***LA REDOUTE(6)***
Raspunsuri - Pagina 30
claujro spune:
Are cineva un cod care imi scoate cei 5 euro si eventual sa-mi dea si un cadou? Va rog, nu stiu de ce nu mi se deschide ma-reduc...
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
lilupep spune:
Adica cum? S-au trezit ei, dupa vreo 8 zile, ca nu e comanda ok. Buna treaba....deci astia continua sa ne surprinda.
Clau incearca codul 53171, primesti o tunica si spuneau ceva si de o reducere.
Edit. hai ca am gasit cod sa anuleze taxele 28533.Succes
claujro spune:
lilupep, multumesc
, am incercat, imi da o tunica dar nu reduce cei 5 euro, prefer sa scap de aia...decat cine stie ce tunica. Mai caut.
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
lilupep spune:
Clau.......28533 fara taxe
si mai sunt alea cu camasuta de noapte cadou....dar numere mari
daca vrei le caut
claujro spune:
A mers 285333, multumesc. M-am lasat pagubasa cu cadoul. Bine macar ca am dat comanda, asa fara taxe. Acu iar astept 2 saptamani. Naspa!
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
claujro spune:
E foarte ciudat ce s-a intamplat, am verificat mailul de confirmare din 28.02 unde scrie ca am ales sa platesc cu CARTE BANCAIRE... Sper sa nu fi dat acum o comnada dubla, ii cred pe ei...Sa vedem ce-o fi.
Uite si o copie a mailului de confirmare din 28.02
Nous vous remercions pour votre commande passée sur laredoute.fr le 28/02/2007, dont voici le détail :
-----------------------------------------------------------------
Votre commande
Dans votre panier : 2 article(s)
Quantité : 1 - La chemise imprimée [vert / 42] Ref. : 6747124 - 3,75 Euros prix unitaire remise déduite
Quantité : 1 - La chemise imprimée [fuschia / 42] Ref. : 6747140 - 3,75 Euros prix unitaire remise déduite
Quantité : 1 - <font class=boldwhite> Votre cadeau : NUISETTE</font> [IVOIRE / ] Ref. : -1 - -0,98 Euros prix unitaire remise déduite
Montant total avant réduction : 30,00 Euros
Montant total après réduction : 7,50 Euros
Vos avantages : cadeau
Frais de traitement : 0,00 Euros
Montant total de la commande : 7,02 Euros
Mode de paiement
Vous avez choisi le mode de paiement : CARTE BANCAIRE
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
claujro spune:
Na si colac peste pupaza, nu mai merge deschis nimic din site, nu pot sa verific ce am la suivi de commande...nimic!!! Tocmai acum cand am si eu probleme cu comenzile! ![]()
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
vlada spune:
Neata fetelor ! acu am vazut si io ca nu merge , vroiam sa urmaresc daca a plecat cumva comanda mea...
Chiar ca aiurea Claudia...io , din experienta si am verificat ceva la viata mea
, am vazut ca cele care anuleaza transportul nu se cumuleaza nicicum cu vreun cadou
Andreea si Vlad
Iubirea mea
claujro spune:
Am primit raspuns iar ca cica nici comanda de azi nu a fost luat si alte comenzi au fost anulate la fel, cica nu am bani pe card (asta e aiurea ca am) si sa trimit datele cardului meu, ei , pe fax
- ceea ce nu o sa o fac-...
Mi se pare cam ciudat, mi-e teama ca e un fals mail de la redoute, sa nu fie altceva la mijloc. Acum sun la banca sa verific ce bani am scosi din card si va spun. Nu aveam o suma mare dar oricat!!! Ceva pute aici!
Edit: ma uimeste rapiditatea cu care imi raspunde la mailuri, cand voi ati asteptat cateva zile sa primiti raspuns...asta...pac, imediat?! ![]()
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
lilupep spune:
Clau, chiar dimineata citeam un articol despre un pusti roman care le-a spart mailurile alora de la e-bay. Asa ca ai mare, mare grija.