***LA REDOUTE(6)***
Raspunsuri - Pagina 27
andreap spune:
hai ca am venit in vizita si nu ma abtin..
Aissa,curat ghinion..ce sa-ti zic?ti-am propus deja sa dai comanda pe numele meu...
..scrie-le si spune-le sa trimita din nou..e clar ca din moment ce a 2-a comanda a ajuns,nu e problema de adresa..deci e din cauza lor!
Pupici..si bafta celor ce inca asteapta..poate stiu si ei ca azi e 8 Martie si va fac o surpiza
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
ella_74 spune:
quote:
Originally posted by ilenutza
, mai ai putin!Sarcina usoara!!!!
Ile20 si
Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=249f1383b4fbe02ba8eea5&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Noutati
multumesc si tie la fel! sa ducem cu bine pana la termen!
Eu sunt destul de speriata asa ca stau cuminte in pat, de fapt pe canapea, cu laptopul pe picioare si uite asa astept sa treaca timpul :)
lavi02 spune:
cin raspunsul ala standard l-am primit si eu, si mi se spunea ca a fost trimis pe 8 par avion. Ca azi, sa mi se spuna ca a fost trimis pe 7 
Eu zic sa astepti sa treaca 4 saptamani - o luna si atunci sa revii sa le spui ca pachetele nu au ajuns inca. Si atunci, probabil, ei iti vor propune ca si mie si aissei banii inapoi/retrimiterea produselor.
Hai mai aissa nu o lua inca in tragic cu ala de pe 24 ca numai ieri au venit din 26 si 27, nu de hat-hat!
clau cu Spania fac prospectiuni pt la anul. Anul asta mergem la Nisipuri cu fetitele la inceput de iulie si apoi in septembrie in Slovenia-Croatia fara copii.
claujro spune:
Mai, eu tot nu pricep ce au vrut cu mailul ala care l-am scris pe pag trecuta.
De unde pana unde 2 bluze ???
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
claujro spune:
Si le-am raspuns cu aj unei prietene asa:
Je suis désolée, mais je n'ai pas comprit votre message. Je n'ai pas fait une telle commande de 2 blouses donc, je ne pense pas avoir quelque chose à règler En vous remerciant de votre comprehension, je vous adresse, Mme, mes meilleurs salutations. ![]()
Sa vedem ce o fi mai departe...
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
aissa spune:
Lavi, stiu, stiu ca ala din 24 e chiar prospatura, dar asa am sperat si la coletul din 7 feb si ai vazut raspunsul...
Oricum le-am scris din nou acum, un mesaj referito la comanda veche de o luna in care le-am cerut sa investigheze situatia si daca cred ca o rezolva rapid sa imi trimita din nou produsele.
Si le-am mai scris un mesaj si referitor la comanda din 24 in care le-am pomenit de faptul ca in mod sigur au observat o crestere a comenzilor din Ro, le-am si dat pontul ca suntem un forum de mamici si ca stiu cine si cand a dat comanda si cand a primit asa ca deja stiu ca au sosit colete trimise (teoretic) dupa al meu si ca ii rog s ainvestigheze si aceasta comanda ca sa nu am aceeasi experienta ca la comanda 1.
Sunt tare curioasa cum si cand rezolvam.
Lavi hai ca poate ne intalnim la bulgari ca se pare ca si noi tot la nisipuri si tot la inceputul lui iulie o sa ajungem, desi oferta mea de Bulgaria seamana cu ce zice Madau de turci (dpdv al banilor), cu avion si recunosc ca mi-ar face cu ochiul mai mult Turcia la aceeasi bani.
cin spune:
Avand in vedere ca-i 8 martie, am invoire sa mai stau putin pe net![]()
oare de ce nu pot sa pun in cos sandalele de care vorbea si ilenutza?? n-am optiune de ajouter ci numai modifier mon panier
...ciudat. io cred ca astia nu vor sa mai comand. deja paguba de 2 colete (sper sa fie paguba lor si nu a mea
)
Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne
cin spune:
Gasisem undeva catalogul cu moda pt copii, pe la pag 25 s-a blocat, am iesit si acum nu-l mai gasesc 
o floare pt doamne
cin spune:
l-am gasit
http://www.laredoute.fr/category.aspx?categoryid=28174166&opeco=ENFANT:ZSA:mi_saison ![]()
o floare pt doamne
karfe spune:
MADAU VEZI CA DRAP HOUSSE ESTE CEARCEAF TIP HUSA CU ELASTIC NU CEARCEAF PLAPUMA COUETTE ESTE PLAPUMA
fab

20 si
Victor ( 22 dec 2005)