***LA REDOUTE(6)***

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Codurile astea di cate am observat eu pot fi de 2 feluri :

personalizate- si atunci nu le foloseste decat un anume numar de client

libere- le foloseste oricine dar doar o singura data/persoana

Acum nu mai are nimeni de castigat....pacat!

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

[/quote]
Scuze,nu e chiar asa,mai sunt chestii care ne scapa!Codul meu personalizat 37508 a putut fi folosit si de altcineva,l-am probat,inca mai merge si la mine,si codurile asa zis libere,cum a fost 38504 cu a doua reducere de toamna-iarna l-am folosit de doua ori personal si a mers!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

lorenza,

super rochitza ,ma tenteaza si pe mine; isi face banii chiar neredusa.

ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Lorenza,deci codul asta VOUS (adica scrii pur si simplu VOUS acolo unde scriem de obicei codurile) ce face?Reduce cu 35% produsele din catalogul nou,printemps-ete 2007?Am inteles bine?

Si 17132 ce face?

Edit : am incercat acum cu VOUS si nu mi-a redus nimic,mi-a aparut un cadou "lot bagages".Probabil niste genti.

Am incercat si cu 17132 si imi apare cadou "sac vieux rose".

Asa e si la tine?Sau depinde de produsele pe care le avem in cos?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

VOUS imi reducea aprox. cu 50%,acum la mine nu mai vrea!Il introduci asa cum il vezi,in loc de cifre.Vezi ce face si-mi spui si mie!
Celalalt reduce cu 35%+cadou!
Toate codurile de reducere sunt numai pentru produsele nereduse,fara prix mini,bla,bla,bla!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Salut gagici!

Nu puteam de 8 martie sa nu va spun LA MULTI ANI SI LA MULTI BANI!
Vad ca prestati cu aceasi frenezie si astae super ok.
Magazinele fabricilor sunt cam asa: la intrerea in Focsani venind dinspre Bucuresti ,e o intersectie pe unde se intra in oras sau se continua drumul pe centura.Intarti in Focsani si prima fabrica pe stanga e fabrica ROSCA ,e prima intrare de fabrica cu porti de sarma sau ce-or fi ele .
A doua ,nu intrati in oras mergeti tot inainte pe cantura dati de un sens giratoriu mergeti si la sens inainte apoi gasiti o intersectie semaforizata unde ve-ti face dreapta.De acolo mergeti inainte vreo 700 metri si este pe stanga fabrica PANDORA SAU intrebati de fabrica lui SIMIZ.oricine v a poate induma spre fabrica de la aceasta intersectie.La acea intersectie este si depozitul en-gross ONASSIS,dat nu are hainute.

Acum eu v-am spus ce v-am spus dar nu ma lasti sa mor de curiozitate vreau si eu adresa fabricii care lucreaza pentru NAF NAF.
MORRR daca nu ma luminati ca in concediu vreau sa ajung neaparat.
VA ROG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
strada ,numarul etc.Ca de 368 eu habar n-am!

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Mai am un cod:72303- e un ceas chiar dragut!

HAI VA ROG ,VREAU SI EU LA NAF NAF!!!!!!!!!!!

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilupep spune:

Monica spune-ne cum e ceasul!Plizzzzzzz. Cu cadran mare, mic, mai modern, mai office. Daca poti pune si o poza ar fi super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Neata!

Monica multumim pt lamuriri!
Iti zcriu aici ce scrie pe bonul meu de cumparaturi de la Naf-naf: Prelungirea Ghencea nr 89 B, sector 6. Asta e adresa, dar poate de ghidezi un pic si dupa indicatiile care le-am dat acum cateva pagini. Succes, o gasesti, sunt sigura! Daca nu, ma suni oricand si te indrum (mai ai nr meu de tel). Dar sa stii ca e mai scump decat la Focsani si am vazut ca si la voi lucreaza pt Naf-naf.

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

In alta ordine de ide sunt f suparat pe cretinii astia de la redoute. Asteptam primul colet camasile alea , stiti voi din zi in zi... Ca sa inteleg azi dimineata, mi-au trimis raspuns la mailul meu de aseara:
Il s'agit d'une commande du 28-02 de 2 chemises, l'une verte et l'autre fuschia en taille 42. Comme le paiement a été enregistré à la livraison l'expédition a été annulée. Vous ne devez donc rien.

Desi mie imi aparea comanda bine-merci la suivi de comande, eu stateam linistita si ma anunta dupa 8 zile ca nu e luata comanda. Nesimtiti, nu ma puteau anunta mai repede?! Asa ca am s-o mai dau o data azi, pt ca imi doresc camasile alea...

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput