***LA REDOUTE(6)***
Raspunsuri - Pagina 6
aissa spune:
Stati ca io nu ma decideam si am intrat pe ma-reduc unde apar alte 2 coduri care merg si dau acelasi set roz de masa...dar m-am sucit si am pus unul care da doudoune noir 50-52 si altul cica da 54-56 (care cred ca mi-e mare). Asa ca sper sa fie ok (in cos apare doar ce da, nu si marimea) si....validez....acum. Sunt anormala!!!
vlada spune:
Bravo Aissa !
Io inca ma codesc, zau ca am innebunit complet ! As luat setul de pat....io stiu cum o fi....si poate gentile roz...offffffff
Andreea si Vlad
Iubirea mea
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by aissa
Stati ca io nu ma decideam si am intrat pe ma-reduc unde apar alte 2 coduri care merg si dau acelasi set roz de masa...dar m-am sucit si am pus unul care da doudoune noir 50-52 si altul cica da 54-56 (care cred ca mi-e mare). Asa ca sper sa fie ok (in cos apare doar ce da, nu si marimea) si....validez....acum. Sunt anormala!!!
Las' ca in cateva zile (cel mult) mai dai o comanda si aplici codul pt setul de masa
E limpede ca am luat-o razna,fetelor.Acum 2-3 ore promiteam ca ne potolim pana in iunie!
claujro spune:
vlada, ies, cand sunt acasa, acum sunt plecati de ieri la tara!
aissa, esti tare curajoasa!
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
aissa spune:
Bai faza e ca nu mai stiu care e setul de genti roz, care e codul pentru el (vad pe prima pagina genti verzi??) ca m-ar tenta. Comanda asta a fost de 20 euro, cu tot cu aia 6 euro taxe. @ tricouri pt fata si bluza cu bolero pe car eo lauda Andreap si cadou doudoune noir (conform ma-reduc 50-52).
vlada spune:
Are cineva vreo idee - la culoare apare impressions....ce naiba o fi ? o fi cuvantul netermionat ? dar chiar si asa...
Ce fericita esti ! io stau numai cu ei permanent si mi-au mancat urechile
Andreea si Vlad
Iubirea mea
aissa spune:
quote:
Originally posted by Jasminequote:
Originally posted by aissa
Las' ca in cateva zile (cel mult) mai dai o comanda si aplici codul pt setul de masa
E limpede ca am luat-o razna,fetelor.Acum 2-3 ore promiteam ca ne potolim pana in iunie!
Pai cred ca maine....ca imi intra prima de 8 martie.
claujro spune:
Mai, eu chiar ma potolesc! Gata! Cadourile celelate nu ma intereseaza si deocamdata de pe site nu mai am ce sa comand (emoticon cu unu caruia ii creste nasul). Va promit solemn ca nu mai trec pe aici in calitate de cumparator ci doar sa vad ce v-ati lut voi si sa va spun cum sunt cele 4 comenzi care sunt pe drum.
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI