Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (167)
Raspunsuri - Pagina 25
monica70 spune:
SILVI
sa iti treaca supararea si lui Alain beleaua.Uite ,ca sa te consolezi,poate ar fi facut si Alain asa ceva fara sa fie treaba cu vaccinul,Asa cum a patit-o Diana - cred ca prima din secta - pe la 6 luni - trei zile febra peste 39 ... si pe urma bubitele .....
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
loren@ spune:
Neata fetele..eu ca un
...imi curge nasul si am un git, vai de mine...Bia e bine, mai tuseste din cidn in cind de la mucisori dar e ok..
Anca mie nu mi se pare ok sa mai faca febra...cit timp a trecut de cind e pe antibiotic? Stiu ca dupa 24 de ore de antibiotic febra trebuie sa scada treptat..
Silvi imi pare rau ca Alain a facut bubitele astea de la vaccin..acum cit timp l-ati facut?
Irina 20 sunt mari? Cred ca la papuci difera..de ex mama i-a luat 15 la papuci si cred ca ii trebuia 16...deci vad ca difera de pantofi la care poarta 21!
Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete
alin@ spune:
Si eu vroiam sa zic de Filip ca este f frumos
Noi am facut pana acum Infanrix si nu a facut reactii. Am facut ce-a zis pediarta ca e mai bine si sunt f multumita. Priorixul noi l-am facut gratuit, mi l-a adus pediatra. Trebuie sa ii multumesc sau e gratuit?
Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru
"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"
acina spune:
Cata e f ciudat
cand am inceput sa-i dau antibiotic nu facuse febra nici un moment.I-am dat prima doza miercuri seara .Si febra mi-a facut abia aseara.Aiurea nu .De aia ziceam ca nu mai inteleg nimic .
Voi cum sunteti?
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
oachi_79 spune:
Buna ziua si de la noi si ne scuzati ca n-am mai scris dar strumful meu face mereu cite o pozna. Intii i-a stricat ceasul lui taica-su, apoi a spart tortile la 2 cani, iar aseara mi-a spart un vas de ceai. Asa ca avem treaba.
O intrebam mai demult pe Anymony cit a dat pe infanrix. Acum am vazut ca si Alina l-a facut tot pe asta. Cele care ati facut infanrixul, cit ati dat pe el? Ca eu cred ca a mea pediatra ma cam jecmaneste.
Si ca sa ma laud, am framintat aluat ca vreau sa fac sfinti. Prima tura e deja la cuptor. 
Oana si
Razvan-Stefan (13.02.2006)
alin@ spune:
Oachi, de ce nu cumperi tu de la farmacie Infanrixul? Ala simplu e 1 mil parca.
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru
loren@ spune:
Anca Andrei are scaune proaste si mai varsa? Bia bine, fara febra, doar o usoara tuse din cind in cind!
Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete
alin@ spune:
Fetelor, ce e cu site-ul nostru comun? Se vede f ciudat!
Poze cu noi
acina spune:
Cata nu a varsat deloc si scaunele sunt normale.
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
oachi_79 spune:
de ce? ca nu l-am gasit si ea face comanda, cica fara comision. Sa inteleg ca tu l-ai luat pe cel de 1 an cu 1 milion din farmacie?
Oana si
Razvan-Stefan (13.02.2006)