Mamici de iulie-august 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Si eu imi "omor" timpul tricotand. Sotul ma tot intreaba de ce nu citesc ceva, mai bine, dar pot tricota si sa il si supraveghez pe Stefan la joaca, sa ii raspund la intrabari. Daca as citi, as fi total rupta de tot. Pana acum am umplut dulapiorul cu caciulite. pentru fiecare hainuta de-a lui Stefan cate una, asortata la culoare. m-as baga la pulovere, dar tr sa caut prin targ lana. Pentru bb...stiu si eu. Doar daca gasesc ceva melana, sa nu fie pufoasa, sa nu inhaleze puf.
Lia, poate imi dai si mie link-ul fetei care are poze pe net cu hainute, sa ma inspir, te rog.

In rest...suntem bine. Citim zilnic forumul, apucam mai ales cafeaua de dimineata (sau lapticul)
La ultimul control eram ok, acum asteptam peste 2 sapt. eco morfo fetala la Iliev. Atunci vreau sa vina si tati, ca mi se pare mie ca e cam prins cu ale lui si uita sa vada buritca zilnic, sa o mangaie. La prima sarcina parca era mai atent...

Stiti, chiar ma gandeam ieri ce frumos va fi de acum de fiecare 8 martie cand voi primi flori si surprize de la toti cei trei barbati ai casei...Voi fi o alintata, nu?! Adica am voie macar sa sper asta si sa nu ma gandesc ca, de fapt, voi face mancare si voi spala rufe si vase pentru inca trei "puturosei"

Oana DPN - 26 iulie 2007 si Stefan-Vladimir - 11 martie 2003

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

aylin, compelxitatea la pled vine din faptul ca vreau sa aiba gauri.
Simo, nu te vad bine, inca 5 luni cu asa un fotbalist in burta.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Super, cat scriam eu vad ca a si aparut site-ul cu modele. Multumim muuult, andradap.

Stiti...eu ma gandesc tot m ai mult ca vreau si al treilea bb. sa vad cum fac, ca am deja o cezariana la activ. Poate pe bb il "facem" natural, ca au trecut deja 4 ani de la primul nascut.
Oare asta cu bb3 nu e, de fapt, o dorinta inconstienta de a avea o fetita???

In familia sotului au fost tot cate 2 baieti. Si as vrea sa rup ritmul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Multumesc fetelor pentru raspuns. Sa aveti o sarcina usoara si bebici sanatosi.

Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Wow, am intrat pe site-ul trimis de Andrada si cred ca o sa ma apuc de mai multe chestii simultan! Un pled cu Peter Pan, pluzita cu Donald si... mai vad eu! O s-o rog pe mama sa-mi cumpere niste gheme frumoase, ca eu nu prea am voie sa scot nasul afara!

Lia S19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Hehehe! Acu ca a trecut perioada cu greturi si a venit partea frumoasa, cand simtim primele miscari si totul e bine, incepem sa ne gandim la urmatorul. Da ia sa ne fi spus cineva asta cand eram cufundate in WC sau prin ultimile luni cand o sa foloseasca sotii o parghie sa ne intoarca de pe o parte pe alta!!!!

Simona 18+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

quote:
Originally posted by ghinetz

Super, cat scriam eu vad ca a si aparut site-ul cu modele. Multumim muuult, andradap.

Stiti...eu ma gandesc tot m ai mult ca vreau si al treilea bb. sa vad cum fac, ca am deja o cezariana la activ. Poate pe bb il "facem" natural, ca au trecut deja 4 ani de la primul nascut.
Oare asta cu bb3 nu e, de fapt, o dorinta inconstienta de a avea o fetita???

In familia sotului au fost tot cate 2 baieti. Si as vrea sa rup ritmul

poti face linistita si 3 cezariene. am vazut si 4, dar asta e deja prea mult

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

eee, cu gauri. eu fac fara gauri

ce vorbiti voi acolo de donald si alte alea (n-am apucat sa intru pe site, mai incolo), pai si de unde stiti sa faceti? ca ma demoralizati. eu nu stiu!!!!

Aylin, 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Simo am lasat putin semnatura la o parte , dar o iau de la capat imediat , pentru am fost in pauza .
In schimb fetelor am citit intr-un ziar din Timisoara urmatorul articol : " Plat#259; pentru medicul preferat
Legea ne permite s#259; fim opera#355;i sau trata#355;i de orice medic dorim, chiar dac#259; acesta nu este de serviciu în momentul în care noi ne afl#259;m la spital din motive de boal#259;. De exemplu, dac#259; am ajuns la o sec#355;ie de chirurgie iar medicul care urmeaz#259; s#259; trateze nu este pe placul nostru putem chema medicul pe care îl dorim, la spital, s#259; ne trateze.

Totul se face cu aprobarea #351;efului de sec#355;ie #351;i evident contra-cost. Regula se aplic#259; #351;i în cazul femeilor gravide care au fost supravegheate pe parcursul sarcinii de un medic care nu lucreaz#259; într-un spital, ci doar la cabinetul particular. Medicul poate asista femeia la na#351;tere doar dac#259; are un contract cu acel spital, în baza acestuia, medicul pl#259;te#351;te na#351;terea #351;i materialele folosite.

„Am introdus aceast#259; procedur#259; de anul trecut, ea putându-se realiza doar în baza contractelor încheiate între medic #351;i spitalul la care acesta aduce gravidele”, ne-a spus M#259;d#259;lina Sauca, purt#259;torul de cuvânt al Spitalului Jude#355;ean, din care face parte #351;i maternitatea Bega. Totul se face la solicitarea expres#259; a pacientei. O na#351;tere normal#259; cost#259; 100 ron, o cezarian#259; 200, o histerectomie 200 ron. "

Deci ajungem cu anumite " chestii " ca in " Europa " , dar din pacate numai cu astea ca tocmai citisem un alt articol despre spitalul la care ma hotarasem sa merg ceva ce ma dezgustat in totalitate scris de o mamica care nascuse in 18.01.2007 ceva cu multi gandacii , bbrrrrr

18 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Burtici care ati zburat insarcinate...la aeroport, ati trecut prin detectorul de metale?

Simona 18+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput