***LA REDOUTE(6)***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Cin nu e vorba de destule produse pentru cate coduri avem ci e vorba de increderea mea ca imi si vin produsele. Pana acum eu am o comanda din 3....si deci cam 30% sanse sa vad coletul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by vlada

Or merge oare daca ai in cos numai produse Aubaines ...?

Andreea si Vlad
Iubirea mea

La mine nu merge cu Aubaines. La tine? Acum fac sapaturi...

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Treaba e ca nici nu poate fi prea scump setul, ca sunt 80 % poliester,servetele dimensiuni f mici, cutite cu manere de plastic...

Io am cosul plin si amestecat ca tocami ma pregateam sa validez , deci ar trebui sa le separ si nu stiu daca sa ma incumet

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Stiu ca la asta te refereai, Aissa... io stau si mai bine: 0 din 2 ...dar tot as risca sa mai comand...insist...pana la urma, oi primi si eu vreun colet, macar din greseala si tot cred ca unul va ajunge...(glumesc, desigur...haz de necaz )

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by aissa

Io l-am pus aucm la cos dar apare Votre cadeau set de table???? si culoare rose. De unde stim ca asta e???

asta e,da-i bataie!

Mergi la inceput

Vad ca pana ma hotarasc io, nu mai sunt valabile bermudele lui barbati-miu....avea si el 2 produse si acu nu mai sunt...hihihi

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by claujro

quote:
Originally posted by vlada

Or merge oare daca ai in cos numai produse Aubaines ...?

Andreea si Vlad
Iubirea mea

La mine nu merge cu Aubaines. La tine? Acum fac sapaturi...

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

La mine a mers cu numai 2 produse in cos : unul Aubaines si unul din colectia automne-hiver 2006.
Am si validat comanda si a fost OK.

Mergi la inceput

Setul de masa merge, ma refeream la codurile de pe Aubaines, alea nu se prea potrivesc

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Si eu am bagat un produs Aubaines si unul autome-Hiver si am dat comanda! Doamne, fetelor, am luat-o razna rau de tot!!! Va rog, treziti-ma, opriti-ma !!!

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Am luat si eu o bluza sport ca la comanda de ieri n-o vazusem si niste sosete scurte ca i-am luat lui barbata-miu si-s super. Plus setul roz..of corz. Si uite asa am mai comandat de 15 euro

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput