***LA REDOUTE(6)***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Am aplicat codul 52744 care ofera cadou un couvre lit beige 140X180 cm + taxe transport 0 - asa e si la voi ? ca mie nu imi reduce si transportul

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Da-ti-mi voie sa raaaaaaaaad!

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Dar totusi nu ne-ai zis cum ai descoperit poza cu setul de masa...mai sunt si alte cadouri prezentate ?

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by claujro

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

de cat de gaste suntem...?

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

L-am descoerit ca l-am primit pe mail..ca oferta....

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Claudia, lasa-ma si pe mine sa rad....
adevarul e ca sunt tare bine dispusa azi....a se citi: resemnata

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne

Mergi la inceput

Deci te tot tenteaza....am inteles

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Vlada lasa draga ca la picnic e bun setul roz..abia nu se sparge. Am innebunit de tot...hai mai bine sa ne gandim unde iesim la cafea...poate ne mai trece gandul de la shopping

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by vlada

quote:
Originally posted by claujro

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

de cat de gaste suntem...?

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Bey, nu suntem gaste, suntem ratze ca doar suntem pe DC!

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by madau

Vlada lasa draga ca la picnic e bun setul roz..abia nu se sparge. Am innebunit de tot...hai mai bine sa ne gandim unde iesim la cafea...poate ne mai trece gandul de la shopping

madau
, esti tare! Hai ca bine zici, mergem la o cafea sa ne mai limpezim creierii!

Nu de alta, dar cred ca sun la astia de la net sa mi-l intrerupa cateva zile...ce naiba au, nici o avarie, nimic...poate mai salvez si eu niste bani asa...

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput