Mamici de iulie-august 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Otim in ce stadiu esti cu semnatura?

Simona 18+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Simo, in liceu am cusut si eu un goblen. Mama facea bani din chestia asta si mi-am spus ca as putea castiga si eu ceva pentru buzunar. Am terminat primul goblen, maica-mea l-a inramat si imi si gasise client pentru el, nu-mi venea sa cred! Mi-a adus banii in mai putin de o saptamana! Acum cativa ani am descoperit goblenul respectiv intr-un sertar al maica-mii... Il "cumparase" chiar ea, fiindca nu s-a indurat sa instraineze prima (si singura!) capodopera a fiica-sii... Aproape ca mia-u dat lacrimile!
Ioana, tinem legatura! Sa vedem ce iese dupa prima incercare, poate-ti retragi oferta!

Lia S19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Samuray-lady felicitari pt baietel Cred ca tati e fff mandru ca va avea 2 baietei

Aylin, Lia cam asa e, tot ce simtiti voi ca e in neregula nu e de bine si trebuie sa "raportati la medic". Si eu ma simteam un fel de King Kong, adica ignoram cat puteam durerile, ca de, eu sunt puternica, nu ma doboara pe mine asa cateva intepaturi Acu sunt f atenta la ce mi se intampla si discut cu medicul, care imi spune daca sa ma ingrijorez sau nu. In sfarsit, am gasit si eu o dr care sa imi placa si la care ma duc cu placere

Lia buna ideea cu tricotatul. Parca ti-as lua exemplul sa vad de mai stiu sa pun pe andrele

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Fetelor, vad ca inca ma mai "viziteaza" intepaturile/contractiile . Mai astept totusi pana maine, poate ma lasa. Daca nu, o s-o sun pe dr sa-mi spuna ce sa fac. UUUf, ca tare nasol e

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

buna ideea cu tricotatul. eu nu am reusit sa tricotez decat fulare (si asta cand eram tanara si cu timp). dar se invata. si e si util - ramai cu hainutele.

Aylin, 16+

Mergi la inceput

pe mine inca nu m-a durut nimic tare. mai simt intepaturi. dar nimic ce tine mai mult de 3 secunde. oricum, la inceputul saptamanii ma mai duc la o eco ca sa fiu sigura si sa vad daca a scazut colul sub 30. si le simt pe la ovare.

Aylin, 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Lavinia, sanatate, sper sa te lase intepaturile.
Lia, astept rezultatele. Eu nu vreau o hainuta, ci un pled.

Daca mi-ati pomenit de Trenta pizza, am sunat si eu la ei si acum ii astept.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Si pe mine ma mai doare cateodata pe ici pe colo, dar nimic alarmant. Si contractiile le simt cum zicea Ioana, mi se intareste brusc burta intr-o parte. Ficior-miu in schimb a descoperit o distractie noua, sa ma suteze in rect....va puteti imagina senzatia si nevoia brusca si impetuoasa

Simona 18+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

ioana75...ce fain!!!un pled! f buna idee. ala cred ca l-as putea face si eu ca e cam ca la fulare

unde sunt pozicile alea publicate cu modelele mamicii de mai-iunie?

simo78, si pe mine tot cam asa. nu pare alarmant. dar sunt eu paranoica dupa experientele trecute.

Aylin, 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Pt. LIADORIAN:

Buna! Mersi pentru aprecieri! Iti pun aici raspunsul pt. ca mi-e ca nu mai intri la noi pe forum ca sa vezi ce am scris eu...

Asadar, site-ul cu modelele respective il gasesi aici:
http://users.skynet.be/grillestricot/page2.html

Spor la LUCRU!

Sarcina usoara in continuare si NASTERE usoara!

BUBURUZA!!!
ANTONIO ne zambeste
Andrada 30+ cu Antonio

Mergi la inceput