***LA REDOUTE(6)***
Raspunsuri - Pagina 3
cin spune:
Waw...super setul ala de masa...maine comand si eu ceva
Eu am doua comenzi nesosite: din 13 si 14 februarie
Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne
cin spune:
Si daca isi vor cere iar scuze si vor trimite cine stie ce carpa de sters tacamurile?
o floare pt doamne
aissa spune:
La asta cu setul de masa e codul ala de pe prima pagina? IA sa studiem....
Deci eu am deja emotii si pt comanda din 24 . Nu pricep neam. Ce pot jura e ca la oficiul meu postal nu a ajuns coletul din 7 pentru ca va spuenam ca am verificat caietul cu intrarile si nu era. Dar unde si cum s-a ratacit, cum sunt trimiterile astea ale lor in lot de nu au numarul pe care il vreau eu....nu stiu. Si ma papa degetele sa dau comanda....ce sa fac????
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by cin
Si daca isi vor cere iar scuze si vor trimite cine stie ce carpa de sters tacamurile?
o floare pt doamne
se prea poate
da' hai sa ne riscam,totusi.
Madau,cum naiba l-ai gasit?
Adica putem sa vedem undeva cum arata cadourile astea?
vlada spune:
Asta intrebam si io ca sunt multe care par dragute, dar nu stiu daca merita sa ma risc...
Andreea si Vlad
Iubirea mea
cin spune:
Mama ei de treaba, ca tocmai azi n-am bani pe card...si n-o sa am nici maine
si chiar asa: Madau, cum l-ai gasit?
o floare pt doamne
claujro spune:
Io m-as risca, vad ca astea de la Aubaines nu merg, tb sa fie oare musai ceva de Printemps-Ete?
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
cin spune:
Aissa...eu am si uitat ca nu mi-au venit coletele . imi place tare setul ala...plus ca am cosul plin pentru suficiente coduri cu cadouri
o floare pt doamne
aissa spune:
Io l-am pus aucm la cos dar apare Votre cadeau set de table???? si culoare rose. De unde stim ca asta e???
Cititi sub descriere ca daca vrei doar cadoul fara comanda (la setul pus de MAdau) sa trimiti cec de 5 euro. Ori parca nu-mi vien a crede ca doar atat costa alea????