***LA REDOUTE(6)***

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Fetele care nu pot sa mai introduca obiectele in cos,stregeti din adresa produsului incepand de la sfarsitul sirului pana ajungeti la cuvantul mode si pe urma dati click din nou,si o sa puteti sa-l bagati din nou in cos!
Sper ca m-am facut inteleasa,daca nu reformulez!

Mergi la inceput

Mama,gasisem un cod suuuuuuuuper,VOUS,care imi reducea cam la 50% produsele noi+cadou,si cand am alimentat si eu cardul,ciuciu n-a mai functionat,sa mor de ciuda,m-am multumit numai cu 35%.Asta e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

PTR FETELE CARE VOR IN TURCIA.(MADAU)
LARA este o statiune noua acum 8 ani cand am fost prima data in turcia nici nu era.
ptr.mine Antalya este cel mai frumos loc de vacanta,adica statiunea Kemer care e la vreo 20 km de antalya oras,noi mergem acolo mai mereu,intr-un an am fost la kusadasi o saptamana,supermisto dar parca ne lipsea ceva si am continuat o saptamana la kemer.
ptr familiile cu copii nu recomand kusadasi e prea mica plaja si superaglomerata, la kemer e f.liniste,sunt si acolo rusi dar de calitate ceva mai buna. singurul loc unde nu am vazut rusi este tunisia

fab

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Lorenza...ce tare esti

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by Lorenza

Mama,gasisem un cod suuuuuuuuper,VOUS,care imi reducea cam la 50% produsele noi+cadou,si cand am alimentat si eu cardul,ciuciu n-a mai functionat,sa mor de ciuda,m-am multumit numai cu 35%.Asta e!

Mai, dar noua de ce nu ne-ai spus de el?!

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilupep spune:

Fetele....voi ati dat click pe prima pagina , sus, unde scrie obtenir un catalogue? Ca se deschid cataloage de la So Home, Anne Weyburn, Taillissime si se pot frunzari online. Am vazut chestii tare dragute dar ...nereduse.

Edit.daca stiati chestia asta deja si ....acum m-am trezit si eu

.......scuze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by claujro

quote:

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Va spuneam,da'...dupa
,sa nu se uzeze!Dar vad ca oricum s-a uzat!Poate merge, insa ,la voi!

Mergi la inceput

Acum am folosit codul 17132!
Stie cineva ce-o fi ala set lagon(codul 17140)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:

quote:
Originally posted by claujro

quote:

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Va spuneam,da'...dupa
,sa nu se uzeze!Dar vad ca oricum s-a uzat!Poate merge, insa ,la voi!

Codurile astea di cate am observat eu pot fi de 2 feluri :

personalizate- si atunci nu le foloseste decat un anume numar de client

libere- le foloseste oricine dar doar o singura data/persoana

Acum nu mai are nimeni de castigat....pacat!

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Eu pana acum,m-am tot jucat cu el sa vad ce scade si ce nu,in ultima perioada cand il introduceam pe el,nu altul,imi vicea ca panierul meu deocamdata nu e disponibil si cand s-a disponibilizat nu mai facea reducerea!Incercati-l totusi voi,poate merge,deci codul e VOUS!

Mergi la inceput