cu usa inchisa.
Denisa, lasa vrajeala si mai baga si pe aici un rand, doua ca citim noi ziua dupoa ce scrii tu noaptea.
Deci Moni, fiimea nu stapaneste indeajuns domeniul de nu se risca a vorbi???
V-am mai intrebat odata si nu mi-a raspuns nimeni..eu pentru bb2 mai iau CIC??? Stie careva?
Bai eu am o durere de sold de azi dimineata de nu mai pot merge dupa ce ma aplec sau ma ridic de pe scaun.

Mergi la inceput