***LA REDOUTE(6)***

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Are cineva un cod care imi scoate cei 5 euro si eventual sa-mi dea si un cadou? Va rog, nu stiu de ce nu mi se deschide ma-reduc...

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilupep spune:

Adica cum? S-au trezit ei, dupa vreo 8 zile, ca nu e comanda ok. Buna treaba....deci astia continua sa ne surprinda.
Clau incearca codul 53171, primesti o tunica si spuneau ceva si de o reducere.

Edit. hai ca am gasit cod sa anuleze taxele 28533.Succes

Mergi la inceput

lilupep, multumesc , am incercat, imi da o tunica dar nu reduce cei 5 euro, prefer sa scap de aia...decat cine stie ce tunica. Mai caut.

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Clau.......28533 fara taxe

si mai sunt alea cu camasuta de noapte cadou....dar numere mari
daca vrei le caut

Mergi la inceput

A mers 285333, multumesc. M-am lasat pagubasa cu cadoul. Bine macar ca am dat comanda, asa fara taxe. Acu iar astept 2 saptamani. Naspa!

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

E foarte ciudat ce s-a intamplat, am verificat mailul de confirmare din 28.02 unde scrie ca am ales sa platesc cu CARTE BANCAIRE... Sper sa nu fi dat acum o comnada dubla, ii cred pe ei...Sa vedem ce-o fi.

Uite si o copie a mailului de confirmare din 28.02

Nous vous remercions pour votre commande passée sur laredoute.fr le 28/02/2007, dont voici le détail :

-----------------------------------------------------------------
Votre commande

Dans votre panier : 2 article(s)
Quantité : 1 - La chemise imprimée [vert / 42] Ref. : 6747124 - 3,75 Euros prix unitaire remise déduite
Quantité : 1 - La chemise imprimée [fuschia / 42] Ref. : 6747140 - 3,75 Euros prix unitaire remise déduite
Quantité : 1 - <font class=boldwhite> Votre cadeau : NUISETTE</font> [IVOIRE / ] Ref. : -1 - -0,98 Euros prix unitaire remise déduite

Montant total avant réduction : 30,00 Euros
Montant total après réduction : 7,50 Euros
Vos avantages : cadeau

Frais de traitement : 0,00 Euros

Montant total de la commande : 7,02 Euros

Mode de paiement

Vous avez choisi le mode de paiement : CARTE BANCAIRE

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Na si colac peste pupaza, nu mai merge deschis nimic din site, nu pot sa verific ce am la suivi de commande...nimic!!! Tocmai acum cand am si eu probleme cu comenzile!

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Neata fetelor ! acu am vazut si io ca nu merge , vroiam sa urmaresc daca a plecat cumva comanda mea...
Chiar ca aiurea Claudia...io , din experienta si am verificat ceva la viata mea , am vazut ca cele care anuleaza transportul nu se cumuleaza nicicum cu vreun cadou

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Am primit raspuns iar ca cica nici comanda de azi nu a fost luat si alte comenzi au fost anulate la fel, cica nu am bani pe card (asta e aiurea ca am) si sa trimit datele cardului meu, ei , pe fax - ceea ce nu o sa o fac-...

Mi se pare cam ciudat, mi-e teama ca e un fals mail de la redoute, sa nu fie altceva la mijloc. Acum sun la banca sa verific ce bani am scosi din card si va spun. Nu aveam o suma mare dar oricat!!! Ceva pute aici!

Edit: ma uimeste rapiditatea cu care imi raspunde la mailuri, cand voi ati asteptat cateva zile sa primiti raspuns...asta...pac, imediat?!

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Clau, chiar dimineata citeam un articol despre un pusti roman care le-a spart mailurile alora de la e-bay. Asa ca ai mare, mare grija.

Mergi la inceput