***LA REDOUTE(6)***

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by Lorenza

Dupa ce ma intorc de acolo,iti spun cum a fost!Pote vrei sa scapi de nostalgie si sa ramana in locul ei amintirile...
[/quote]

As cam vrea,de-aia intrebam.Dar nu pot sa ma hotarasc unde sa mergem.Anul trecut mi-a placut atat de mult in Grecia incat am jurat ca in vara lu' 2007 revenim.Sunt atatea locuri misto!Si e atat de scurt concediul!De bani nu mai zic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Mai, ce vrea asta de la mine???? Ca eu nu am comandat 2 bluze. Tot ce am comandat imi apare la suivi ma comande si nu e nimic anulat...

Hi,

With reference to your order online of 2 blouses, I am writing to inform you that you selected a payment on delivrery. You must pay imperatively by credit card online. So, the shipping has been cancelled. As it is not secured at my e-mail address, thank you to replace your order online.

Best regards.

Sabine Ghysels.
Service Relation Clients. La Redoute.

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Dar nu precizeaza si de ce bluze e vorba ? or fi gresit....
Ai cardul chel ?

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by vlada

Dar nu precizeaza si de ce bluze e vorba ? or fi gresit....
Ai cardul chel ?

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Faci misto? Cum sa am cardul chel? Nu ma speria, te rog...

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Relelor
Io trebuia sa plec sapt. viitoare in Italia dar am cancelat tot ca am probl. cu sarcina am pierdut si banii pe biletele de avion.Cine stie cand o mai plec io in concediu, in 2008

Ile 20 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=249f1383b4fbe02ba8eea5&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Noutati

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

quote:
Originally posted by madau

Hai ca io-c cu un oki la copil, si cu unul la voi

La bulgari am gasit oferta de Paste ptr Nisipuri, la Hotel Kempinsky 5*, cu demipensiune si masa festiva de Paste...130 euro / pers ptr 3 nopti. Super bine avand in vedere preturile de la noi. Sper sa fie ok, am ales 5* ptr ca mergem cu Miruna, plus ca mi s-a parut ok pretul. Acum sa vedem cum o fi.

io vreau sa mergem la Cornelia Deluxe, au fost niste prieteni acolo si cica e super lux, pretul e cam 1100-1200 euro amandoi, 7 nopti cazare cu deluxe all inclusive, cu tot cu trabsport cu avion. Io zic ca e bine. Cum e plaja, e nasoala? Dar statiunea? Ar fi si varianta Kusadasi..dar nu stiu nimic despre ea..hoteluri, chestii.... daca esti amabila sa ma "luminezi" nitel, poate gasesc ceva haios.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

madau,

Io am stat la Barut, e chiar primul hotel din statiunea Lara, am vrut musai sa aiba teren de tenis; camera decorata modern, baia avea perete d sticla spre camera cu jaluzea icorporata, avea canapea extensibila si fotolii (daca ai copil cu tine e perfect), noi n-aveam atunci :) ; in rest, toate cam au piscine, locuri de joaca, alte sporturi, gradinita pentu copii pe timpul zilei daca vrei sa stai romantic cu sotul, restaurante a la carte care sunt bestiale - noi rezervam for free in fiecare seara la altul, ca fiecare era cu specific turcesc, mediteranean, italienesc, etc; insa plaja desi lata, ca la Mamaia, avea un nisip negricios, apa se facea adanca pana la gat dupa 2-3 metri;liniste mare pe plaja, muzica se auzea numai bine, pacat cu rusii astia care urlau cand ti-era odihna mai draga; si tot de ei...daca ii vedeai dimineatza la micul djun cum mancau dulceata pe felia cu salam ti se facea scarba; alti romani nu am mai prins in hotel cat am stat noi, erau englezi, olandezi, francezi si o hoarda majoritara de rushi.
In rest, conditii de 5 stele UAI, 6 mese pe zi, stomac sa ai; eu am prefereat UAI si nu AI, nu ca sa mananc mai mult ci sa mananc cand am chef fiindca in regim UAI poti lua masa indiferent de ora, ca oricand e un resturant in club und gasesti sa mananci.
Daca iesi din club nu ai ce sa faci, arata dezolant, cluburile sunt asezate unul dupa altul, si toate cu circuit inchis, deci nu te poti plimba pe plaja ca la Mamaia; poti sa te duci in Antalya la shopping; noi am inchiriat masina din hotel;au mai multe mall-uri , unul chiar in centru, nu-mi aduc aminte acum numele,dar la 40 grade nu merita sa mergi prin bazar ca te topesti; eu am fost incantata de ce-am gasit in mall-uri, la nike mi-am luat din colectia noua chestii la juma de pret fata de Bucuresti si nu aveau reduceri.
Mai sunt excursiile, poti sa vizitezi organizat sau sa te duci la rafting.
Am fost si in alte cluburi din Antalya, in belek si side, contra unei sume de bani, poti sa stai in club pe timpul zilei si sa beneficiezi de servciile clubului ca si cum ai fi cazat acolo; litoralul arata la fel peste tot...

Cornelia de lux este in belek daca nu ma insel...cel mai bine gasesti referinte pe www.holidaycheck.de si www.tripadvisor.com
Noi de cate ori plecam in vacanta verificam hotelul pe site-urile astea; gasesti atatea testimoniale si poze ale celor care au fost acolo...
succes.
ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

quote:
Originally posted by ilenutza

Relelor
Io trebuia sa plec sapt. viitoare in Italia dar am cancelat tot ca am probl. cu sarcina am pierdut si banii pe biletele de avion.Cine stie cand o mai plec io in concediu, in 2008

www.onetruemedia.com/shared?p=249f1383b4fbe02ba8eea5&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Noutati

Ile,

si eu stau in pat ca si tine, dar eu am termen la sf aprilie, inceput lui mai ; si eu am fost in italia de sarbatori , cand eram de varsta ta - cu sarcina, ma refer :)
asa ca , acum, singura posibilitate e laredoute daca vrei sa cheltui bani, si se pare ca asta fac cu succes de cand stau acasa...

ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Cin din pacate ala e raspunsul standard pe care il dau. Tare sunt curioasa unde or fi ratacite coletele noastre. Ca si al meu si al lui Lavi au fost trimise. Or fi deturnat astia avionul cu coletele noastre.
Eu concep acum un mesaj in care le zic sa imi trimita din nou produsele din comanda 1 ca nu mai sper sa le primesc. Nu de alta dar pana vin poarta fi-mea 36 in loc de 25.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Ella, mai ai putin!Sarcina usoara!!!!

Mergi la inceput