***LA REDOUTE(6)***

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hai ca io-c cu un oki la copil, si cu unul la voi

La bulgari am gasit oferta de Paste ptr Nisipuri, la Hotel Kempinsky 5*, cu demipensiune si masa festiva de Paste...130 euro / pers ptr 3 nopti. Super bine avand in vedere preturile de la noi. Sper sa fie ok, am ales 5* ptr ca mergem cu Miruna, plus ca mi s-a parut ok pretul. Acum sa vedem cum o fi.

Ella io vreau sa mergem la Cornelia Deluxe, au fost niste prieteni acolo si cica e super lux, pretul e cam 1100-1200 euro amandoi, 7 nopti cazare cu deluxe all inclusive, cu tot cu trabsport cu avion. Io zic ca e bine. Cum e plaja, e nasoala? Dar statiunea? Ar fi si varianta Kusadasi..dar nu stiu nimic despre ea..hoteluri, chestii.... daca esti amabila sa ma "luminezi" nitel, poate gasesc ceva haios.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Hotel Kempinsky e f misto, mergi linistita !

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Revin...uite aici hotelul unde vrem sa mergem in Turcia http://www.kusadasi.ro/poze-hotel-cornelia-de-luxe-resort-x25.html

Vlada ai fost acolo? De unde stii?

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Hai ca mi-a trecut chefu de vacante si calatorii...
"Vous vous inquiétez de ne pas avoir reçu votre commande.
Je vous présente mes excuses pour cette attente.
Votre colis a été expédié le 15/2 par avion.
Je vous invite à patienter,
le délai de livraison est en moyenne de 2 à 4 semaines
Si votre colis est mentionné "en préparation" dans votre suivi de commande,
merci de ne pas en tenir compte."

bla-bla....asta e raspuns la sesizarea de ieri
tineti minte unde ati ramas cu kusadasi.... pun maine intrebarile
o seara placuta va doresc

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne

Mergi la inceput

Am fost in vara la Nisipuri la hotel Astera, dar l-am vazut si e misto

http://www.vacanteinbulgaria.ro/nisipuriledeaur_hotel_kempinskihermitage.html

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Mersi Claudia,acum m-am prins.Credeam ca ai gasit o metoda sa aflam "les references du catalogues" pt toate produsele.

Lorenza,intrebam pt ca era cat pe-aci sa plecam in luna de miere in Madeira.Pana la urma am fost la Paris,dar am ramas asa cu o nostalgie...

Mergi la inceput

Gagici io va pupez ca tre sa plec cu fetele la cafea . Daca aveti chef de vorbaraie in continuare, deschideti una din voi capitol nou si pun eu listuta si linkurile, sa nu le pierdem, dupa aceea

Multam

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

Mersi Claudia,acum m-am prins.Credeam ca ai gasit o metoda sa aflam "les references du catalogues" pt toate produsele.

Lorenza,intrebam pt ca era cat pe-aci sa plecam in luna de miere in Madeira.Pana la urma am fost la Paris,dar am ramas asa cu o nostalgie...

Dupa ce ma intorc de acolo,iti spun cum a fost!Pote vrei sa scapi de nostalgie si sa ramana in locul ei amintirile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

cin, imi pare rau, totusi ei zic sa ai rabdare...au pus pachetul la avion, poate mai dureaza..

Jasmine, nu, din pacate!

Prietena mea pleaca la Bordeaux si am rugat-o sa-mi aduca un catalog, daca gaseste... Sa vedem. Nu ca as vrea sa comand din el dar sa-l vad si eu la fatza...

madau, cum adica cu fetele la cafea? Adica, iesi la plimbare...cu copiii?!

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Cred ca se destrabaleaza cu prietenele

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput