Mamici de iulie-august 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 16
otim spune:
Scuze pentru scris , clar trebuie sa ma obisnuiesc cu butonul " vizualizeaza " , azi nu prea am chef de lucru si se c-am vede 

18 saptamani
Samurai-lady spune:
Fetele,multumesc de urariiiiiiiiiiii.
Tati e foarte mandru
de bebelika cu putzulika.
Bebe e in grafic pentru 19 sapt si 2 zile,dar picioarele le are mai de balerin,lungime pt.20 sapt si 2 zile.Si Ken tot asa a fost.Ca,stiti voi,japonezii au picioarele mai skurtutze decat europenii :)).
Ai mei parinti si socrii sunt foarte fericiti.
Socrii japonezi is cat se poate de incantati ca aici,la japo,is multi cu conceptiile vechi:ei vor baieti,baieti,cati mai multi baieti.Na, uite ca le fac 2
despre kilograme:am luat numa 3 kg,si m-am speriat,l-am intrebat pe medic de e Ok bebe;a zis ca no problem e chiar maricel.Am in plan 8 sau 9 kg,in total,ca sa nu ma mai certe japonicii astia :)
Va pupilim,ne retragem la tv;azi is obosita rau,ca are maimutza de fiu-miu ora de trambulina,si tre dus si adus,schimbat si hranit.
un weekend cu mult soare si suturi de la bebelici
Samurai-lady
19 weeks
si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
brazuca25 spune:
Am mers azi foaaaaarte mult pe jos. Nici mie nu-mi vine sa cred. Acum ma simt f bine, dar cred ca daca ma asez in pat nu ma mai pot ridica, pt ca deja simt ca intepenesc din cauza mijlocului si a fundului.
Macar l-am plimbat pe bb bine de tot azi.
20
David Gabriel
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos
Samurai-lady spune:
Mercikkkk ca mi-ati pus caruciorul albastrel asa de repede pe listutzaaaaaa.Pusiiii
Samurai-lady
19 weeks
si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
olguttza spune:
saliu, gagici!
eu simt din ce in ce mai tare si mai frecvent miscarile bebelushei, iar aseara a simtit-o clar si tat'su: era cu gura pana la urechi de fericire! ![]()
tot aseara am inceput si tratamentul cu canesten (in paralel, continui si spalaturile cu septovag; am inceput sa folosesc si servetele intime, in loc de hartie igienica, pt.ca n-o mai suport) si parca e ceva mai bine: scurgerile nu mai sunt intr-atat de abundente si nici mancarimile intr-atat de nesuportat; in schimb, cand ating "zona" zici ca torn acid - simt ca arde! ce nu-mi place la acest canesten este ca are suprafata uscata (ca sa zic asa), nu e lucios ca sa alunece bine, si ma cam chinui cu el - are si aplicator, dar io nu-l pot folosi. sper sa-si faca efectul aste 3 ovule, ca deja nu mai suport! aseara, dupa spalaturile cu septovag, am plans (desi-mi venea sa urlu, de fapt!) din cauza mancarimii si a usturimilor!
acu am inceput sa ma lupt cu arsurile, care au "navalit" dupa 2 castroane de mucenici. ![]()
ieri dupa-masa, dupa ce ne-am orientat asupra usii de bucatarie, am fost la spring si-am halit pizza, salata si inghetata; credeam ca-mi crapa pielea de pe burta cand am plecat d-acolo, pt. ca tocmai ce mancasem inainte sa plec d-acasa. ![]()
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">
21+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
brazuca25 spune:
Dupa ce ca am donat 3 eprubete de sange azi, am descoperit ca dr mea nu a scris pe trimitere si Ca+Mg+Fe. Pe mine ma interesa f tare si analiza asta. Se pare ca nu are voie sa scrie mai mult de 15 analize pe hartia de trimitere, si pe mine m-a mancat sa ii mai cer Rh inca o data. 
20
David Gabriel
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos
orchis spune:
Va rog mult ajutati-ma si pe mine
!! Zilele trecute citeam de cineva care s-a trezit cu scurgeri de lichid inodor, incolor. Atunci am citit fara sa bag la cap raspunsurile si observatiile voastre. Dar uite ca acum am patit-o si eu
si sunt tare speriata!!!
Pupici
orchis
19+ 
X-ray spune:
felicitari samuray lady pt baietelul sanatos!
pe mine ma doare spatele rau...deja nu stiu cum sa mai stau...
eu am fact deja un fular kilometric si o caciula.asa ca spor la lucru si voua!
alina
20+ cu bb Elisa
liadorian spune:
quote:
Originally posted by otim
bb" target="_blank">18 saptamani
Eu una nu pot citi nimic la semnatura...
Lia
S19